Volga Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Malthador είπε Καλά, ας μην ήταν τα πεντάχρονα που παίζουν Pokémon και το άλλο με τα κουνέλια και τα κουνάβια και θα σας έλεγα πόσο πιο άπατο θα είχε πάει. Οι κανονικοί gamers παίζουμε μόνο σε Playstation. Σωστός. Απλώς οι ακανόνιστοι είναι διπλάσιοι. υπερδίπλάσιοι😄 Επεξ/σία 31 Μαϊου από Volga
panther_512 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 7 hours ago, Volga said: Σωστός. Απλώς οι ακανόνιστοι είναι διπλάσιοι. υπερδίπλάσιοι😄 Χαζομάρες. Φίλε, εγώ αγόρασα Nintendo Switch αποκλειστικά και μόνο για να το έχω δίπλα στο XsX, το PS4 Pro και το tower του PC μου, και να σκάει από το κακό του, που είναι τόσο μικρούλι. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος. 9 hours ago, Pokemon640 said: Πολύ ψαγμένο σε βρίσκω. Για τσέκαρε το προφίλ μου και δες αν έρχομαι... Ήσουν τα τελευταία 15 χρόνια σε hibernation και έτσι? 😛 2
Volga Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 16 ώρες πριν, panther_512 είπε Χαζομάρες. Φίλε, εγώ αγόρασα Nintendo Switch αποκλειστικά και μόνο για να το έχω δίπλα στο XsX, το PS4 Pro και το tower του PC μου, και να σκάει από το κακό του, που είναι τόσο μικρούλι. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος. Είδες; Μέχρι και εσένα που δεν σου αρέσει και δεν είσαι πεντάχρονο που παίζει ποκεμον το αγόρασες. Αρα... τα τσίμπησε τα φράγκα ο Ιάπωνας. Εμάς στη δουλειά (αδιάφορο στατιστικό αλλα ετσι για να κανουμε κουβέντα), 3 είχαμε Switch. 6 τελικά θα έχουμε Switch 2. Και χωρις να παίζουμε και ποκεμον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα