Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/6/2025 στις 3:26 ΜΜ, matrixxx είπε

Διαβασε λιγο το pinned σχολιο, γιατι ειναι εκτος τοπου και χρονου η απαντηση σου, χωρις παρεξηγηση. Δεν θα παρεις 20% επιστροφη αν αγορασες στο προμο του τιτλου αν δεν ανεβασεις. Εχεις διαβασει τους ορους της ενεργειας; Οχι. Προσεξε το. 

καμια παρεξηγηση αλλα εχω διαβασει τους ορους και επιδη συχνα ψωνιζω online απο καταστημa germanos και παντα πληρωνω με καρτα payzy οταν εχει προωθητικες ενεργειες οπως εχει και τωρα με tv & projector ,η επιστροφη του 20% παντα πιστωνετε χωρις να ανεβασω αποδειξη.προσφατα εκανα αγορα smartwatch παλι ηλεκτρονικα και ειχε παλι επιστροφη και παλι εχει πιστωθει.χωρις να κανω κατι..στα υποψην και ισως παιζει ρολο ειναι οτι οτι εχω magenta one ολα συνδεμενα και εχω cosmote id και οταν συνδεομαι σε καταστημα germanos φαινεται το προφιλ και ολα μετα ειναι αυτοποιημενα.αναφερομαι σε ηλεκτρονικες αγορες και οχι σε φυσικο καταστημα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ktikti είπε

καμια παρεξηγηση αλλα εχω διαβασει τους ορους και επιδη συχνα ψωνιζω online απο καταστημa germanos και παντα πληρωνω με καρτα payzy οταν εχει προωθητικες ενεργειες οπως εχει και τωρα με tv & projector ,η επιστροφη του 20% παντα πιστωνετε χωρις να ανεβασω αποδειξη.προσφατα εκανα αγορα smartwatch παλι ηλεκτρονικα και ειχε παλι επιστροφη και παλι εχει πιστωθει.χωρις να κανω κατι..στα υποψην και ισως παιζει ρολο ειναι οτι οτι εχω magenta one ολα συνδεμενα και εχω cosmote id και οταν συνδεομαι σε καταστημα germanos φαινεται το προφιλ και ολα μετα ειναι αυτοποιημενα.αναφερομαι σε ηλεκτρονικες αγορες και οχι σε φυσικο καταστημα.

Τους εχεις διαβασει λες! Ωραια! Ξαναδιαβασε τους τοτε.

Και για να στο κανω πιο ευκολο επειδη ειναι 6 σελιδες και μπορει να το χασεις και την 2η φορα το σημειο, θα το δωσω εδω, οχι τιποτα αλλο, μην βασιστει κανεις στα σχολια σου και κανει αποτυχημενη αγορα.

(Να ξαναπω μηπως αυτο δεν καταλαβες, οτι το τι κανεις "παντα" οπως λες, δεν εχει καμια σχεση με την κουβεντα, αφου οπως μπορεις να δεις στο πιναρισμενο σχολιο μου, ειναι πρωτη φορα που μπαινει αυτος ο ορος.)

image.png.890eda1f5066ba47dc76827aad136a4c.png

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι η πρώτη φορά γιατί η διαδικασία που βλέπω είναι γνώριμη, δεν θυμάμαι όμως πόσος καιρός έχει περάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Στη συγκεκριμένη προωθητική (όπως και παρόμοια που είχε με wearbles) ΠΡΈΠΕΙ να ανεβάσεις την απόδειξη στο app. Αλλιώς ΔΕ θα πάρεις την επιστροφή. 

Μάλιστα θα ενημερωθείς απ' το support αν είναι οκ και δικαιούσαι επιστροφή. 

Δημοσ.
On 04/06/2025 at 18:56, matrixxx said:

Το σχολιο σου ειναι το μονο που κανει λογο γι αυτο, εστω μια πλαγια αναφορα, καλο ειναι με αυτη την αφορμη, να αναφερουμε καθαρα τα "νεα κολπα" 😛 :

"Δεν ξερω" για ποιο λογο αντι να το απλοποιησουν, το κανουν χειροτερο. Για πρωτη φορα λοιπον συμβαινει αυτο. Για οποιον δεν διαβασε απο περιεργεια εστω τους ορους, να πουμε οτι ζητανε λεει να ανεβασει ο αγοραστης μεσα απο την εφαρμογη, φωτογραφια της αποδειξης μεχρι 6-7 αν θυμαμαι καλα. Αντι δηλαδη να αντλησει τα στοιχεια απο την μια εταιρια τους η αλλη, βαζουν τον καταναλωτη να το πραξει ως προϋποθεση για να εχει δικαιωμα cashback.

Οποτε εχετε το υποψιν οσοι σκοπευετε να αγορασετε. Ειδικα αν αγορασετε θα πρεπει να το ξερετε. Πολλοι αγοραζουν χωρις να διαβασουν τους εκαστοτε ορους πιστευω. Να το επισημανουμε λοιπον, γιατι αν δεν τους διαβασουν και δεν ξερουν αυτη τη νεα... "λεπτομερεια", δεν θα παρουν αυτο που λεει ο τιτλος, δεν θα παρουν 20% επιστροφη. ;) 

Καλησπέρα.  

Λοιπόν παθών 

Προσοχή. Όταν ανεβάσετε το αρχείο να τραβήξετε ενα screenshot.  

Βέβαια το screenshot δε θα βοηθήσει και πολύ γιατί το αρχείο δεν εχει όνομα.

Ο λόγος ειναι οτι αν παρατηρήσετε ο izy διαγραφεί το ιστορικό. 

Οπότε αν υπάρξει προβλημα (δεν βρίσκουν την απόδειξη) θα ειναι προφανώς όταν θα έχει περάσει η προθεσμία και και ενώ θα ψάχνεται το ιστορικό στον izy δε θα βρίσκετε τίποτα. Και θα σας πουν , είστε εκπροθεσμοι και σας περιμένουμε σε επόμενες προσφορές.  

Ευτυχώς εγώ είχε τύχει να κάνω login στην εφαρμογή τη μέρα που ανέβασα την απόδειξη,  την ίδια μέρα που την έβγαλα φωτογραφία, και μου είχε έρθει email για τετραψήφιο.  Οπότε και το δέχτηκαν,  αλλα μετά από δύο άκυρα που έφαγα για την επιστροφή . Θα πρότεινα να τη στείλετε και στο τσατ για προβλήματα όπου εκεί ιστορικό κρατιέται ώστε να έχετε κάτι στα χέρια σας, γιατί εμένα δεν μου επέστρεψαν ποτέ τα λεφτά και έκανα λίγο σαματά για να επιστραφούν όπως περιέγραψα παραπάνω.

Ελπίζω να βοήθησα σε όσους προβούν σε αγορά. 

On 05/06/2025 at 13:39, power_ran said:

Αν ανέβει θα σου έρθει μήνυμα στην εφαρμογή και email σχετικά με το "αίτημα" σου. 

Δεν μου ήρθε ποτέ τέτοιο email και την είχα ανεβάσει 2 φορές 

Επειδή μερικοί καταλαβαίνω μπερδεύεστε.  

Θα πάρετε πίσω coins (εγώ είχα πάρει 20€ περίπου) αυτόματα. 

Για να πάρετε επιστροφή στο πορτοφόλι της payzee πρεπει να ανεβάσετε την απόδειξη και να είστε σίγουροι να αποδείξετε οτι το κάνατε αν και όταν έρθει η ώρα. 

Και όχι δεν πιστωνονται άμεσα τα χρήματα της επιστροφής του 20% . 

Δημοσ.

Ενημερωτικά με ανέβασμα απόδειξης 30/05 (από την προσφορά στα wearables), σήμερα μπήκε η επιστροφή, οπότε περίπου 12 ημερολογιακές μέρες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ενημερωτικά με ανέβασμα απόδειξης 30/05 (από την προσφορά στα wearables), σήμερα μπήκε η επιστροφή, οπότε περίπου 12 ημερολογιακές μέρες. 

Έβαλαν πόντους ή επιστροφή στο πορτοφόλι σε €?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έβαλαν πόντους ή επιστροφή στο πορτοφόλι σε €?

Αφορά payzy cashback, οπότε παίρνεις κατευθείαν ευρώ. Το ίδιο ισχύει πλέον και αν πληρώνεις λογαριασμούς cosmote, μέσα από την εφαρμογή cosmote και επιλέγοντας πληρωμή μέσω payzy (ώστε μαζί με magenta one να πάρεις 1+1% cashback). Αν πας να πληρώσεις με την payzy κάρτα (όπως επίσης και σε οποιαδήποτε άλλη αγορά), θα πάρεις 1% επιστροφή σε μορφή coins 

Screenshot_20250611_214342_payzy.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...