Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Akisvicky said:

λόγο του ότι

Η τεχνικη νοημοσυνη ηρθε στη ζωη μας η απλη σωστη γραμματικη,ακομα οχι

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/05/2025 at 12:57, Volga said:

Αν θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα να κάτσει να φτιάξει το θέμα με το ανέκδοτο της πολυγλωσικότητας και των ομάδων χρηστών με δικαιώματα.

Τα αλλα ειναι κερασάκια.

Να χάσει τα σκήπτρα από ποιον; Οι επιλογές του Wordpress έχουν ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό. Το Joomla έπεσε από 2.7% σε 2.3% από το 23 μέχρι το 24, το Drupal από 1.8% σε 1.3%. Wordpress έχει το ~43.5% των website σήμερα.

Τα δικαιώματα των χρηστών μπορεί να είναι πολύ πιο απλοϊκά ιδίως από το Drupal αλλά με λίγες γραμμές κώδικα μπορείς να τα ρυθμίσεις όπως χρειάζεσαι, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Την πολυγλωσικότητα μίας ιστοσελίδας υπάρχουν πολλοί τρόποι να το προσεγγίσεις με αποτέλεσμα οποιαδήποτε υποστήριξη από το CMS να κάνει το CMS opinionated, εγώ δεν θα ήθελα ένα CMS που να με υποχρεώνει να το κάνω με το δικό του τρόπο.

Η κίνηση που κάνουν τώρα με το AI είναι απαραίτητη αλλά δεν νομίζω ότι θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, πιστεύω ότι για άλλη μια φορά οι μεγάλες εταιρείες που πουλάνε plugins και επηρεάζουν την κοινή γνώμη θα επιβάλλουν τα συμφέροντα τους.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Να χάσει τα σκήπτρα από ποιον; Οι επιλογές του Wordpress έχουν ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό. Το Joomla έπεσε από 2.7% σε 2.3% από το 23 μέχρι το 24, το Drupal από 1.8% σε 1.3%. Wordpress έχει το ~43.5% των website σήμερα.

Τα δικαιώματα των χρηστών μπορεί να είναι πολύ πιο απλοϊκά ιδίως από το Drupal αλλά με λίγες γραμμές κώδικα μπορείς να τα ρυθμίσεις όπως χρειάζεσαι, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Την πολυγλωσικότητας μίας ιστοσελίδας υπάρχουν πολλοί τρόποι να το προσεγγίσεις με αποτέλεσμα οποιαδήποτε υποστήριξη από το CMS να κάνει το CMS opinionated, εγώ δεν θα ήθελα το CMS που να με υποχρεώνει να το κάνω με το δικό του τρόπο.

Η κίνηση που κάνουν τώρα με το AI είναι απαραίτητη αλλά δεν νομίζω ότι θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, πιστεύω ότι για άλλη μια φορά οι μεγάλες εταιρείες που πουλάνε plugins και επηρεάζουν την κοινή γνώμη θα επιβάλλουν τα συμφέροντα τους.

Τα ποσοστά δεν λένε τίποτα. Το Drupal είναι για σοβαρές επαγγελματικές λύσεις όπως eCommerce sites.

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, theripper7 είπε

πολυγλωσσικοτητα έχεις με το wpml αν εννοείς αυτό

Ειναι για γέλια το WPML σε σχέση με το τι προσφέρουν native τα άλλα CMS. Τραγικά αργό, τραγικά δύσκολο για τον πελάτη να ενημερώνει τα άρθρα του και υπερβολικά παραμετροποιήσιμο για να καλύψει ολες τις μπούρδες του Wordpress.

9 ώρες πριν, elpenor είπε

Την πολυγλωσικότητας μίας ιστοσελίδας υπάρχουν πολλοί τρόποι να το προσεγγίσεις με αποτέλεσμα οποιαδήποτε υποστήριξη από το CMS να κάνει το CMS opinionated, εγώ δεν θα ήθελα το CMS που να με υποχρεώνει να το κάνω με το δικό του τρόπο.

Να χάσει τα σκήπτρα του από αυτα τα ειδικά site που χρειάζονται συστημα χρηστών με δικαιώματα και έχουν ένα μεγάλο μενού με πολλές γλώσσες.

Εγώ σε τετοιες περιπτώσεις πελατών δεν ακουμπάω Wordpress. Προσπαθώ να τους σέβομαι και να τους δώσω ενα αποτέλεσμα που θα χειρίζονται μονοι τους.

Φυσικά και αν ένα site είναι απλό ή σχετικά static θα πάω σε Wordpress να φεύγει...

Επεξ/σία από Volga
  • Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, barman_ said:

Η τεχνικη νοημοσυνη ηρθε στη ζωη μας η απλη σωστη γραμματικη,ακομα οχι

όπα (ή ώπα) και φιλόλογοι στο Insomnia! Να σε πειράξω διορθωτή. Δεν έκανε "γραμματικό λάθος" αλλά "ορθογραφικό"  λόγω != λόγο😛 (από τα οποία και εγώ κάνω πολλά)

Και αφού του τη λες και εσύ να βάζει "κενό" μετά το κόμμα (κανόνες πληκτρολόγησης). Α! και τόνους :)

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, keysmith said:

όπα (ή ώπα) και φιλόλογοι στο Insomnia! Να σε πειράξω διορθωτή. Δεν έκανε "γραμματικό λάθος" αλλά "ορθογραφικό"  λόγω != λόγο😛 (από τα οποία και εγώ κάνω πολλά)

Και αφού του τη λες και εσύ να βάζει "κενό" μετά το κόμμα (κανόνες πληκτρολόγησης). Α! και τόνους :)

Το θεώρησα μικρότερο πταίσμα σε σχέση με τη λαίλαπα του "λόγω ότι" 😅

Δημοσ.
19 ώρες πριν, theripper7 είπε

πολυγλωσσικοτητα έχεις με το wpml αν εννοείς αυτό

Ε προφανώς εννοώ native support. Ετσι έχουμε απτο big bang

Δημοσ.

Δηλαδη, ολο ο ΑΙ αφορα μονο την...πολυγλωσσικοτητα;

Δηλαδη;

Google translate ενσωματωμενο ας πουμε;

Αυτο ειναι το ΑΙ της wordpress εν ετει 2025?

Δημοσ.
2 hours ago, mountains1 said:

Δηλαδη, ολο ο ΑΙ αφορα μονο την...πολυγλωσσικοτητα;

Δηλαδη;

Google translate ενσωματωμενο ας πουμε;

Αυτο ειναι το ΑΙ της wordpress εν ετει 2025?

Έλα,  πες την αλήθεια,  δεν το διάβασες το άρθρο, έτσι;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, transparent είπε

Έλα,  πες την αλήθεια,  δεν το διάβασες το άρθρο, έτσι;

To διαβασα, και τωρα το ξαναδιαβασα. Λεει αοριστιες. Αν υπαρχει ρεζουμε, πειτε μου. Γενικως και αοριστως. Σε στυλ 'I am in', κι εμεις στο βαγονι της ΑΙ, αλλα τιποτε συγκεκριμενο. Κι εγω μετα αναρωτιεμαι αν θα μπορει να γινει το ενα ή το αλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...