Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Μπορεις να το κανεις αυτο, μεσω ebanking; Και χωρις πλαστικη καρτα, πως θα περαστει στο nfc του κινητου;

Την κάρτα την ενεργοποιείς μέσω e banking, σου δίνει στοιχεία κανονικής κάρτας που μπορείς να τα περάσεις σαν κανονική κάρτα (αριθμό, ccv, expiration date  κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Την κάρτα την ενεργοποιείς μέσω e banking, σου δίνει στοιχεία κανονικής κάρτας που μπορείς να τα περάσεις σαν κανονική κάρτα (αριθμό, ccv, expiration date  κλπ)

Ok, και μετα παιζει το nfc κανονικα; Νομιζα, δεν το εχω κανει ομως, οτι παιζει καποιου ειδους pairing αναμεσα στο πλαστικο της καρτας και στο κινητο.

Αλλα οπως λες, περνας τα στοιχεια και μετα παιζει το nfc;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά σχόλια χωρίς ουσία…. Πηγαίνει στην τράπεζα λέει ότι τις έσπασε και την πέταξε και θέλει καινούργια βγαίνει άμεσα σε ελάχιστο χρόνο ( μιλάμε για θέμα λεπτών) και φυσικά πληρώνει τα 6€ ….

Επεξ/σία από Lakou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lakou είπε

Πολλά σχόλια χωρίς ουσία…. Πηγαίνει στην τράπεζα λέει ότι τις έσπασε και την πέταξε και θέλει καινούργια βγαίνει άμεσα σε ελάχιστο χρόνο ( μιλάμε για θέμα λεπτών) και φυσικά πληρώνει τα 6€ ….

Οντως, ειναι η πιο 'αμεση' διαδικασια.

Αν εξαιρεσεις βεβαια, σε εμενα το κανουν ολα τα τελευταια χρονια, οτι σε πρηζουν απο οπου μπορουν, να εμπλακεις σε εξτρα προιοντα...δηλαδη μιλαμε για σοβαρο discomfort....

Εγω αυτο το θεωρω σοβαρο αντικινητρο για να περασω το κατωφλι του καταστηματος.

Βεβαια, επειδη η εναλλακτικη -τη εχω πατησει - ειναι να αναζητας την καρτα που σου εστειλαν (με ηλεκτρονικη διαδικασια απο το ebanking) με κατι τυχαρπαστες courier τυπου wps, να μην ξερεις αν θα παραλαβεις ποτε,

καταληγεις, να κανεις την καρδια σου πετρα και να πας σε καταστημα, κι ας φας το πρηξιμο...

Επεξ/σία από mountains1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Lakou είπε

Δεν έρχεται στο σπίτι?

Στην δίνουν επί τόπου?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν έρχεται στο σπίτι?

Στην δίνουν επί τόπου?

Mερικές έχουν έτοιμες κάρτες και χτυπάνε το όνομα επιτόπου.Το έχει σίγουρα η eurobank αυτό.Η Πειραιώς δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οποτε μπορει να ακολουθησει την 1η προταση μου. Μην πνιγεστε σε μια κουταλια νερο. 

εγω απο που κι ως που πνιγομαι?

Δημοσ.
15 hours ago, GREGORYMO said:

ΝΑΙ αλλά τα εξαευρα θα μας ακολουθούν.

Το καταλαβαίνω ότι 6 ευρώ είναι πεταμένα και είναι νταβατζιλίκι αλλά στα 3 χρόνια τα 6 ευρώ είναι €0,16 το μήνα. Αν χάσεις €0,50 να την ανανεώσεις 3 μήνες πιο μπροστά δεν νομίζω ότι αξίζει να το σκέφτεσε και να σε απασχολεί. 

Δημοσ.
36 minutes ago, Ukforthemoment said:

Mερικές έχουν έτοιμες κάρτες και χτυπάνε το όνομα επιτόπου.Το έχει σίγουρα η eurobank αυτό.Η Πειραιώς δεν ξέρω.

Eξαρτάται το κατάστημα αν έχουν πλαστικό ή όχι. Στην Εθνική πχ αν ένα κατάστημα δεν έχει πλαστικό, στέλνουν εντολή στην Αθήνα να τη στείλει με ταχυδρομείο (που κάνει έως και 2 μήνες). Ή πληρώνεις δε θυμάμαι πόσο (15 ευρώ; ) για να σταλεί με courier.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Eξαρτάται το κατάστημα αν έχουν πλαστικό ή όχι. Στην Εθνική πχ αν ένα κατάστημα δεν έχει πλαστικό, στέλνουν εντολή στην Αθήνα να τη στείλει με ταχυδρομείο (που κάνει έως και 2 μήνες). Ή πληρώνεις δε θυμάμαι πόσο (15 ευρώ; ) για να σταλεί με courier.

Επισης νομίζω ότι επειδή τα έτοιμα πλαστικά έχουν όλα τα στοιχεία ,εκτός του κατόχου φυσικά,λήγουν και νωρίτερα απο το να στην στείλουν απο τα κεντρικά.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Η μάνα μου έχει χρεωστική κάρτα στην τράπεζα Πειραιώς που λήγει φέτος τον Δεκέμβριο.

Επειδή όμως θα λείπει στο εξωτερικό για 2 μήνες, το ερώτημα είναι τι πρέπει να γίνει ώστε να μην μείνει χωρίς κάρτα.

ΥΓ. Δεν μας ενδιαφέρει σενάριο revolut κτλ.

Κακώς δεν σας ενδιαφέρει

Δημοσ.
1 hour ago, GREGORYMO said:

Δεν έρχεται στο σπίτι?

Στην δίνουν επί τόπου?

Πήγε η μητέρα μου σε υποκατάστημα Πειραιώς (κάποιο μικρό στην Αττική),  μετά από απώλεια (και ακύρωση τηλεφωνικώς) και της έδωσαν νέα χρεωστική επί τόπου. Βέβαια αυτό δε σημαίνει οτι γίνεται παντού, αλλά σίγουρα δεν είναι αδύνατο :)

Δημοσ.

1. Τις κάρτες τις ανανεώνουν οι τράπεζες έναν μήνα πριν τη λήξη τους

2. Οι κάρτες συνεχίζουν να ισχύουν 15 μέρες μετά τη λήξη τους και μέχρι της ενεργοποίησης της καινούργιας

3. Μην ενεργοποιήσετε κάρτα μέσω web/mobile banking πριν λάβετε την κανονική κάρτα, διαφορετικά η κάρτα που θα σας έρθει με απλό ταχυδρομείο θα είναι ήδη ενεργοποιημένη με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό

4. Οι Alpha bank και η Εθνική, αν πάτε σε οποιοδήποτε υποκατάστημά τους και τους πείτε πως χάσατε την κάρτα σας, σας την αντικαθιστούν επιτόπου (με χρέωση φυσικά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nantito είπε

Πήγε η μητέρα μου σε υποκατάστημα Πειραιώς (κάποιο μικρό στην Αττική),  μετά από απώλεια (και ακύρωση τηλεφωνικώς) και της έδωσαν νέα χρεωστική επί τόπου. Βέβαια αυτό δε σημαίνει οτι γίνεται παντού, αλλά σίγουρα δεν είναι αδύνατο :)

Τ καλύτερο σενάριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

1. Τις κάρτες τις ανανεώνουν οι τράπεζες έναν μήνα πριν τη λήξη τους

2. Οι κάρτες συνεχίζουν να ισχύουν 15 μέρες μετά τη λήξη τους και μέχρι της ενεργοποίησης της καινούργιας

Κατσε, εγω εχω καρτα που γραφει πανω ληξη 6/25 και τις προαλλες μου ηρθε ταχυδρομικως η νεα που γραφει πανω ληξη 4/28.

Πότε πρεπει να ενεργοποιησω τη καινουργια? 

Η παλια πότε θα απενεργοποιηθει αυτοματως αν δε κανω τιποτα, στις 30/6? μηπως στις 15/7?

Επεξ/σία από fitsoulas2024

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...