MikePit Δημοσ. Κυριακή στις 02:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:46 μμ 2 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν τον αναζητώ επειδή δεν με πείθεις αλλά για να τον ρωτήσω κ διάφορα άλλα που εσύ ως μη ιδιοκτήτης δεν θα γνωρίζεις. Εάν το κουκλί, γιατί είναι πανέμορφο κ εμφανησιακά κ οδηγικά, το πάει ακόμα σε καμιά επίσημη αντιπροσωπεία τόσο για τα ανταλλακτικά όσο κ για την εργασία θα τούρχεται ο κούκος αηδόνι... με πιάνεις; Στο κλέψανε; Όχι ρε φίλε! 😐 Εκτός από τα λάδια πρόλαβες να ανακαλύψεις άλλα προβλήματα; Εκτός από λάδια που άλλαξα τσιμουχακια (χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα), βαλβίδα vanos (2 φορές), διαρροές από ψυγείο κ σωληνώσεις. Τα f56 μετα ήταν πιο αξιόπιστα από ότι μου έχουν πει
majunior Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Έχω γνωστό με R60, που αν δεν κάνω λάθος έχει την ίδια μηχανή, χωρίς να του έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι βαρύτητα έχουν οι εμπειρίες ανθρώπων που τα πήραν μεταχειρισμένα.
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ 23 minutes ago, MikePit said: Εκτός από λάδια που άλλαξα τσιμουχακια (χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα), βαλβίδα vanos (2 φορές), διαρροές από ψυγείο κ σωληνώσεις. Τα f56 μετα ήταν πιο αξιόπιστα από ότι μου έχουν πει Στα πόσα χλμ στο κλέψανε κ απελευθερώθηκες απο ζημιές κ φθορές;
MikePit Δημοσ. Κυριακή στις 03:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:51 μμ 98χιλ περίπου το 2018 μου το κλεψανε Ωραίο λοιπόν, το χάρηκα τότε, αλλά δεν θα συζητάγα για μεταχειρισμένο σήμερα σε καμιά περίπτωση! Το F56 ναι! το 2λιτρο μοτέρ της bmw το χρησιμοποιεί σε πολλά μοντέλα ακόμα και σήμερα, με μικρές αλλαγές ως προς τους ρύπους (με 184hp ) και είναι αξιόπιστο 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ 4 hours ago, zoranb said: Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου! 😃 διπλωμα? 1
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ 3 minutes ago, poulinos said: διπλωμα? Του χρόνου στα 18
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 05:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:44 μμ 4 minutes ago, zoranb said: Του χρόνου στα 18 sta 48 εννοεις να υποθεσω? τυπογραφικο λαθος? 1
csontheline Δημοσ. Κυριακή στις 06:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:10 μμ Εκεί που ανήκαν εξαρχής, στην πρέσα. 5
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ αυτο ειναι ευκολο αρκετές βλαβες λογο παλαιότητας +2 λιτρο τους περισσότερους οθουν να στείλουν αυτα τα οχηματα σε πρεσσα
NickTG Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 μμ 52 minutes ago, Black Demis said: αυτο ειναι ευκολο αρκετές βλαβες λογο παλαιότητας +2 λιτρο τους περισσότερους οθουν να στείλουν αυτα τα οχηματα σε πρεσσα Δεν είναι 2λιτρο το R56.
NikosRocknRolla Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 πμ Καλημέρα και από εμένα. Κάτοχος από το ένδοξο 2015. Είναι ναι ευαίσθητο αυτοκίνητο. Αντλία υψηλής χαλάει με τα χρόνια και πάλι καλά υπάρχουν άτομα που την επισκευάζουν, χαμηλής αν το αφήνεις σε λαμπάκι και αυτήν τα φτύνει. Καρβουνίλα γεμίζει λόγο άμεσου ψεκασμού και θέλει ανά 50Κ μαξ. Αλλιώς βλέπεις την διαφορά στην απόδοση, δεν τραβάει. Για λάδια ναι έχουν τα πρώτα θέμα σε τσιμουχάκια βαλβίδων όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω αλλά και επίσης στα ελατήρια των πιστονιών που βάζεις ενισχυμένα και πλέον ένα block guard για καλύτερη διάρκεια. Και η καδένα επίσης αν είναι πριν το 2010 δεν είναι η ανοχές της καλές και θέλει όλο το σύστημα άλλαγμα αλλιώς και πάνω σε πάτημα πχ από 2α έχουν πηδήξει δόντι. Έχει ακριβά ανταλλακτικά αυτό είναι το θέμα. Θερμοστάτη να αλλάξεις θέλεις ανταλλακτικά και εργασία 380 ευρώ πάντα για γνήσια έτσι; Γιατί aftermarket υπάρχουν αλλά δεν δουλεύουν πολλές φορές καλά. 1
Black Demis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:55 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:55 πμ 10 hours ago, NickTG said: Δεν είναι 2λιτρο το R56. για την έκδοση works λέει ο τίτλος και ναι το κρατησαν μονο μερικοι enthousiasts πλέον αν θες επιδώσεις πας και τα σκασ σε ενα ηλεκτρικο και τελος και δεν εχεις ολα τα γαμισιατικα που φερνει ενα διλιτρο
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 πμ 20 λεπτά πριν, Black Demis είπε για την έκδοση works λέει ο τίτλος και ναι το κρατησαν μονο μερικοι enthousiasts πλέον αν θες επιδώσεις πας και τα σκασ σε ενα ηλεκτρικο και τελος και δεν εχεις ολα τα γαμισιατικα που φερνει ενα διλιτρο Kαι είναι δίλιτρο αυτό του τιτλου; https://www.pistonheads.com/news/ph-buying-guides/mini-jcw-and-gp2-r56--ph-used-buying-guide/42356 1
2MM Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:21 πμ 25 λεπτά πριν, Black Demis είπε για την έκδοση works λέει ο τίτλος και ναι το κρατησαν μονο μερικοι enthousiasts πλέον αν θες επιδώσεις πας και τα σκασ σε ενα ηλεκτρικο και τελος και δεν εχεις ολα τα γαμισιατικα που φερνει ενα διλιτρο 1600 ειναι και το works. Για το R56 μιλαμε
majunior Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:41 μμ 2 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Καλημέρα και από εμένα. Κάτοχος από το ένδοξο 2015. Είναι ναι ευαίσθητο αυτοκίνητο. Αντλία υψηλής χαλάει με τα χρόνια και πάλι καλά υπάρχουν άτομα που την επισκευάζουν, χαμηλής αν το αφήνεις σε λαμπάκι και αυτήν τα φτύνει. Καρβουνίλα γεμίζει λόγο άμεσου ψεκασμού και θέλει ανά 50Κ μαξ. Αλλιώς βλέπεις την διαφορά στην απόδοση, δεν τραβάει. Για λάδια ναι έχουν τα πρώτα θέμα σε τσιμουχάκια βαλβίδων όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω αλλά και επίσης στα ελατήρια των πιστονιών που βάζεις ενισχυμένα και πλέον ένα block guard για καλύτερη διάρκεια. Και η καδένα επίσης αν είναι πριν το 2010 δεν είναι η ανοχές της καλές και θέλει όλο το σύστημα άλλαγμα αλλιώς και πάνω σε πάτημα πχ από 2α έχουν πηδήξει δόντι. Η καρβουνίλα απ'ότι έχω διαβάσει έχει να κάνει άμεσα με τη συχνότητα αλλαγής λαδιών και το είδος της διαδρομής, με τις σύντομες διαδρομές (<15') να επιβαρύνουν πιο έντονα το σύστημα. Πρόσθετα καυσίμου επίσης βοηθούν. Δυστυχώς η μηχανή έχει επίτηδες σχεδιαστεί έτσι για λόγους μείωσης των καυσαερίων και δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα