Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ποιοτικές ντομάτες. Οι ντομάτες στα super market είναι σαν άχυρο. Οι μόνες ντομάτες που έχω βρει να έχουν γεύση να είναι "ντοματένιες" είναι σε μια ηλίθια φρουταγορά που τις πουλάει 4Ε το κιλό. Καλύτερα να πάρω κανα κοτόπουλο με τόσα λεφτά. 

Εσείς απο που παίρνετε τις ντομάτες σας; 

Επεξ/σία από Errik
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ποιοτικές Ντομάτες ;
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παιρνεις απο παραγωγους κατευθειας , εχει αρκετες ομαδες στο fb παραγωγων απο εκει βρισκεις και παιζεις μαζι τους .

https://www.facebook.com/groups/455337739156180/

https://www.facebook.com/groups/500617049158893/

Μην νομιζεις και εμεις εδω στην επαρχια ψαχνουμε πολυ να βρουμε κατι ποιοτικο 

Δημοσ.

Kαμια λαικη δεν εχεις κοντα σου; Ιδανικα ψαξε να βρεις καποιον που πουλαει κυριως ντοματες. Εγω εχω βρει ενα Κρητικο που πουλαει ντοματες, ντοματινια και λιγα αγγουρια. Και οι ντοματες/ντοματινια του ειναι φοβερες.

Δημοσ.

Θέλει ψάξιμο και δοκιμές δυστυχώς.

Και να σου πει κάποιος πήγαινε εκεί, και πας εσύ και όντως βρίσκεις καλές. Την άλλη βδομάδα ή τον άλλο μήνα μπορεί να μην τρώγονται.

Θα σου πω πάντως μην κοιτάς μόνο ακριβές. Για παράδειγμα σε μια μαναβική που πηγαίνω έχει υδροπονίας στα 3€ και Ecstasy Κρήτης στα 2€ (μεταξύ άλλων). Ε λοιπόν οι υδροπονίας είναι αδιάφορες, οι Ecstasy σαφώς καλύτερες. Τον τελευταίο καιρό αυτά.

Θα σου έλεγα όταν πηγαίνεις κάπου που έχει διάφορες ποικιλίες, πάρε λίγες από την καθεμία, μη φορτώνεις μόνο από μία ποικιλία.

Το ίδιο και στη λαϊκή αν πηγαίνεις. Κάνε δοκιμές και θυμήσου από πού αγόρασες.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Kαμια λαικη δεν εχεις κοντα σου;

5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Το ίδιο και στη λαϊκή αν πηγαίνεις.

Το κακο με τις λαικες ειναι οτι τα καλα πραγματα τα βρισκεις πρωι μεχρι τις 9-9,30 , οποτε αμα εργαζεσαι δεν το μεσημερι μενουν ολα τα ζαβα ζουληγμενα κλπ......

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, villasg είπε

Το κακο με τις λαικες ειναι οτι τα καλα πραγματα τα βρισκεις πρωι μεχρι τις 9-9,30 , οποτε αμα εργαζεσαι δεν το μεσημερι μενουν ολα τα ζαβα ζουληγμενα κλπ......

Πας το πρωι πριν τη δουλεια αναγκαστικα ή ψαχνεις καμια λαικη Σαββατο

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πας το πρωι πριν τη δουλεια αναγκαστικα

στις 5:30 ακομα δεν εχουν στησει παγκους ......

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα τη λαϊκή.

Αργυρούπολη που πάω Σάββατο, συνήθως βρίσκεις και μετά τις 09:00, ας πούμε και στις 12:00-13:00.

Ε μετά τις 14:00 τι να βρεις.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Errik είπε

Ψάχνω ποιοτικές ντομάτες. Οι ντομάτες στα super market είναι σαν άχυρο. Οι μόνες ντομάτες που έχω βρει να έχουν γεύση να είναι "ντοματένιες" είναι σε μια ηλίθια φρουταγορά που τις πουλάει 4Ε το κιλό. Καλύτερα να πάρω κανα κοτόπουλο με τόσα λεφτά. 

Εσείς απο που παίρνετε τις ντομάτες σας; 

Δεν θα βρεις πουθενά σταθερή ποιότητα. Κάνεις απλά τα αυτονόητα (αν έχεις χρόνο): τσεκάρεις πρώτα τυπικά το χρώμα και στη συνέχεια τις μυρίζεις (διακριτικά όμως ε γιατί δεν θέλουμε να παίρνουμε ντομάτες στις οποίες ο προηγούμενος σκούπισε τη μύτη του...)!

Σε κάθε περίπτωση όμως, μην περιμένεις πως θα βρεις την ποιότητα που αναζητάς σε τιμές κάτω από 3.5-4 ευρώ... 

Και τέλος: ΔΕΝ τις βάζουμε στο ψυγείο. :) 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, billdanos είπε

ΔΕΝ τις βάζουμε στο ψυγείο.

QFE.

Όπως και πολλά άλλα φρούτα και λαχανικά βέβαια, αλλά ειδικά οι ντομάτες δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

QFE.

Όπως και πολλά άλλα φρούτα και λαχανικά βέβαια, αλλά ειδικά οι ντομάτες δεν πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο.

Δεν έχω χειρότερο από το να μου έρθει μια χωριάτικη από το ψυγείο... 😛 

Δημοσ.

Ισχύει. Δυστυχώς πολλά ταβερνοεστιατόρια συντηρούν τα λαχανικά σε ψυγεία.

Σπάνια έχει τύχει να φέρουν τέτοια σαλάτα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Ακόμα κι αν δεν είναι εξαιρετικά τα λαχανικά, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ' το να είναι από το ψυγείο.

Δημοσ.

Γιατι δε πρεπει να μπαινουν ψυγειο? 🤔

απο supermarket παντως οι μονες αξιοπρεπεις κατ'εμε ειναι οι Lucia's

Δημοσ.

Μόνο λαϊκή θα πας για ποιότητα

σήμερα που πήγα, 1,50-1,70 τις είχαν και αυτές που είναι για σάλτσα 0,80-1ε

ώρα 9:30 με 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...