Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Κι εγώ δεν είχα θέμα. Το μόνο μου παράπονο είναι όταν έβαλα "ΑΕ", το 3ο γράμμα δεν ήταν Κ :P

βαλε 11 😁

Spoiler

Ντέμης Νικολαΐδης

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εγώ έχω απορία 

Άκουσα και διάβασα οτι πρέπει να βγάλουμε αυτό το νέο αριθμό επειδή κάποιες υπηρεσίες μας έχουν γραμμένους (εδω κολλάει όλες) λαθος και λοιπα .

Αλλα οπως και να εχει το θέμα ολοι μας έχουμε 

1 μοναδικό αφμ

1 μοναδικό αμκα

1 μοναδικό αριθμό ταυτότητας 

Αν σε όλα αυτά δεν μπορει να μας ταυτοποίηση τοτε γιατί βάζουμε άλλον 1 μοναδικό?

Και απλα δεν βάζουμε σε όλες τις υπηρεσίες να μπορούν να διαβάσουν όλα τα παραπάνω μοναδικά νούμερα?

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, mercast said:

Θα σας αφήσω να κάνετε το Beta testing εσείς. Εγώ από εβδομάδα μην πω και από τον επόμενο μήνα

Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η αναμονή, από την άποψη πως είναι δύο ψηφία που επιλέγεις εσύ. ένα που βγαίνει αυτόματα και μετά το ΑΦΜ σου.

Κάλλιστα ΄γινεται και αυτόματα, όπως θα γίνει σε όσους δεν ασχοληθούν από το Σεπτέμβρη και μετά, απλά σου δίνουν την ευκαιρία να το κάνεις ελάχιστα πιο προσωπικό.

Δημοσ.
Just now, kinitos said:

Εγώ έχω απορία 

Άκουσα και διάβασα οτι πρέπει να βγάλουμε αυτό το νέο αριθμό επειδή κάποιες υπηρεσίες μας έχουν γραμμένους (εδω κολλάει όλες) λαθος και λοιπα .

Αλλα οπως και να εχει το θέμα ολοι μας έχουμε 

1 μοναδικό αφμ

1 μοναδικό αμκα

1 μοναδικό αριθμό ταυτότητας 

Αν σε όλα αυτά δεν μπορει να μας ταυτοποίηση τοτε γιατί βάζουμε άλλον 1 μοναδικό?

Και απλα δεν βάζουμε σε όλες τις υπηρεσίες να μπορούν να διαβάσουν όλα τα παραπάνω μοναδικά νούμερα?

Γιατί έτσι δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα άσκοπα έξοδα που θα κάνουν για την όλη διαδικασία.

• Like 5
Δημοσ.
22 minutes ago, kirileman said:

Άλλη μια προφητεία που επιβεβαιώνεται! Εννοείται ότι τα 2 ψηφία που θα επιλέξω θα είναι 6 και 6.

εγώ  έχω  ήδη  x2 69 και θα βάλω  και 3το έτσι  για τα σχόλια xD

Δημοσ.

έχω κλεισει ραντεβού για νεα ταυτότητα σε 1 μήνα οπότε υποθέτω θα έχει και αυτόν τον αριθμό όπως λέει το άρθρο;

Αφού τον βγάλω φυσικά...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά κρασιά! Πρεμιέρα με προβλήματα. Μετά την ολοκλήρωση μου έστειλε τον αριθμό έτσι:

Αποστολέας: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / myInfo
Η διαδικασία έκδοσης του Προσωπικού σας Αριθμού έχει ολοκληρωθεί! Ο Προσωπικός Αριθμός είναι: XXXXXXXXX987.

Μια φορά να κάνουν κάτι σωστά ευθύς εξαρχής, ούτε για το γ@@@το! 

• Confused 5
  • Haha 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Κι εγώ δεν είχα θέμα. Το μόνο μου παράπονο είναι όταν έβαλα "ΑΕ", το 3ο γράμμα δεν ήταν Κ :P

Απο πού το έβγαλες φίλε; Εγώ όταν πάω στο myinfo, με βγάζει στην κεντρική της gsis και μου λέει για τον προσωπικό αριθμό οτι: Η εφαρμογή myinfo.gov.gr πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία τις πρωινές ώρες της 3/6/2025 

Δημοσ.
3 minutes ago, spectaculator said:

Καλά κρασιά! Πρεμιέρα με προβλήματα. Μετά την ολοκλήρωση μου έστειλε τον αριθμό έτσι:

Αυτό στέλνει. Για λόγους ασφαλείας σου δείχνει μόνο τα τρία τελευταία ψηφία του ΑΦΜ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Καταλαβαίνετε πως ΕΤΣΙ έπρεπε να σας το στείλει στο email ε? Αν ερχόταν φάτσα κάρτα θα σήμαινε πως δεν υπάρχει κανένα encryption κλπ...

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...