costacurta Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Καλησπέρα να ρωτήσω είμαι λίγο αμπαλος σε αυτά. Υπάρχει περίπτωση να να πάω στην Αθήνα (μένω μόνιμα Θεσσαλονίκη) για ένα διάστημα 8 μηνών λόγω μιας μίνι σχολής. Εκεί εάν νοικιάσω μπορώ να μείνω για μόλις 8 μήνες? Θέλω να πω όταν νοικιάζεις δεν έχει κάποιο μινιμουμ διάρκειας έτους ή διετίας? Εάν φύγω μόλις τελειώσω από την σχολή θα πληρώσω κάποια ρήτρα? Υγ Επίσης στη περίπτωση μου θα συμφέρει σπίτογατος κτλ η airbnb
phanispal Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Το αρχικό συμβόλαιο είναι τριετές, που σημαίνει ότι μπορεί ο ιδιοκτήτης να αξιώσει μέρος των χαμένων μισθωμάτων ή και το σύνολο. Αλλά με το χάλι που επικρατεί, πρέπει να πέσεις σε κολλημένη περιπτωσάρα για να κάτσει να ασχοληθεί, αφού θα βρει αμέσως τον επόμενο. Εκτός κι αν πας σε καμιά τρώγλη που δεν τη θέλει κανείς. 1
xsterg Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου και για μηνα μπορεις να νοικιασεις. φυσικα η τιμη δεν θα ειναι η ιδια με το να το νοικιασεις τριετια η παραπανω. συν οτι θα επιβαρυνθεις με εξτρα κοστη οπως το βαψιμο του διαμερισματος η αλλα εξοδα.
Neptu Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Το αρχικό συμβόλαιο είναι τριετές, που σημαίνει ότι μπορεί ο ιδιοκτήτης να αξιώσει μέρος των χαμένων μισθωμάτων ή και το σύνολο. Αλλά με το χάλι που επικρατεί, πρέπει να πέσεις σε κολλημένη περιπτωσάρα για να κάτσει να ασχοληθεί, αφού θα βρει αμέσως τον επόμενο. Εκτός κι αν πας σε καμιά τρώγλη που δεν τη θέλει κανείς. Απ ότι ξέρω δεν είναι πάντα έτσι. Αν δεν είναι κύρια κατοικία δεν ισχύει αυτό. Γενικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Αν ήταν έτσι όλοι αυτοί που πηγαίνουν αναπληρωτές και αλλάζουν κάθε Ιούνιο τι θα γινόταν; Θα τους κυνηγούσαν όλους να πληρώσουν ενοίκια 3 ετών; ε δε παίζει 2
phanispal Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Μπορεί και να προβλέπεται και κάτι άλλο, δεν είμαι απόλυτος. Πάντως δεν αποκλείεται απλά να μην ασχολούνται, όσοι γνωρίζουν το νόμο και τα δικαιώματά τους δηλαδή, γιατί μάλλον είναι πολλοί εκείνοι που δε γνωρίζουν. 1
costacurta Δημοσ. 26 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κατάλαβα. Μπερδέματα και πρέπει να μιλήσω με ιδιοκτήτη. Στο 500ρι ξενοδοχεία Αθήνα ή aibnb μακράς διαμονής υποθέτω αδύνατο έτσι θα ξεκινάει από 1000 Επεξ/σία 26 Μαϊου από costacurta
dsi44 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου οπως καταλαβαινεις για να γινει μια τετοια συμφωνια εξαρταται απο το ποσες εγγυησεις θα δωσεις μπροστα.
mike15 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 4 ώρες πριν, phanispal είπε Το αρχικό συμβόλαιο είναι τριετές, που σημαίνει ότι μπορεί ο ιδιοκτήτης να αξιώσει μέρος των χαμένων μισθωμάτων ή και το σύνολο. Αλλά με το χάλι που επικρατεί, πρέπει να πέσεις σε κολλημένη περιπτωσάρα για να κάτσει να ασχοληθεί, αφού θα βρει αμέσως τον επόμενο. Εκτός κι αν πας σε καμιά τρώγλη που δεν τη θέλει κανείς. αν γινει απο την αρχη συνενοηση δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.θα κανει ενα συμβολαιο 8μηνο.αν μεινει παραπανω,εμεινε .εαν οχι ,ο ιδιοκτητης θα βρει αλλον δεν χανει κατι εαν του αρεσει αυτο το συμβολαιο.εγω παντως το κανω σαν ιδιοκτητης και για λιγοτερους μηνες.ας μην τρομαξει το παιδι,ας κανει μια προσπαθεια,απλα να ειναι ειλικρινης.8 μηνες ειναι καλο διαστημα. το κακο με αυτα τα ολιγομηνα συμβολαια ειναι οτι οι ιδιοκτητες ζητουν τα χρηματα ολα μπροστα γιατι φοβουνται οτι θα φεσωθουν.εγω μεχρι 6 μηνες αυτο κανω,τωρα για 8 μηνες δνε τα ζηταω μπροστα αλλα βαζω την εγγυηση μεσα στο ενοικιο και το αυξανω.γιατι μου εχει τυχει να εξισωνει ο αλλος 1-2 μηνες τελευταιους και αν προκυψει κατι σαν δικια του φθορα στο τελος να μην την πληρωνει. 1
mariosnik_ Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Βρες κάποιο ακίνητο με βραχυχρόνια μίσθωση και ζήτησε για 8 μήνες, δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Για ακίνητα που τα θέλουν για μακροχρονια με 3ετια δε νομιζω να στο δώσουν, θα απαιτήσουν ειτε υψηλότερο μίσθωμα ειτε να αναλάβεις εσύ μετά βαψίματα κτλ. 1
costacurta Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου Έγινε παίδες αυτο θα κάνω. Θα ενημερώσω ό,τι είμαι σε σχολή συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και θα ζητήσω 8μηνο με τό ατού πρώιμης πληρωμής (δεν έχω πρόβλημα). Βέβαια να φαίνονται και στο συμβόλαιο αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα