dionisis1925 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Η αναβολή σου θα ισχύει. Αν την αφήσεις να ολοκληρωθεί ή την διακόψεις θα πρέπει να προσκομίσεις ένα πτυχίο οποιαδήποτε σχολής αλλιώς θα φας 1 μήνα έξτρα θητεία ή 90 ευρώ πρόστιμο.
khari Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου 4 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Η αναβολή σου θα ισχύει. Αν την αφήσεις να ολοκληρωθεί ή την διακόψεις θα πρέπει να προσκομίσεις ένα πτυχίο οποιαδήποτε σχολής αλλιώς θα φας 1 μήνα έξτρα θητεία ή 90 ευρώ πρόστιμο. ok ok. Ευχαριστω. Εννοεις οτι ο 1 μηνας ειναι εξαγορασημος με 90 ευρω σωστα?
aromeo Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Έκανα ακριβώς αυτό που θες να κάνεις, βέβαια δεν έκανα ποτέ διαγραφή από τη πρώτη σχολή. Θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Ειδικά αν αυτό που θα σπουδάσεις σου αρέσει ή χειρότερα αν είναι σαν την δική μου περίπτωση που ήταν/είναι όνειρο ζωής. Όταν τελείωσα την δεύτερη σχολή, όλοι οι συνάδελφοι ξεκίνησαν δουλειά και εγώ βάραγα σκοπιές στην 124. Μεγάλο σπάσιμο και 0 ανοχή στις λακιεςμα του στρατού που έτσι και αλλιώς δε θα έχεις όσο μεγαλώνεις. Καλή τύχη ότι και να κάνεις.
khari Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου 9 λεπτά πριν, aromeo είπε Έκανα ακριβώς αυτό που θες να κάνεις, βέβαια δεν έκανα ποτέ διαγραφή από τη πρώτη σχολή. Θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Ειδικά αν αυτό που θα σπουδάσεις σου αρέσει ή χειρότερα αν είναι σαν την δική μου περίπτωση που ήταν/είναι όνειρο ζωής. Όταν τελείωσα την δεύτερη σχολή, όλοι οι συνάδελφοι ξεκίνησαν δουλειά και εγώ βάραγα σκοπιές στην 124. Μεγάλο σπάσιμο και 0 ανοχή στις λακιεςμα του στρατού που έτσι και αλλιώς δε θα έχεις όσο μεγαλώνεις. Καλή τύχη ότι και να κάνεις. γιατι δεν εκανες διαγραφη απο την πρωτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα