majunior Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ Ποτέ δεν κυκλοφόρησαν "πολλά" R56 JCW στην Ελλάδα, καθώς αυτό το μοντέλο βγήκε πάνω στην έναρξη της κρίσης οπότε οι Έλληνες σταμάτησαν να αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα.
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 πμ 1 hour ago, SaFiS said: Έχει φίλος το S με τα 175 άλογα και τον βραβευμέν-χαχαχαχαχαχα κινητήρα BMW-PSA. Έχει ματωθεί αλλά δεν λέει να το δώσει γιατί το γουστάρει. Έχουμε και λέμε, δυο αντλίες βενζίνης, μία αντλία υψηλής, ένα turbo, έναν εγκέφαλο, 6 πολλαπλασιαστές, 4 μπεκ, δυο φορές καδένα και 3 φορές έχει καθαρίσει εισαγωγές από την καρβουνίλα που μαζεύουν αυτά τα μοτεράκια... Δεν είναι συνηθισμένες φθορές αυτές που συνέβησαν στο φίλο σου. Τα 2 φορές καδένα, το 2 αντλίες βενζίνης κ το 3φορες καθαρισμός λόγω καρβουνίλας μου κάνουν υπερβολικά. Αν δεν έγινε σωστή εγκατάσταση καδένας κ καλός καθαρισμός τις πρώτες φορές οκ να τα δεχτώ. Αλλιώς μου κάμει overkill
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 12:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:24 πμ 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Δεν είναι συνηθισμένες φθορές αυτές που συνέβησαν στο φίλο σου. Τα 2 φορές καδένα, το 2 αντλίες βενζίνης κ το 3φορες καθαρισμός λόγω καρβουνίλας μου κάνουν υπερβολικά. Αν δεν έγινε σωστή εγκατάσταση καδένας κ καλός καθαρισμός τις πρώτες φορές οκ να τα δεχτώ. Αλλιώς μου κάμει overkill Ασε τους να λένε,ζηλεύουν.Να το πάρεις το αμάξι αφού το γουστάρεις.Καλά χλμ. 4
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 πμ Θα έλεγα πως Αντλία, Καρβουνίλα, Μπεκ κ Καδένα μάλλον έχουν να κάνουν με ποιότητα βενζίνης κ χρήση. 5 minutes ago, Ukforthemoment said: Ασε τους να λένε,ζηλεύουν.Να το πάρεις το αμάξι αφού το γουστάρεις.Καλά χλμ. Είναι αμαξάρα το R56, κ άλλωστε ένα μινάκι δεν το παίρνεις με κανόνες λογικής. Αν το γουστάρεις κάνεις υποχωρήσεις κ δεν μετράνε για σένα τα προβλήματα. Αν το παίρνεις όμως κ του συμπεριφέρεσαι σαν fashion item, τότε λογικό να τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά!
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 πμ 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Θα έλεγα πως Αντλία, Καρβουνίλα, Μπεκ κ Καδένα μάλλον έχουν να κάνουν με ποιότητα βενζίνης κ χρήση. Είναι αμαξάρα το R56, κ άλλωστε ένα μινάκι δεν το παίρνεις με κανόνες λογικής. Αν το γουστάρεις κάνεις υποχωρήσεις κ δεν μετράνε για σένα τα προβλήματα. Αν το παίρνεις όμως κ του συμπεριφέρεσαι σαν fashion item, τότε λογικό να τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά! Πάρτο .mini είναι για σένα!! Θέλω φωτό
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Πάρτο .mini είναι για σένα!! Θέλω φωτό Κι εγώ απ το δικό σου
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:40 πμ Μόλις τώρα, zoranb είπε Κι εγώ απ το δικό σου
cpc464 Δημοσ. Κυριακή στις 01:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:41 πμ Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά και μόνο που έχει το ίδιο όνομα με το ιδιοφυές όχημα που έφτιαξε ο Ισιγόνης το θεωρώ ιεροσυλία. 2
dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 πμ 6 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν είναι συνηθισμένες φθορές αυτές που συνέβησαν στο φίλο σου. Τα 2 φορές καδένα, το 2 αντλίες βενζίνης κ το 3φορες καθαρισμός λόγω καρβουνίλας μου κάνουν υπερβολικά. Αν δεν έγινε σωστή εγκατάσταση καδένας κ καλός καθαρισμός τις πρώτες φορές οκ να τα δεχτώ. Αλλιώς μου κάμει overkill Τρολοθέμα.... 2
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 πμ 10 hours ago, SaFiS said: Έχει φίλος το S με τα 175 άλογα και Είναι εδώ insomnia ο φίλος; 14 hours ago, dtk-386 said: είχε ξάδερφος μου, μάτωσε στις βλάβες.....πολύ αναξιόπιστο. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ! Είναι ο ξάδερφος μέσα insomnia? 7 hours ago, cpc464 said: Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά και μόνο που έχει το ίδιο όνομα με το ιδιοφυές όχημα που έφτιαξε ο Ισιγόνης το θεωρώ ιεροσυλία. Είσαι με corsa opc?
2MM Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 πμ Και δικος μου φιλος ειχε το jcw μοντελο 2010. Ειναι οπως στα λενε, προβληματικο μοντελο. Αντλιες υψηλης , εκαιγαν λαδι , μαζευουν καρβουνιλα στην εισαγωγη, προβληματα με τον χρονισμο κτλ . Του φιλου μου του ειχε χαλασει και το σασμαν , ειχε το αυτοματο
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 πμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, 2MM said: Και δικος μου φιλος ειχε το jcw μοντελο 2010. Ειναι οπως στα λενε, προβληματικο μοντελο. Αντλιες υψηλης , εκαιγαν λαδι , μαζευουν καρβουνιλα στην εισαγωγη, προβληματα με τον χρονισμο κτλ . Του φιλου μου του ειχε χαλασει και το σασμαν , ειχε το αυτοματο Aυτά τα προβλήματα ναι οκ, αλλά όχι τα άλλα που είπε ο SaFis 2 φορές καδένα κ 3 καθαρισμό καρβουνίλας κλπ κλπ Το λάδι είναι φυσιολογικό για τη BMW για τη λίπανση των πιστονιών, το έχουν κ άλλα χ χ μοντέλα, όσο για την καρβουνίλα όλα τα direct injection μαζεύουν. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:41 πμ από zoranb
2MM Δημοσ. Κυριακή στις 09:42 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:42 πμ 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Aυτά τα προβλήματα ναι οκ, αλλά όχι τα άλλα που είπε ο SaFis 2 φορές καδένα κ 3 καθαρισμό καρβουνίλας κλπ κλπ Κανονικα θελει καθαρισμο κανε 50κ χλμ . Αν εκανε πολλά χλμ θα χρειαστηκε να κανει πολλες φορες. Καινε και λαδι και αυτο χειροτερευει το συγκεκριμενο θεμα
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 09:45 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:45 πμ 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Aυτά τα προβλήματα ναι οκ, αλλά όχι τα άλλα που είπε ο SaFis 2 φορές καδένα κ 3 καθαρισμό καρβουνίλας κλπ κλπ Το λάδι είναι φυσιολογικό για τη BMW για τη λίπανση των πιστονιών, το έχουν κ άλλα χ χ μοντέλα, όσο για την καρβουνίλα όλα τα direct injection μαζεύουν. Και ο ίδιος ο Ισιγόνης να έρθει και να σου πει είναι οίκος ανοχής το αμάξι μην το πάρεις εσύ δεν θα αλλάξεις γνώμη. Μην το παιδευεις λοιπόν.Με το καλό και απροβλημάτιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα