gazp Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, Έρχετα σιγά σιγά η ώρα να αλλάξω ελαστικά στο Clio IV μου. Η διάσταση είναι 185/65/R15 Αυτή τη στιγμή φοράει τα Pirelli Cinturato P1 Verde από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κοιτάζω μήπως δοκιμάσω και κάτι άλλο και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω: - Bridgestone Turanza T005 - Goodyear EfficientGrip Performance 2 - Ότι άλλο τυχόν προτείνετε Χρήση απλή, κυρίως μετακινήσεις εντός πόλεως με 1-2 ταξίδια το χρόνο. Ευχαριστώ.
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, gazp είπε Αυτή τη στιγμή φοράει τα Pirelli Cinturato P1 Verde από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. 15 λεπτά πριν, gazp είπε Κοιτάζω μήπως δοκιμάσω και κάτι άλλο Γιατί? θέλεις να κάνεις πειράματα? αφού σου αρέσει και νιώθεις ότι αποδίδει καλά για το συγκεκριμένο αμάξι και το οδηγικό σου στυλ ξαναβάλτα.
SaFiS Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Οτι ειπε και ο Nabuko. Αν ησουν ευχαριστημενος με τα Pirelli, μην πειραματιζεσαι. Ειχα τα Turanza T005, πλεον τα 6 στο Megane IV μου, φοβερα λαστιχα αλλα θελουν ζεσταμα. Εγω κανω διαδρομες και μεγαλες μετακινησεις οποτε δεν ειχα ποτε θεμα…
gazp Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Καλημέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς δεν τα βρίσκω αυτά που έχει τώρα στη συγκεκριμένη διάσταση για αυτό ψαχνομαι
sozz Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου continental ultra contact αυτά έβαλα εγώ πολύ καλά και φτηνά 330 πριν 2 χρόνια. Το να ρωτάς τώρα πιο είναι το καλύτερο δεν υπάρχει απάντηση είναι σαν να ρωτάς πιο νερό σας αρέσει 😆 εγώ προτίμησα σκληρό ελαστικό για μεγαλύτερη διάρκεια
minim3 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αν κάνεις μικρές αποστάσεις και μέσα στην πόλη, αποφύγετε τα σκληρά λάστιχα. Αργούν να ζεσταθούν. Αν είσαι ευχαριστημένος βάλε τα ίδια. Αν δεν τα βρίσκεις από αυτά που έγραψες θα πήγαινα στα Goodyear. Πήρες προσφορές από βουλκανιζατέρ; Πόσα χρόνια τα έχεις τα υπάρχοντα και πόσα χλμ έχουν κάνει; Επεξ/σία 5 Ιουνίου από minim3
gazp Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 7 ώρες πριν, minim3 είπε Αν κάνεις μικρές αποστάσεις και μέσα στην πόλη, αποφύγετε τα σκληρά λάστιχα. Αργούν να ζεσταθούν. Αν είσαι ευχαριστημένος βάλε τα ίδια. Αν δεν τα βρίσκεις από αυτά που έγραψες θα πήγαινα στα Goodyear. Πήρες προσφορές από βουλκανιζατέρ; Πόσα χρόνια τα έχεις τα υπάρχοντα και πόσα χλμ έχουν κάνει; Λόγω προσωρινής αλλαγής έδρας της εργασίας μου, κάνω κοντινές αποστάσεις και 1-2 ταξίδια το χρόνο. Συνήθως κάνω περίπου 15.000 - 20.000km / χρόνο. Τα συγκεκριμένα ελαστικά είχαν τοποθετηθεί το 2021 και μόλις ξεπέρασαν τις 40.000 χιλιόμετρα. Το αμάξι το πήρα μεταχειρισμένο πέρυσι. Έχω πάρει προσφορά για τα T005 γύρω στα 430€ 7 ώρες πριν, sozz είπε continental ultra contact αυτά έβαλα εγώ πολύ καλά και φτηνά 330 πριν 2 χρόνια. Το να ρωτάς τώρα πιο είναι το καλύτερο δεν υπάρχει απάντηση είναι σαν να ρωτάς πιο νερό σας αρέσει 😆 εγώ προτίμησα σκληρό ελαστικό για μεγαλύτερη διάρκεια Πιο πολύ ρωτάω για να διαλέξω κάτι σωστό. Δεν με νοιάζει να είναι "τα καλύτερα". Τα κριτήριά μου είναι 1) Ασφάλεια, 2) Οικονομία 3) Θόρυβος και 4) τιμή.
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, gazp είπε Έχω πάρει προσφορά για τα T005 γύρω στα 430€ Πολλά δεν είναι?
gazp Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πολλά δεν είναι? Ξέρω κι εγώ; Κι εμένα με τσούζει λίγο
SaFiS Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 430€ ??? Ψαξου και αλλου. Με 400€ εβαλα τα Turanza 6 στο Megane IV σε διασταση 225/45-17 μαζι με ευθυγραμμιση… Τα Pirelli μηπως εχουν αντικατασταθει με αλλο μοντελο / σειρα?? π.χ. Ρ2, Ρ3… 1
Chloe2 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μπορείς να δεις και τα Michelin Energy Saver + 185/65 R15 88H (Έχουν βραβευτεί πολλές φορές από τον οργανισμό ADAC και από οργανισμό Auto Bild). Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Chloe2 1 3
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου στις 14 και 15 ιντζες ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα T005 ειναι μονοδρομος, ας ειναι σχεδιαση του 18 ειναι καλυτερα απο ολα τα αλλα 14 ώρες πριν, SaFiS είπε Turanza 6 τα T6 πανε απο 16αρες+ 15 ώρες πριν, gazp είπε Έχω πάρει προσφορά για τα T005 γύρω στα 430 να πας σε 88T οχι παραπανω μαξ 350 θα σου βγει 3 ώρες πριν, Chloe2 είπε Michelin Energy Saver + οσο πιο μακρια τοσο καλυτερα, αυτα ειχα στην σκονταρα του παππου και οταν το εκλεβα τα βραδια εκανα καλλιτεχνικο πατιναζ 1
bkran Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Σε Clio V ( 195/55/16 ) έβαλα τα Conti ultra contact με 450. Σε πολύ γνωστό βουλκανιζατέρ στον Αγ. Δημήτριο, ο οποίος έχει τις καλύτερες τιμές ( που βρήκα εγώ τουλάχιστον ) και είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Εγώ πήγα καρφωτα για τα συγκεκριμένα, τα φοράει το clio δύο μήνες αλλά δεν έχω τρελαθεί θα πω. Έχω την εντύπωση ότι τα premium contact 2 που είχα παλιότερα σε άλλο clio ήταν καλύτερα. Σαν να γλιστράνε λίγο νωρίτερα από ότι θα περίμενα στο στεγνό. 1
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, bkran είπε Σε πολύ γνωστό βουλκανιζατέρ στον Αγ. Δημήτριο, ο οποίος έχει τις καλύτερες τιμές ( που βρήκα εγώ τουλάχιστον ) και είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Αν είναι αυτός που σκέφτομαι ότι λες τότε κι εγώ εκεί πάω και συμφωνώ με ότι έγραψες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα