GENERATOR Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται την δικηγορική εταιρεία BCLA στην λεωφορο Συγγρου? Με κάλεσαν σήμερα για μια παλιά και καλά υπόθεση που είχε πλήρωση ο πατέρας στην εταιρεία 120 ευρώ για να διεκδικήσει τα αναδρομικά που του έχουν κόψει στην σύνταξη ! Χωρίς να έχει βάλει πουθενά υπογραφή ο πατέρας μου παρά είναι κάποιες συμπληρωμένες αιτήσεις από αυτούς χωρίς υπογραφή του πατέρα μου παρά μόνο σφραγίδα της δήθεν εταιρείας μας ζητούσαν από αναδρομικά που πήρε 15-16 το 5% ! Τους είχα πει να μην με ξανά ενοχλήσουν το 2023 και σήμερα βλέπω στα spam εξώδικη όχληση για να πληρώσω το 5% μέχρι σήμερα ! Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πάλι τα ίδια ότι δεν ισχύει τίποτα χωρίς υπογραφή του πατέρα μου και να μου στείλουν τις αιτήσεις υπογεγραμμένες ! Και τι μου λένε ; Ότι φαίνεται ότι πλήρωσε με pos ο πατέρας σας ! Έλα όμως που μου είχε κόψει τότε και πλήρωσα με άλλη κάρτα η οποία δεν ήταν στο όνομα του , τέλος πάντων της είπα να μου στείλει και το εξώδικο κανονικά και τίποτα ακόμα περιμένω ! Το πρωί πλήρωσα 45 ευρώ επειδή φοβήθηκα με αυτά που έλεγε αλλά τώρα νομίζω πιάστηκα θύμα απάτης ! Να σημειωθεί ότι μου είπαν ότι αν πεθάνει ο πατέρας μου θα κληρονομήσει το χρέος 5% η μητέρα μου οπότε παίρνει αναδρομικά επειδή δικαιούται την μισή του σύνταξη !!!
panos spain Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Τα 45€ που τα πλήρωσες? Το εξώδικο κωλόχαρτο είναι, κι εγώ αν μου πεις το όνομα σου μπορώ να σου στείλω ένα ότι μου χρωστάς 100k. Μην ψαρώνεις, άστους να λένε ό,τι θέλουν. Και προφανώς μην ασχολείσαι καν, ούτε να ανοίγεις τα email τους. 2 1 1
txcellas Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Δεν ειναι κ πολύ κωλοχαρτο το εξώδικο, μην λέμε οτι θέλουμε. 3
GENERATOR Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) δεν ήταν καν εξώδικο νόμιμο , ένα απλό mail που έλεγε εξώδικη όχληση , δεν έλεγε το δικό μας όνομα , παρά απευθυνόταν σε τρίτους ... έπεσα στην παγίδα και τους ξανά πήρα τηλέφωνο και άρχησαν τις απειλές !!! όμως τους έστειλα το κατάλληλο mail . τα 45 τα πληρωσα σε iban που μου εστειλαν αυτοι της BCLA Προς: Δικηγορική Εταιρεία BCLA Θέμα: Διευκρίνιση για την υπόθεση και αυστηρή προειδοποίηση Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες, Αναφορικά με την υπόθεση στην οποία εμπλέκετε αδικαιολόγητα τον πατέρα μου, οφείλω να σας ενημερώσω εκ νέου ότι: Η υπογραφή του δεν εμφανίζεται πουθενά – ούτε σε υπεύθυνη δήλωση, ούτε σε απόδειξη, ούτε σε οποιοδήποτε έγγραφο που να αποδεικνύει συναίνεση ή ανάμειξή του. Η πληρωμή για την υπηρεσία στην οποία αναφέρεστε πραγματοποιήθηκε μέσω χρεωστικής κάρτας τρίτου προσώπου, διαφορετικού ονόματος, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν υπήρξε δική του εμπλοκή. Έχει ήδη ενημερωθεί: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), Η Ελληνική Αστυνομία, Μέσα μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικές εκπομπές, Ο νομικός μας σύμβουλος, ο οποίος έχει αναλάβει την πλήρη εκπροσώπησή μας. Επιπλέον: Η αποστολή email που περιέχει εξώδικο τύπου "όχλησης" είναι παράνομη και μη αποδεκτήδιαδικασία. Η απόδειξη πληρωμής ύψους 150 ευρώ που εκδώσατε είναι άκυρη, χωρίς τη νόμιμη διάτρηση, και όπως επιβεβαίωσε η Αρμόδια ΔΟΥ Αθηνών, αυτό συνιστά φορολογική παράβαση. Σας καθιστούμε απολύτως σαφές πως αυτή είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε οποιαδήποτε όχλησηαπό την πλευρά σας. Αν υπάρξει οποιαδήποτε μελλοντική ενόχληση, θα προβούμε άμεσα σε αγωγή και μήνυση για παρενόχληση, συκοφαντική δυσφήμιση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και άσκηση ψυχολογικής πίεσης, με όλες τις νόμιμες συνέπειες. Δεν γνωρίζετε με ποιον έχετε μπλέξει. Επεξ/σία 31 Μαϊου από GENERATOR 1 6
militarist Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Εγώ δεν κατάλαβα , ο πατέρας σου έβαλε την δικηγορική εταιρία να τρέξει για αυτά που έχασε σωστά; Αυτοι κάναν τπτ ; Πως ο πατέρα σου κέρδισε τα λεφτά; Δεν μας τα λες όλα Εγώ δεν κατάλαβα , ο πατέρας σου έβαλε την δικηγορική εταιρία να τρέξει για αυτά που έχασε σωστά; Αυτοι κάναν τπτ ; Πως ο πατέρα σου κέρδισε τα λεφτά; Δεν μας τα λες όλα . Γιατι όπως τα λες είναι ότι ο πατέρα σου έβαλε αυτούς να τρέξουν , κέρδισε και τώρα δεν θέλετε να πληρώσετε αυτά που ζήτησαν αυτοί για να κάνουν την δουλειά , και το ρίχνεις και καλά σε πληρωμή με κάρτα σε άλλο όνομα κτλ
Nabuko Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, militarist είπε Δεν μας τα λες όλα Πλήρωσε ο ίδιος ο ts από την κάρτα του 120 ευρώ στην εταιρία για να διεκδικήσει τα αναδρομικά του πατέρα του. Ο πατέρας του τα πήρε τα αναδρομικά το 15-16 και αυτοί τώρα ζητάνε το 5% του επιστραφέντος ποσού αναδρομικών και ο ts θέλει να τους ρίξει πιστόλι ψάχνοντας δικαιολογίες ότι δεν έχει υπογράψει πουθενά ο πατέρας του κλπ κλπ 6 1
christakos07 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 hours ago, GENERATOR said: δεν ήταν καν εξώδικο νόμιμο , ένα απλό mail που έλεγε εξώδικη όχληση , δεν έλεγε το δικό μας όνομα , παρά απευθυνόταν σε τρίτους ... έπεσα στην παγίδα και τους ξανά πήρα τηλέφωνο και άρχησαν τις απειλές !!! όμως τους έστειλα το κατάλληλο mail . τα 45 τα πληρωσα σε iban που μου εστειλαν αυτοι της BCLA Προς: Δικηγορική Εταιρεία BCLA Θέμα: Διευκρίνιση για την υπόθεση και αυστηρή προειδοποίηση Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες, Αναφορικά με την υπόθεση στην οποία εμπλέκετε αδικαιολόγητα τον πατέρα μου, οφείλω να σας ενημερώσω εκ νέου ότι: Η υπογραφή του δεν εμφανίζεται πουθενά – ούτε σε υπεύθυνη δήλωση, ούτε σε απόδειξη, ούτε σε οποιοδήποτε έγγραφο που να αποδεικνύει συναίνεση ή ανάμειξή του. Η πληρωμή για την υπηρεσία στην οποία αναφέρεστε πραγματοποιήθηκε μέσω χρεωστικής κάρτας τρίτου προσώπου, διαφορετικού ονόματος, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν υπήρξε δική του εμπλοκή. Έχει ήδη ενημερωθεί: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ), Η Ελληνική Αστυνομία, Μέσα μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικές εκπομπές, Ο νομικός μας σύμβουλος, ο οποίος έχει αναλάβει την πλήρη εκπροσώπησή μας. Επιπλέον: Η αποστολή email που περιέχει εξώδικο τύπου "όχλησης" είναι παράνομη και μη αποδεκτήδιαδικασία. Η απόδειξη πληρωμής ύψους 150 ευρώ που εκδώσατε είναι άκυρη, χωρίς τη νόμιμη διάτρηση, και όπως επιβεβαίωσε η Αρμόδια ΔΟΥ Αθηνών, αυτό συνιστά φορολογική παράβαση. Σας καθιστούμε απολύτως σαφές πως αυτή είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε οποιαδήποτε όχλησηαπό την πλευρά σας. Αν υπάρξει οποιαδήποτε μελλοντική ενόχληση, θα προβούμε άμεσα σε αγωγή και μήνυση για παρενόχληση, συκοφαντική δυσφήμιση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και άσκηση ψυχολογικής πίεσης, με όλες τις νόμιμες συνέπειες. Δεν γνωρίζετε με ποιον έχετε μπλέξει. Μην γράφεις με το chatgpt. Δε θα σε υπερασπιστεί αυτό όταν έρθει η εύλογη ώρα. 1
militarist Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αυτό ακριβώς.,….. μου αρέσει το «δεν ξέρετε με ποιον μπλέξατε» φυσικα ξέρουν ….. με αυτόν που δεν θέλει να πληρώσει 🤣🤣 Plot twist… Ο ts θα βάλει άλλη δικηγορική εταιρία να τρέξει στα δικαστήρια την αρχική εταιρεία και θα τους πληρώσει σε ποσοστό από την αποζημίωση που θα πάρει … και μετά θα δούμε άλλο θέμα ότι επειδή πλήρωσε με κάρτα του ξαδέρφου του μπατζανάκη δεν υποχρεούται να πληρώσει ούτε αυτούς …🤣🤣🥳 Επεξ/σία 1 Ιουνίου από militarist 2 2
GENERATOR Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου Το 15-16 τα πήρε αυτά που ήταν να πάρει ! Εμείς πήγαμε το 2020 σε αυτούς ! Όμως επειδή τους είχα δει υπόπτους δεν άφησα να βάλει πουθενά υπογράφει , οπότε είναι σαν να μην πήγαμε !!! Και επίσης τους είπαμε να μου στείλουν κάτι επίσημα υπογεγραμμένο και δεν έχω πάρει απάντηση , αυτά που λέτε περί πιστόλι δεν ισχύουν . Δεν κλαίω τα 45 ευρώ απλά με κορόιδεψαν οπούς τους υπόλοιπους 50 ηλικιωμένους που έχουν βάλει στην υπόθεση ! Αυτό όμως που μου είπε ότι όποιος κληρονομήσει την μισή σύνταξη δηλαδή η μάνα μου θα συνεχίσει να τους πληρώνει δεν στέκει …
Neptu Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, GENERATOR είπε Δεν γνωρίζετε με ποιον έχετε μπλέξει. Ξέρετε ποιος είμαι εγώ ρε; 4
GENERATOR Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, militarist είπε Αυτό ακριβώς.,….. μου αρέσει το «δεν ξέρετε με ποιον μπλέξατε» φυσικα ξέρουν ….. με αυτόν που δεν θέλει να πληρώσει 🤣🤣 Plot twist… Ο ts θα βάλει άλλη δικηγορική εταιρία να τρέξει στα δικαστήρια την αρχική εταιρεία και θα τους πληρώσει σε ποσοστό από την αποζημίωση που θα πάρει … και μετά θα δούμε άλλο θέμα ότι επειδή πλήρωσε με κάρτα του ξαδέρφου του μπατζανάκη δεν υποχρεούται να πληρώσει ούτε αυτούς …🤣🤣🥳 Μου φαίνεται ότι να ναι λες και εσύ , εδώ τους λέω να μου στείλουν χειροπιαστά στοιχεία ότι έχουν την υπογραφή του πατέρα μου και δεν τα στέλνουν , γιατί άραγε ; Γιατί έχουν τα ίδια που έχω και εγώ χωρίς υπογραφή πουθενά ! Το 2022 τους είχα πει να μην με ξαναπάρουν ! Αν είχαν κάτι εναντίον μας τα 45 ευρώ απ το 22 μέχρι το 25 θα ήταν 1000 και όχι 45 ! Εγώ τους πήρα τηλ γιατί έπεσα στην παγίδα με το mail αλλιώς δεν θα με ενοχλούσαν καν ! Μπορούσαν άνετα να είχαν στείλει εισαγγελικό έγγραφο και στο σπίτι έχουν την διεύθυνση αλλά σου ξαναλέω είναι ψεύτες
militarist Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Και εσύ δεν μας λες για τι πλήρωσε ο πατέρα σου και τι κάνανε αυτοί για αυτόν; το αποφεύγεις συνεχώς , Γιατί αφού πλήρωσε σημαίνει ότι συμφώνησε σε κάτι …..
GENERATOR Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, militarist είπε Και εσύ δεν μας λες για τι πλήρωσε ο πατέρα σου και τι κάνανε αυτοί για αυτόν; το αποφεύγεις συνεχώς , Θα σου πω , για να κάνουμε αγωγή και να διεκδικήσουν τα αναδρομικά που έκοψε το ΣΤΕ στους συνταξιούχο, δώρα επιδόματα ! Όμως απ το 20 μέχρι και το 25 δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ούτε την αγωγή έχουμε δει ! Παρά μόνο λόγια ! Οταν όμως απλά πλήρωσε και δεν έχει βάλει πουθενά υπογραφή καμία αίτηση για να ξεκινήσει η αγωγή δεν είναι νόμιμη και απλά κωλοχαρτο ! Και αυτό μου το είπε ο δικηγόρος μας ! Οπότε μην είσαι ειρωνικός
militarist Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Έτσι όπως τα γράφεις στο αρχικό post φαίνεται σαν να συμφωνήσατε και μετά δεν θέλατε να πληρώσετε…. αφου δεν τα βάζεις όλα που θες εμείς να ξέρουμε …… δεν είμαστε μέντιουμ 🤣🤣
GENERATOR Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, militarist είπε Έτσι όπως τα γράφεις στο αρχικό post φαίνεται σαν να συμφωνήσατε και μετά δεν θέλατε να πληρώσετε…. αφου δεν τα βάζεις όλα που θες εμείς να ξέρουμε …… δεν είμαστε μέντιουμ 🤣🤣 Με συγχωρείς απλά από χθες προσπαθώ να ηρεμήσω την μητέρα μου και τον πατέρα μου μεγάλο άνθρωπο , είχα ανοιχτή ακρόαση όταν μιλούσα με την βλαμμενη και κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό όταν άκουσαν ότι θα πληρώνουμε εφόρου ζωής οπότε παίρνει αναδρομικά ! Τέλος πάντων την πάτησα χωρίς νόμιμο χειροπιαστό χαρτί έστειλα 45 ευρώ χαλάλι , όμως θα την βρω την άκρη να τους κάνω ρόμπα ! Αν ψαχτείς θα δεις ότι υπάρχουν καταγγελίες και για άλλες υποθέσεις για αυτούς 6 λεπτά πριν, militarist είπε Και εσύ δεν μας λες για τι πλήρωσε ο πατέρα σου και τι κάνανε αυτοί για αυτόν; το αποφεύγεις συνεχώς , Θα σου πω , για να κάνουμε αγωγή και να διεκδικήσουν τα αναδρομικά που έκοψε το ΣΤΕ στους συνταξιούχο, δώρα επιδόματα ! Όμως απ το 20 μέχρι και το 25 δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ούτε την αγωγή έχουμε δει ! Παρά μόνο λόγια ! Οταν όμως απλά πλήρωσε και δεν έχει βάλει πουθενά υπογραφή καμία αίτηση για να ξεκινήσει η αγωγή δεν είναι νόμιμη και απλά κωλοχαρτο ! Και αυτό μου το είπε ο δικηγόρος μας ! Οπότε μην είσαι ειρωνικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις