Lakistri Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου καλημέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω χάσει το ένα κλειδί από σεατ αροσα με ιμομπιλαιζερ που μπορώ να βγάλω αντικλειδι σε αντιπροσωπεία η κλειδαρά επίσης τι κόστος να έχει ρώτησα σε κλειδαρά αλλά Μ είπε να βγάλει το ιμομπιλαιζερ να το καταργήσει μόνο έναν κλειδαρά έχει στην πόλη μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν είσαι Αττική είναι ο καλύτερος https://www.o-pythagoras.gr/ Ακριβές αντίγραφο για audi tt του 2000 150 ευρώ Κοίτα αν σε καλύπτει η ασφαλιστική Εγώ τα πήρα πίσω όλα από anytime Επεξ/σία 30 Μαϊου από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Lakistri είπε καλημέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω χάσει το ένα κλειδί από σεατ αροσα με ιμομπιλαιζερ που μπορώ να βγάλω αντικλειδι σε αντιπροσωπεία η κλειδαρά επίσης τι κόστος να έχει ρώτησα σε κλειδαρά αλλά Μ είπε να βγάλει το ιμομπιλαιζερ να το καταργήσει μόνο έναν κλειδαρά έχει στην πόλη μου Σε κλειδαρά θα πρότεινα αλλά όχι σε κάποιον που θα καταργήσει το imo.Δεν θα είναι φτηνό όμως.
meletis_m Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 13 λεπτά πριν, Lakistri είπε καλημέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω χάσει το ένα κλειδί από σεατ αροσα με ιμομπιλαιζερ που μπορώ να βγάλω αντικλειδι σε αντιπροσωπεία η κλειδαρά επίσης τι κόστος να έχει ρώτησα σε κλειδαρά αλλά Μ είπε να βγάλει το ιμομπιλαιζερ να το καταργήσει μόνο έναν κλειδαρά έχει στην πόλη μου Σε κλειδαρά θα πας . Με διαγνωστικό θα τα προγραμματίσει . Αυτά περί κατάργησης immobilizer είναι η εύκολη λύση Συνήθως 80-120€ πηγαίνει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε κλειδαρά θα πρότεινα αλλά όχι σε κάποιον που θα καταργήσει το imo.Δεν θα είναι φτηνό όμως. Έγραψα ότι έδωσα 150 ευρώ Αρκεί βέβαια ο κλειδαράς να έχει την πλακέτα που χρειάζεται.
vagos789 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Τιμες 2023 https://www.newmoney.gr/aftokinito/klidi-aftokinitou-poso-kostizi-ean-to-chasete-pinakas-me-oles-tis-eteries/
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Έγραψα ότι έδωσα 150 ευρώ Αρκεί βέβαια ο κλειδαράς να έχει την πλακέτα που χρειάζεται. Μα εγώ δεν απάντησα σε εσένα.Και ναι 150€ δεν είναι φτηνό όταν ένα απλό κλειδί κάνει ούτε 10€ . Και για την κατάργηση που σου είπε δεν χρειάζεται να πειράξει τίποτα.Θα βάλει το κλειδί που έχεις μέσα στην κολώνα του τιμονιού που ειναι ο δέκτης του imo και θα είναι ενεργό συνέχεια,θα το βάζεις μπροστά με απλό κλειδί. 1
meletis_m Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 5 λεπτά πριν, vagos789 είπε Τιμες 2023 https://www.newmoney.gr/aftokinito/klidi-aftokinitou-poso-kostizi-ean-to-chasete-pinakas-me-oles-tis-eteries/ Αυτές είναι τιμές αντιπροσωπείας. Για Opel Corsa C 2003 αντιπροσωπεία ήθελε 120€ το κλειδί (είναι με τηλεκοντρόλ κλειδώματος) και 20 μέρες παραλαβή, και 80€ προγραμματισμός . Πήγα έξω σε κλειδαρά μου έκοψε κλειδί και επειδή είχα διαγνωστικό το έφτιαξα μόνος μου . Έδωσα 50€ για κοπή κλειδιού .
villasg Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Αφου δεν εισαι αθηνα μιλα με Πυθαγορα ή Γιαγια μπας και τα στειλεις να στα κανουν 19 λεπτά πριν, Nabuko είπε Νομίζω και ένας συμφορουμίτης ασχολείται με τέτοια Κλειδαρας ειναι ο Γιωργος @mclein² 2
mike15 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 6 ώρες πριν, Lakistri είπε καλημέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω χάσει το ένα κλειδί από σεατ αροσα με ιμομπιλαιζερ που μπορώ να βγάλω αντικλειδι σε αντιπροσωπεία η κλειδαρά επίσης τι κόστος να έχει ρώτησα σε κλειδαρά αλλά Μ είπε να βγάλει το ιμομπιλαιζερ να το καταργήσει μόνο έναν κλειδαρά έχει στην πόλη μου μπες στο νημα " Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας" γραψε "Yippee-ki-yay" ,πλακα κανω 😛και θα δεις τον μιστερ εξπερτ στα κλειδια εκει mclein²...ρωτα τον .
Black Demis Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Κανονικά θα πρπει να συνδεθεί με επισιμο αυτήμα (εφαρμογή ) και να παντρευτεί καινούργιο κλειδί μέσα και ταυτόχρονα να καταργηθεί και το παλιό, βέβαια είναι κάτι το ακριβό και όλοι προτιμούν λύσεις κλώνου κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα