Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, LabrakisG1992 said:

Καλα και γω οτι να ναι εβαλε απλα εβαλα 3 ιδια 😁σαν να λεμε ΩΩΩ + μετα ειναι ο ιδιος αριθμος που ειχα ΑΦΜ οποτε θα το θυμαμαι ευκολα

Να ανησυχω που δεν εχω λαβει το εμαιλ παρολαυτα?

Όχι, επέλεξα 2 τελείως στην τύχη.. 🤣

Εμένα ήρθε στο 5λεπτο το e-mail

• Like 1
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, billdanos said:

Μα βρε συ, δες το τελείως τεχνικά!

Θα μπορούσε προφανώς να σου έρθει κανονικά ολόκληρος ο αριθμός στο email. Αυτό όμως θα σήμαινε πως δεν θα υπήρχε καμία προστασία μιας και όλα θα ερχόταν σαν απλό κείμενο χωρίς καμία κρυπτογράφηση κλπ και αν κάποιος είχε τις γνώσεις, θα μπορούσε εύκολα να συγκεντρώσει τους Προσωπικούς Αριθμούς χιλιάδων ανθρώπων!

Θα μου πεις "οκ δεν είναι και απόρρητος ο ΠΑ όπως ένας κωδικός" αλλά και πάλι δεν υπάρχει λόγος όλα αυτά να κυκλοφορούν χύμα σαν απλά αρχεία κειμένου. 

Σωστά! Πάντως έτσι όπως έριξαν το μήνυμα νόμιζα πως θα το έστελναν έτσι ξερά. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μα βρε συ, δες το τελείως τεχνικά!

Θα μπορούσε προφανώς να σου έρθει κανονικά ολόκληρος ο αριθμός στο email. Αυτό όμως θα σήμαινε πως δεν θα υπήρχε καμία προστασία μιας και όλα θα ερχόταν σαν απλό κείμενο χωρίς καμία κρυπτογράφηση κλπ και αν κάποιος είχε τις γνώσεις, θα μπορούσε εύκολα να συγκεντρώσει τους Προσωπικούς Αριθμούς χιλιάδων ανθρώπων!

Θα μου πεις "οκ δεν είναι και απόρρητος ο ΠΑ όπως ένας κωδικός" αλλά και πάλι δεν υπάρχει λόγος όλα αυτά να κυκλοφορούν χύμα σαν απλά αρχεία κειμένου. 

wut

δεν λειτουργει ετσι το mail

κρυπτογραφείται η αποστολή (ssl/tls), κρυπτογραφείται και η προβολη (https)

σε καμια περίπτωση δεν ειναι "απλό κείμενο"

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Για τους μερακλήδες αν θέλετε σας το χτυπάω και ταττου στο δεξι χέρι ή στο μέτωπο και με λεζάντα απο κάτω με μικρά γράμματα όποια γραμματοσειρά θέλετε "the number of the beast" . 

Αναφορά σε κείμενο

-We want information, information.....
-Who are you ?
-The new number two...
-Who is number one?
-You are number six...
-Im not a number. Im free man.....
-Hahahahahahahahahahahaha

• Like 1
Δημοσ.

Τον έβγαλα, έβαζα ΚΚ, για τρίτο έβγαζε Ι, δεν έβγαζε Ε. Τελικώς έβαλα τρία Α και τέλος.

Ναι στο χάραγμα!

Ναι στο 666!

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλη αυτή η φασαρία πάντως για 3 random + ΑΦΜ, μιλάμε πρωτοπορία κατς καλά ναούμε

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Στο myInfo αφού ελέγξετε τα στοιχεία πατάτε υποβολή και μετά ανοίγει σελίδα για επιλογή ψηφίων , ή έχει θέμα η σελίδα τους και αν πατήσω υποβολή θα βάλει αυτόματα τα 3 ψηφία ; 
Αυτή την στιγμή δεν αφήνει να πληκτρολογήσω στο πλαίσιο : προσωπικός αριθμός (ΠΑ)

Δημοσ.

Ρε σεις ο Προσωπικός Αριθμός δεν θα αναγράφεται και πάνω στις καινούργιες ταυτότητες; Ποιο προσωπικό στοιχείο λέτε τώρα; Εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά.

Δημοσ.

Τον προσωπικό αριθμό μπορούμε να το κάνουμε και tattoo σαν τον Hitman για να μην το ξεχνάμε.

w.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...