tollisth Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 πμ (επεξεργασμένο) Ο HDD του τίτλου στο Πλαίσιο στα 99,99 € με δωρεάν μεταφορικά https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/wd-ext-hdd-2-5-elements-portable-4tb-mauro_2961024 Σε skroutz από 110,78€ + 3€ μεταφορικά https://www.skroutz.gr/s/12731785/Western-Digital-Elements-Portable-USB-3-0-Exoterikos-HDD-4TB-2-5-Mayro.html Σε Best price από 109,90€ + 2,40€ μεταφορικά https://www.bestprice.gr/item/2155217747/western-digital-elements-portable-4tb-ekswterikos-sklhros-diskos-hdd-25-usb-30-black.html Επεξ/σία χθες στις 05:43 πμ από tollisth 5 1
john_dr Δημοσ. Σάββατο στις 02:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:50 μμ Κάποτε η προσφορά ήταν όταν τους βρίσκαμε με 75€. Πάντως 4άρηδες ξεκινάνε γενικότερα από τα 100€. Δεν ξέρω αν ο Elements προσφέρει κάτι το εξτρά, διότι προσωπικά όταν τον αγόρασα τον ήθελα απλά για τον χώρο του. Έχω και τον Elements και τον Passport και ποτέ δεν κάθισα να ψάξω τι παραπάνω προσφέρει ο ένας σε σχέση με τον άλλον. 3
crapatzi Δημοσ. Σάββατο στις 03:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:09 μμ Μπορει να βγει απο τη θηκη του και να χρησημοποιηθει σε αλλη θηκη;
tollisth Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 03:20 μμ 27 λεπτά πριν, john_dr είπε Κάποτε η προσφορά ήταν όταν τους βρίσκαμε με 75€. Πάντως 4άρηδες ξεκινάνε γενικότερα από τα 100€. Δεν ξέρω αν ο Elements προσφέρει κάτι το εξτρά, διότι προσωπικά όταν τον αγόρασα τον ήθελα απλά για τον χώρο του. Έχω και τον Elements και τον Passport και ποτέ δεν κάθισα να ψάξω τι παραπάνω προσφέρει ο ένας σε σχέση με τον άλλον. Όπως και να έχει πάλι παραμένει η ποιο φθηνή επιλογή για 4 tb εκεί έξω
john_dr Δημοσ. Σάββατο στις 03:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:39 μμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, tollisth είπε Όπως και να έχει πάλι παραμένει η ποιο φθηνή επιλογή για 4 tb εκεί έξω Υπάρχει και ο Toshiba στην ίδια τιμή και ο Seagate στα 101€. Το σχόλιό μου ήταν πιο πολύ πάνω στο "Δεν φαίνεται για προσφορά ως προς τον αποθηκευτικό χώρο, οπότε προσφέρει κάτι το εξτρά που θα πρέπει να υπολογιστεί επίσης;" 30 λεπτά πριν, crapatzi είπε Μπορει να βγει απο τη θηκη του και να χρησημοποιηθει σε αλλη θηκη; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω όχι. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:40 μμ από john_dr
lefta_yparxoun Δημοσ. Σάββατο στις 05:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:33 μμ 2 ώρες πριν, crapatzi είπε Μπορει να βγει απο τη θηκη του και να χρησημοποιηθει σε αλλη θηκη; Αποκλείεται να γίνεται, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που αφαίρεσαν οι εταιρείες τους κοντρόλλερς για οικονομία
MasterX Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:04 μμ 2 τέτοιοι μας χάλασαν σχετικά ξαφνικά Τώρα αν προσέχεις διπλούς original και αντίγραφο, είσαι λίγο πιο σίγουρος Προσωπικά προτιμώ τους 3,5 ιντσών εσωτερικους που τους συνδέω σε dock 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα