Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, takjar είπε

Που μένεις και δεν είχες σήμα με την Vodafone?

Μενω Μελισσια και δουλευω στην Ανοιξη.Και στα δυο σημεια χαλια.Ιδιως στα Μελισσια απλα τραγικα.Μαλιστα στο μαγαζι που πηγα στα Βριλλησια το παιδι που μου εκανε τα συμβολαια μενει λιγο πιο πανω(Αγιο Συλλα).Τον ρωτησα τι γινεται με το σημα γιατι και παλιοτερα ειχαμε θεμα και μου ειπε οτι πλεον το εχουνε φτιαξει.Δυστυχως ειναι ακομα χαλια σε σημειο να μην μπορεις να μιλησεις.Για 5g ουτε καν.Ειχα καιρο να δω Ε στο κινητο..Την προηγουμενη φορα που ειχαμε παλι Vodafone και ειχαμε θεμα με το σημα,σε επικοινωνια μαζι τους,μας ειχαν στειλει ενα μηχανημα να βαλουμε στο σπιτι μεσα για να ενισχυει το σημα.Δε το βαλαμε βεβαια.

Δημοσ.
3 hours ago, takjar said:

Που μένεις και δεν είχες σήμα με την Vodafone?

Πολύ κοντά στην πλατεία Νέας Σμύρνης, στο πάνω μέρος, Σαράντα Εκκλησιών

Μέσα στο σπίτι, στον 5ο όροφο, ανοικτά γύρω γύρω, για να μην κοπεί η κλήση πηγαίναμε στα παράθυρα/μπαλκονόπορτες

Βάλαμε cosmote και ησυχάσαμε

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξαναπληρωνω συμβολαιο σε εταιρια διότι απλα δε συμφερει.

Whatsup / Cosmocarta + πληρωμη με Payzy ειναι ο πιο καλος διαχρονικος συνδυασμος. (με 13-15 ευρω το μηνα έχεις τουλαχιστο 10GB + απεριοριστη ομιλια)

Αναλογα πακετα βγαζει και η CU νομιζω κατα καιρους (αλλα δε μπαινω στο κοπο να τα ψαξω)

Το βασικο πλεονεκτημα ειναι οτι δεν μπλεκεις με συμβολαια, ρητρες κλπ.

Υπαρχει ενα βασικό θέμα οταν εχεις και σταθερό και θες να το βαλεις στην ιδια εταιρια για να εκμεταλευτεις τις εκπτωσεις. Εκει τα ζητουμενα αλλαζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά έχω Vodafone με όλα απεριόριστα στα 18€ το μήνα. Για μένα τα data είναι το πιο σημαντικό και μόνο απεριόριστα έχουν νόημα. Είμαι πάνω από 10 χρόνια στην Vodafone και μου έκαναν αυτήν την προσφορά όταν πήγα και εγώ να αλλάξω σε άλλο πάροχο. 

Αυτό που έκανα όμως ήταν να μην πάρω επιδότηση συσκευής για να έχω χαμηλότερο πάγιο.

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ola150 είπε

Τρέχει προσφορά Q, με 99€ (Τα δίνεις μπροστά) έχεις απεριόριστα GB, ομιλία και 300 sms κάθε μήνα, για ένα χρόνο. Βγαίνει 8.25€ το μήνα.

Q και δεδομένα δεν πάνε μαζί.

20 ώρες πριν, Theo_m είπε

Επειδή έχω το σταθερό σκέφτομαι να μεταφέρω σταθερό + κινητό. Προτιμώ την COSMOTE καθώς έχει το καλύτερο σήμα. Μόνο αυτή δίνει vdsl 50 στην περιοχή 

Επειδή έχω το σταθερό σκέφτομαι να μεταφέρω σταθερό + κινητό. Προτιμώ την COSMOTE καθώς έχει το καλύτερο σήμα. Μόνο αυτή δίνει vdsl 50 στην περιοχή 

Εάν κανείς πως φεύγεις μπορεί να σου κάνουν καλύτερη προσφορά. Το σημαντικό είναι να καθυστερήσεις λίγο την μετάβαση γιατί σε όποια άλλη πας θα κοιτάξουν να σε ενεργοποιήσουν το συντομότερο για να μην μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση 

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο. Πες ότι έχεις από άλλον πάροχο προσφορά στα 13-15 ευρώ ή ότι θες. Μπορεί απλά να σου ανανεώσουν το ίδιο συμβόλαιο που έχεις τώρα..

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, johniem είπε

Προσωπικά έχω Vodafone με όλα απεριόριστα στα 18€ το μήνα. Για μένα τα data είναι το πιο σημαντικό και μόνο απεριόριστα έχουν νόημα. Είμαι πάνω από 10 χρόνια στην Vodafone και μου έκαναν αυτήν την προσφορά όταν πήγα και εγώ να αλλάξω σε άλλο πάροχο. 

Αυτό που έκανα όμως ήταν να μην πάρω επιδότηση συσκευής για να έχω χαμηλότερο πάγιο.

Προτιμώ την COSMOTE επειδή έχει το πιο καλό σήμα και η μοναδική που δίνει 50 mbps στην περιοχή. Στην Vodafone ήμουν παλιότερα λόγω της τιμής αλλά μου είχε κάνει καλή προσφορά η COSMOTE και άλλαξα. Είχα και προσφορά για unlimited από την Vodafone και απεριόριστα σε όλη την Ε.Ε. για το κινητό με 14-15€ πριν 2 χρόνια που έληγε πάλι. Όμως  προτίμησα την COSMOTE για το σταθερό. Σε 2 εβδομάδες που λήγει θα το διευθετήσω ανάλογα.

Η COSMOTE κάνει καλές τιμές στο Fixed wireless 5G WiFi 50 mbps από 29.90 που έχει στο website

4 ώρες πριν, mtzs είπε

δεν ξαναπληρωνω συμβολαιο σε εταιρια διότι απλα δε συμφερει.

Whatsup / Cosmocarta + πληρωμη με Payzy ειναι ο πιο καλος διαχρονικος συνδυασμος. (με 13-15 ευρω το μηνα έχεις τουλαχιστο 10GB + απεριοριστη ομιλια)

Αναλογα πακετα βγαζει και η CU νομιζω κατα καιρους (αλλα δε μπαινω στο κοπο να τα ψαξω)

Το βασικο πλεονεκτημα ειναι οτι δεν μπλεκεις με συμβολαια, ρητρες κλπ.

Υπαρχει ενα βασικό θέμα οταν εχεις και σταθερό και θες να το βαλεις στην ιδια εταιρια για να εκμεταλευτεις τις εκπτωσεις. Εκει τα ζητουμενα αλλαζουν.

Τα έχω κοιτάξει κατά καιρούς αλλά προτιμώ το καρτοσυμβόλαιο για τον κύριο μου αριθμό αφού συνδυάζει έκπτωση και στο πάγιο με το Magenta one. 

15 λεπτά πριν, Pansp32 είπε

Πάρε τηλέφωνο. Πες ότι έχεις από άλλον πάροχο προσφορά στα 13-15 ευρώ ή ότι θες. Μπορεί απλά να σου ανανεώσουν το ίδιο συμβόλαιο που έχεις τώρα..

Πρόπερσι που έληγε το συμβόλαιό μου, ήμουν αρνητικός στις προσφορές που μου έδιναν στο τηλέφωνο και δεν έκλεισα τίποτα. Την τελευταία μέρα με έπαιρναν συνέχεια και έτυχα σε μία που μάλλον ήταν καινούργια και φαινόταν λίγο αγχωμένη. Αν και μου έλεγε άλλη τιμή στην αρχή, τελικά μου έκανε καλύτερη προσφορά από αυτή που ήδη είχα: από 13,50€ πήγα στα 12,95€ με παραπάνω GB, και μου έδωσε και δύο πάγια δώρο (κινητό + σταθερό). Δεν πίεσα ιδιαίτερα, αλλά μάλλον βιάζονταν και ήθελε να κλείσει το συμβόλαιο. Τώρα δεν νομίζω να έχω τέτοια τύχη ξανά, αλλά λέω να το προσπαθήσω μπας και..

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Theo_m είπε

Πρόπερσι που έληγε το συμβόλαιό μου, ήμουν αρνητικός στις προσφορές που μου έδιναν στο τηλέφωνο και δεν έκλεισα τίποτα. Την τελευταία μέρα με έπαιρναν συνέχεια και έτυχα σε μία που μάλλον ήταν καινούργια και φαινόταν λίγο αγχωμένη. Αν και μου έλεγε άλλη τιμή στην αρχή, τελικά μου έκανε καλύτερη προσφορά από αυτή που ήδη είχα: από 13,50€ πήγα στα 12,95€ με παραπάνω GB, και μου έδωσε και δύο πάγια δώρο (κινητό + σταθερό). Δεν πίεσα ιδιαίτερα, αλλά μάλλον βιάζονταν και ήθελε να κλείσει το συμβόλαιο. Τώρα δεν νομίζω να έχω τέτοια τύχη ξανά, αλλά λέω να το προσπαθήσω μπας και..

Μια χαρά τύχη θα έχεις. Πίεσε τους λίγο παραπάνω. Παζάρια κάνουν. Η πρώτη προσφορά θα είναι η υψηλή. Η δεύτερη αρκετά καλύτερη. Άμα το παλέψεις για τρίτη προσφορά πιθανότατα να πας σε παρόμοιο ποσο με αυτό που έχεις τώρα. Πέτα και εσύ καμιά παπάτζα όμως. Ή πάρε πρώτα μία vodafone να δεις πόσο θα σου έδιναν αυτοί για να μην λες νούμερα εκτός λογικής(καλά αυτά τα βλέπεις μέσα και από το site τους. Λόγω νέου πελάτη-φορητότητας υπολόγισε ένα 15-20% μείον είτε μέσω κάποιων δωρεάν παγίων είτε άμεσα). Απλά μην πέσεις σε τυράκια τύπου "επιδότηση συσκευής" κλπ.

Καμία εταιρεία δεν θέλει να χάνει πελάτες.

Πάρε τηλέφωνο όταν έχεις χρόνο να δεις τι θα πούνε. Αν δεν σου αρέσουν οι προσφορές στην χειρότερη άστο για τελευταίο 2ημερο.

Δημοσ.
Στις 28/5/2025 στις 7:37 ΜΜ, Theo_m είπε

Αυτή τη στιγμή πληρώνω 12,95€ για 6GB (4GB + 2GB bonus λόγω Magenta ONE), αλλά το συμβόλαιό μου λήγει σε περίπου ένα μήνα και η νέα πρόταση που έλαβα είναι σημαντικά ακριβότερη: 20GB για 24,89€, ή 28€ με επιδότηση συσκευής και 8GB

Τι κάνετε για να διεκδικήσετε καλύτερη προσφορά; υπάρχει κάτι καλύτερο πχ Vodafone . Δεν με ενδιαφέρει να πάρω πάνω από 8GB δεν τα χρησιμοποιώ όλα. Παράλληλα λήγει και το συμβόλαιο του σταθερού, οπότε μπορώ να κάνω κάτι συνδυαστικό;

IMG_6708.jpeg

Μπορούν να στο κάνουν 19.95 τα  20gb συμβόλαιο , εμένα έτσι μου το έκαναν για να ανανέωσω. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια γραμμη στη Vodafone που ηταν εταιρικο για 8 περιπου χρονια (ΟΛΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ) και τωρα εγινε προσωπικο τι προτεινετε?

Τωρα στην μεταβιβαση σε προσωπικο επιλεχθηκε ενα προγραμμα το πιο απλο RED 3GB που δεν φτανουν ουτε για ζητω ΣΥΝ οτι δεν εφαρμοστηκαν εκπτωσεις οποτε το πληρωνω στην σουπερ ντουπερ τιμη των 35-40 ευρω ... Περιμενω απλα να τελειωσει ο 1ος μηνας για να μπορεσω να κανω αλλαγη...

• Με ενδιαφερουν πανω απολα τα Data (ιδανικα απεριοριστα ή κατι με πανω απο 20-25GB τον μηνα αν υπαρχει...) , ομιλια οκ αλλα οχι τοσο (συνηθως ολα απεριοριστα ειναι ή πανω απο 1000 λεπτα που οκ παλι με καλυπτουν).. SMS αδιαφορο.. και 50 το μηνα παλι ειμαι οκ..
  • Cosmote / Vodafone δεν εχω προτιμηση μιας και οι 2 εταιριες εχουν πολυ καλυψη στην περιοχη...
  • Συμβολαιο/καρτοκινητο , μια προτιμηση στο συμβολαιο αλλα δεν απορριπτω και το καρτοκινητο...

Τιμη.... (διαβαζω διαφορα εδω απο συμφορουμιτες) πιστευετε μπορω να πετυχω κατι γυρω στα 18-25 ευρω (το πολυ) ΟΛΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ? και ΠΩΣ πρεπει να το χειριστω? εχω χρονια να ασχοληθω και δεν ξερω πλεον τις τακτικες....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, speechless είπε

πιστευετε μπορω να πετυχω κατι γυρω στα 18-25 ευρω (το πολυ) ΟΛΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ? και ΠΩΣ πρεπει να το χειριστω?

Στα λεφτά που δίνεις τώρα στη voda έπαιρνες cosmote gigamax unlimited στα 37 ευρώ ή cosmote neo unlimited στα 33 δηλ gb και λεπτά απεριόριστα

Αν πας σε κατάστημα cosmote μπορεί να πετύχεις καλύτερη τιμή επειδή σε "κλέβουν" από άλλη εταιρία.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Στα λεφτά που δίνεις τώρα στη voda έπαιρνες cosmote gigamax unlimited στα 37 ευρώ ή cosmote neo unlimited στα 33 δηλ gb και λεπτά απεριόριστα

Αν πας σε κατάστημα cosmote μπορεί να πετύχεις καλύτερη τιμή επειδή σε "κλέβουν" από άλλη εταιρία.

To ξερω .. το εχω δει.. ειναι τραγικοι... 

Οι 2 επιλογες μου στην Cosmote ειναι αυτες που εγραψες.. και η αλλη ειναι τα Απεριοριστα (Red Unlimited) στη Vodafone.. 

1. Για αρχη θα επικοινωνησω με Vodafone και αλλαγη προγραμματος να δω τι τιμες θα μου δωσουν για τα unlimited.. 
  2. Αν δεν δουλεψει το παραπανω (πραγμα σιγουρο 😁), χαλαρα τηλεφωνο στην Cosmote για ενα απο τα 2 που ειπες με αιτηση φορητοτητας αν χρειαστει...
  3. Μετα αν επιστρεψει η Vodafone, θα ζητησω οτι χαμηλοτερο.. 😁
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...