Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λατρευω την Nintendo! Αγοράζω ό,τι βγάζει. Ειναι η καλύτερη εταιρια στον κόσμο. Προσωπικα ειναι ολη μου η ζωη η Nintendo.

Εδώ ο σπουδαιότερος Άνθρωπος που έβγαλε αυτός ο πλανήτης. Προσκινώ.

Shigeru_Miyamoto_20150610_(cropped).jpg

Επεξ/σία από zazoum
  • Haha 1
Δημοσ.
48 minutes ago, konstantinos77g said:

πώς φέρθηκε στην Sony τότε

Δηλαδή η Sony και η κάθε Sony δε θα έκανε ακριβώς τα ίδια άμα ήταν στη θέση της, άσε που τα πολύ χειρότερα είναι στάνταρ πρακτική της (όπως η πονηριά που βρήκε για να πετάξει τους Helldivers έξω). Η Nintendo για κάποιο λόγο πρέπει να έχει την ηθική ανωτερότητα και να μην ασκεί τις πρακτικές που ασκεί κάθε εταιρεία στον κόσμο. Οι Αμερικανοί έχουν καταστρέψει τα βιντεοπαιχνίδια τρεις φορές μέχρι τώρα, ευτυχώς που υπάρχουν οι Ιάπωνες.

• Haha 1
Δημοσ.

Σας εύχομαι ολόψυχα να σας αρχίσει και στις μηνύσεις!! 😂😂
Μόνο αυτό δεν έχει κάνει!!! Όλα τα υπόλοιπα τα έχει κάνει...
Άντε και καλά Brickια!!! 😉😉😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Καλά,να δώ τι θα λές όταν σου ζητάνε 2 νεφρα για την επόμενη RTX.

Αναφορά σε κείμενο

Εεεμμμ Nvidia μου θέλατε...
Στα 36 χρόνια που ασχολούμαι με την τεχνολογία των υπολογιστών, 4 εταιρίες μου κάθονται στον λαιμό...
Intel, Nvidia, Apple, Nintendo... 🤮😂
Sorry αλλά αυτές συμπάθειες είναι και προτιμήσεις... 😉
Τουλάχιστον έχουν αρχίσει και βγαίνουν τα σκ... στην επιφάνεια!! 😉😊😂

Τι παρατηρούμε εδώ;

1) Αδυναμία αντίληψης ότι η Nvidia είναι εισηγμένη κερδοσκοπική εταιρεία(όπως και η AMD).

2) Αδυναμία αντίληψης ότι συμφέρει περισσότερο να πουλάει τις κάρτες της στον AI τομέα με συνέπεια την δημιουργία ελλείψεων άρα και αυξημένων τιμών στον τομέα του gaming.

3) Αδυναμία αντίληψης ότι η AMD, που ΔΕΝ αντιμετωπίζει παρόμοια ζήτηση στο AI, εκμεταλλεύεται την έλλειψη Nvidia καρτών πουλώντας κάρτα επιπέδου 4070Ti Super(9070XT) σχεδόν στην ίδια τιμή που είχε η 4070Ti super 1,5 χρόνο πριν. Με άλλα λόγια αυτή εκμεταλλεύεται στυγνά τους καταναλωτές πατώντας πάνω στο κενό που δημιούργησε η έκρηξη του AI. Η Nvidia απλά δεν έχει απόθεμα.

Όταν απουσιάζει η στοιχειώδης λογική και κριτική σκέψη γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί η συστημική προπαγάνδα υπέρ woke κινήματος, υπέρ ανεξέλεγκτης μετανάστευσης(ως μορφής δήθεν ανθρωπισμού/αλτρουισμού), ρωσοϋστερίας, αποπροσανατολισμού από αποδεδειγμένες παρενέργειες ιατρικών σκευασμάτων(βλέπε καταδίκη Φον ντερ Λάιεν) κλπ. περνάει τόσο εύκολα στην κοινωνία.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Haha 1
Δημοσ.
47 minutes ago, pirmen56 said:

Τι παρατηρούμε εδώ;

1) Αδυναμία αντίληψης ότι η Nvidia είναι εισηγμένη κερδοσκοπική εταιρεία(όπως και η AMD).

2) Αδυναμία αντίληψης ότι συμφέρει περισσότερο να πουλάει τις κάρτες της στον AI τομέα με συνέπεια την δημιουργία ελλείψεων άρα και αυξημένων τιμών στον τομέα του gaming.

3) Αδυναμία αντίληψης ότι η AMD, που ΔΕΝ αντιμετωπίζει παρόμοια ζήτηση στο AI, εκμεταλλεύεται την έλλειψη Nvidia καρτών πουλώντας κάρτα επιπέδου 4070Ti Super(9070XT) σχεδόν στην ίδια τιμή που είχε η 4070Ti super 1,5 χρόνο πριν. Με άλλα λόγια αυτή εκμεταλλεύεται στυγνά τους καταναλωτές πατώντας πάνω στο κενό που δημιούργησε η έκρηξη του AI. Η Nvidia απλά δεν έχει απόθεμα.

Όταν απουσιάζει η στοιχειώδης λογική και κριτική σκέψη γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί η συστημική προπαγάνδα υπέρ woke κινήματος, υπέρ ανεξέλεγκτης μετανάστευσης(ως μορφής δήθεν ανθρωπισμού/αλτρουισμού), ρωσοϋστερίας, αποπροσανατολισμού από αποδεδειγμένες παρενέργειες ιατρικών σκευασμάτων(βλέπε καταδίκη Φον ντερ Λάιεν) κλπ. περνάει τόσο εύκολα στην κοινωνία.

Αδυναμίες είναι αυτές τι να κάνουμε... 😂😂😂
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!! 😁😁
Άμα δεν διαβάσω μία φορά την ημέρα την λέξη Woke δεν μπορώ... 😂😂😂
Με το που βλέπεις την λέξη Woke και ολόκληρη την αντίληψη που υπάρχει πίσω από αυτήν, αυτόματα αντιλαμβάνεσαι τα πάντα!!! 😉😉
Συγνώμη που ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν ζούμε στον μεσαίωνα... Δεν θα το επαναλάβουμε... 😉😉😂😂

Δημοσ.
12 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Άσε ψυλλιάζομαι εγώ... Nintendάκιας... 😉😂
Χωρίς παρεξήγηση, γίνεται ένας χαμός παγκόσμια και με αυτή την "εταιρία", από τα εγχώρια κανάλια Youtube και σελίδες μην περιμένεις να ενημερωθείς, είναι σαν να ενημερώνεσαι για την κατάσταση της χώρας από την TV... 😉😂
Αν το 96 στο username σου είναι η χρονολογία γέννησης σου, διάβασε πώς φέρθηκε στην Sony τότε, ακριβώς πριν την κυκλοφορία του Playstation και απλά την πάτησε και την πάτησε και χοντρά!!! 😊😉
Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω, θα πρέπει να γράφω ~4 σελίδες, είναι γνωστά και εύκολο μέσω του internet να τα βρεις. 😊

Καμία σχέση. Την τελευταία φορά που έπιασα Nintendo στα χέρια μου ήταν στο δημοτικό απο κάποιο φίλο που είχε. Εγώ προσωπικά ούτε ήμουν κάτοχος. Μικρός είχα μόνο την φτηνή κονσολίτσα της Nintendo game and watch που έπαιζε donkey kong. Δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω τι συμβαίνει με αυτήν την εταιρεία. Αν όμως είναι τόσο evil εταιρεία να το ξέρω.

Δημοσ.
2 hours ago, dimip96 said:

Καμία σχέση. Την τελευταία φορά που έπιασα Nintendo στα χέρια μου ήταν στο δημοτικό απο κάποιο φίλο που είχε. Εγώ προσωπικά ούτε ήμουν κάτοχος. Μικρός είχα μόνο την φτηνή κονσολίτσα της Nintendo game and watch που έπαιζε donkey kong. Δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω τι συμβαίνει με αυτήν την εταιρεία. Αν όμως είναι τόσο evil εταιρεία να το ξέρω.

Εγώ ήμουν κάτοχος του Gameboy Color και Advance στον στρατό.
Δεν έχει καμία σχέση σαν εταιρία η Nintendo του τότε με την Nintendo του σήμερα...
Για όταν έχεις χρόνο... 😉

Γεμάτο με πληροφορία είναι το internet, μπορείς να βρεις τα πάντα... 😊
Έχει πάνω από 10 χρόνια, που σε ανάλογη συζήτηση τους έλεγα "όταν θα φτάσετε να πληρώνετε τα games 100€ το ξανά συζητάμε..."
Να 'μαστε σήμερα... Μάντης είμαι;;; Εεε δεν νομίζω... 😉
Και όπως τους είπα και πιο πάνω και το γνωρίζουν πολύ καλά, το μόνο που δεν έχει κάνει η συγκεκριμένη "εταιρία" είναι να μηνύει τους πελάτες της, όλα τα υπόλοιπα τα έχει κάνει!! 😊
Και εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το κάνει!! 😊😉😂😂
Υποστηρίζετε τέτοιου είδους εταιρίες και θα πάμε καλά...
Ήδη τα πράγματα είναι πολύ περίεργα!! 😊😉

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, konstantinos77g είπε

Εγώ ήμουν κάτοχος του Gameboy Color και Advance στον στρατό.
Δεν έχει καμία σχέση σαν εταιρία η Nintendo του τότε με την Nintendo του σήμερα...
Για όταν έχεις χρόνο... 😉

Γεμάτο με πληροφορία είναι το internet, μπορείς να βρεις τα πάντα... 😊
Έχει πάνω από 10 χρόνια, που σε ανάλογη συζήτηση τους έλεγα "όταν θα φτάσετε να πληρώνετε τα games 100€ το ξανά συζητάμε..."
Να 'μαστε σήμερα... Μάντης είμαι;;; Εεε δεν νομίζω... 😉
Και όπως τους είπα και πιο πάνω και το γνωρίζουν πολύ καλά, το μόνο που δεν έχει κάνει η συγκεκριμένη "εταιρία" είναι να μηνύει τους πελάτες της, όλα τα υπόλοιπα τα έχει κάνει!! 😊
Και εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το κάνει!! 😊😉😂😂
Υποστηρίζετε τέτοιου είδους εταιρίες και θα πάμε καλά...
Ήδη τα πράγματα είναι πολύ περίεργα!! 😊😉

Καμία αντίρρηση. Προσωπικά έχω οτι χρειάζομαι. Εχω να δώσω χρήματα στην Nvidia απο το 2014. Τελευταία φορά που ψώνισα hardware.  Οτι αφορά την Nintendo το μόνο που με εντυπωσιάζει marketing wise είναι ένα video που παρουσιάζουν την μηχανολογία του Gameboy. Αν είναι τόσο διαβολικές εταιρείες απλά πολεμούν για την αγορά της Αμερικής; Δηλαδή αν έχεις πρόβλημα βαλε steam. Δεν είμαι gamer να γνωρίζω. Οταν πληρώνω χρήματα για εξοπλισμό τα δίνω για να βγάλω εγώ χρήματα όχι το ανάποδο. Τώρα αν θέλουν να εξουσιάσουν τον κόσμο με την ΤΝ, δεν είναι οι πρώτοι. Αν δεν είναι αυτοι θα είναι κάποιοι άλλοι ίσως. Παντως η αρχή είναι να είμαι πρώτα εγώ καλά και μετά η Nvidia ή κάποια άλλη εταιρεία. Αν τώρα εχω ετήσιο εισόδημα Χ και 10%Χ το δίνω σε κάποια εταιρεία το χρόνο μάλλον το πρόβλημα το δημιουργώ εγω;   

Δημοσ.
1 hour ago, dimip96 said:

Καμία αντίρρηση. Προσωπικά έχω οτι χρειάζομαι. Εχω να δώσω χρήματα στην Nvidia απο το 2014. Τελευταία φορά που ψώνισα hardware.  Οτι αφορά την Nintendo το μόνο που με εντυπωσιάζει marketing wise είναι ένα video που παρουσιάζουν την μηχανολογία του Gameboy. Αν είναι τόσο διαβολικές εταιρείες απλά πολεμούν για την αγορά της Αμερικής; Δηλαδή αν έχεις πρόβλημα βαλε steam. Δεν είμαι gamer να γνωρίζω. Οταν πληρώνω χρήματα για εξοπλισμό τα δίνω για να βγάλω εγώ χρήματα όχι το ανάποδο. Τώρα αν θέλουν να εξουσιάσουν τον κόσμο με την ΤΝ, δεν είναι οι πρώτοι. Αν δεν είναι αυτοι θα είναι κάποιοι άλλοι ίσως. Παντως η αρχή είναι να είμαι πρώτα εγώ καλά και μετά η Nvidia ή κάποια άλλη εταιρεία. Αν τώρα εχω ετήσιο εισόδημα Χ και 10%Χ το δίνω σε κάποια εταιρεία το χρόνο μάλλον το πρόβλημα το δημιουργώ εγω;   

Καλά και εγώ αναβάθμιση σε hardware κάνω ανά δεκαετία, επιλέγοντας προσεχτικά τι θα επιλέξω, άντε σε GPU κάθε 7-8 χρόνια.
Και όσο για το Steam εννοείται και πως έχω... Steam Deck OLED!!
Κάτοχος εδώ και περίπου 8-9 μήνες και είναι η τρίτη φορά στην ζωή μου που ευχαριστιέμαι τόσο πολύ την αγορά hardware!! 😊😉
(Μία εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή και την βιομηχανία με την οποία ασχολείται... 😉)
Καλό σου απόγευμα! 😊

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

ανάποδα είναι οι ρόλοι στην φωτογραφία....:rolleyes:

Έλα τώρα… Όλοι ξέρουμε ποιος κάνει πραγματικά κουμάντο! 😎

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε

Καλά και εγώ αναβάθμιση σε hardware κάνω ανά δεκαετία, επιλέγοντας προσεχτικά τι θα επιλέξω, άντε σε GPU κάθε 7-8 χρόνια.
Και όσο για το Steam εννοείται και πως έχω... Steam Deck OLED!!
Κάτοχος εδώ και περίπου 8-9 μήνες και είναι η τρίτη φορά στην ζωή μου που ευχαριστιέμαι τόσο πολύ την αγορά hardware!! 😊😉
(Μία εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή και την βιομηχανία με την οποία ασχολείται... 😉)
Καλό σου απόγευμα! 😊

Καλό απόγευμα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...