Hacker?pcs Δημοσ. Πέμπτη στις 01:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:52 πμ (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, freegr said: Μπορεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια του λειτουργικού αλλά και σε τίμια βάση με τρίτους κατασκευαστές Κάθε δήλωση της Apple ότι εφαρμογές τρίτων κανουν το iOS τρύπιο ισοδυναμεί με δήλωση της ότι το Mac OS είναι τρύπιο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:52 πμ από Hacker?pcs 9
Just_travel_everywhere Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 πμ 3 ώρες πριν, Silverage είπε Κάτσε να σε αρμέγει η Apple. μια φορα καθε 8 χρονια στο android μπορεις να κανεις το ιδιο ? δεν νομιζω!!! το iphone βλεπεις μετα απο 7 χρονια θα ειναι σαν την πρωτη μερα!! βλεπεισ σημερα samsung 7 ετων που σέρνονται .!! 2 1 2
kurkosdr Δημοσ. Πέμπτη στις 03:31 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:31 πμ 5 ώρες πριν, karma_nade είπε Με λίγα λόγια θέλουν να μην υπάρχει το iPhone και το iOS. Μακάρι να γλιτώσουμε από την πανούκλα των κλειστών πλατφορμών messaging και των κλειστών οικοσυστημάτων (βλ μονοπώλιο App Store στο iOS) στα smartphone μια και καλή. Και να γλιτώσουμε και από τους iOS fans που σου λένε "αν θες iMessage πάρε iPhone" και "αν θες sideloading μην πάρεις iPhone" ταυτόχρονα. Αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το άρθρο αυτή την υπόθεση που κάνεις. Απλά η Apple θα πρέπει να σταματήσει τις μονοπωλιακές πρακτικές μόνο στην ΕΕ. 1
Lucifer Δημοσ. Πέμπτη στις 05:07 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:07 πμ 2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε το iphone βλεπεις μετα απο 7 χρονια θα ειναι σαν την πρωτη μερα!! https://en.wikipedia.org/wiki/Batterygate 2 9
TechnoState Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:37 πμ 3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε μια φορα καθε 8 χρονια στο android μπορεις να κανεις το ιδιο ? δεν νομιζω!!! το iphone βλεπεις μετα απο 7 χρονια θα ειναι σαν την πρωτη μερα!! βλεπεισ σημερα samsung 7 ετων που σέρνονται .!! ... έχεις κρατήσει 8 (ή και 7 χρόνια) συσκευή? (Και δεν εννοώ να την έχεις δωρίσει σε μέλος της οικογένειας σου ή να την χρησιμοποιείς σαν τρίτη συσκευή - ούτε καν δεύτερη δλδ). Και αν ναι...πως τα πάει με την μπαταρία? (Ή πόσες φορές την έχει αντικαταστήσει)? Εξωτερικά, σε τι κατάσταση βρίσκεται? (φαντάζομαι θα το προστατεύουν θήκες - αλλά μία αίσθηση αποσύνθεσης, σίγουρα θα υπάρχει). Απλά απορία το έχω... 4
axidousgr Δημοσ. Πέμπτη στις 07:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:18 πμ το θεωρω απαραδαικτο εν ετη 2025 να μην μπορεις να μεταφερεις μεταξυ 2 λειτουργικων κατι απο φωτο ή αρχεια ! Ουτως η αλλως η apple στην Ευρωπη ερχεται με πολλα μειον , να πουμε για την δορυφορικη καλυψη για εκτακτες αναγκες ? να πω για υπηρεσιες (news, fitness+) που σε χρεωνει το apple one οσο και τους αμερικανους ? την μεταφορα χρηματων μεσω imessager ? μην πω για το apple AI (πρεπει να κανουμε μαιμουδιες για να το εχουμε ) θα πρεπει αν θελει να πουλαει ακομα στην Ευρωπη να εχει τις ιδιες υπηρεσιες και κοστη παντου
Volga Δημοσ. Πέμπτη στις 07:30 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:30 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, karma_nade είπε Με λίγα λόγια θέλουν να μην υπάρχει το iPhone και το iOS. Τι σχέση έχει το iPhone και το iOS ως λειτουργικό με την πολιτική εταιρίας να υποστηρίζει επιλεκτικά συσκευές μη δίνοντας το ίδιο API που χρησιμοποιεί για τα δικά της προϊόντα; Το μόνο που θα ήταν θεωρώ τίμιο είναι να πει "Ξέρετε, δεν έχουμε την γνώση ή την οικονομική δυνατότητα για unified global υποστήριξη". Και δεν το αναφέρω για την Apple αυτό με την πολιτική εταιρίας να συγκεντρώσει οτι μπορεί. Το ίδιο κάνει και η Google μη δίνοντας εφαρμογές στα Windows. Το αστείο στην όλη φάση είναι οτι τελικά η microsoft που κοροϊδεύαμε τόσα χρόνια είναι πλέον ο πιο Open Source γίγαντας. Η κατάσταση με την Apple είναι τραγέλαφος στον κόσμο της τεχνολογίας. Για να υλοποιήσω μια εφαρμογή σε Mac ή iPhone, μου επιβάλει να έχω αγοράσει Mac! Γενικά μιλάμε για ένα φανταστικό λειτουργικό μια υπέροχη υλοποίηση αλλα η πολιτική της εταιρίας στο πως διαχειρίζεται κάποια πράγματα είναι χουντικά. Φαντάσου να έλεγε η Google αυριο, "Για να φτιάξετε μια ιστοσελίδα που να παίζει στον Chrome θα πρέπει να την φτιάξετε σε Chromebook". Δεν εχουν νοημα αυτά τα πράγματα πραγματικά. Είναι αστεία. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:34 πμ από Volga 8
spirostolios Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 πμ πόσο κοστίζει η προσφυγή; πότε θα συζητηθεί; πότε θα εκδοθεί απόφαση επί της προσφυγής; πόσες φορές μπορεί να αναβληθεί η συζήτηση επί της προσφυγής; υπάρχουν άλλα ένδικα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει; Η αγάπη των Ευρωπαίων για την apple είναι μεγαλύτερη από αυτή των Αμερικάνων; πόση αγάπη χρειάζεται για να αποταχθεί η apple από τα δεσμά και τις ρυθμίσεις της E.Ε; Καλως ήρθατε στον θαυμαστό κόσμο της δικαιοσύνης που είναι ερωτευμένη με τους εφαψίες των διαφόρων Λόμπι.
lakis_eo Δημοσ. Πέμπτη στις 09:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:05 πμ 9 ώρες πριν, nantinos είπε Πρόβλημα μου. Το δικό σου που είναι? Μπορείς να συνεχίσεις να αρμέγεσαι. Η οδηγία δεν το αποτρέπει. 5
braingain Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 πμ Vivan las cadenas ! (Να ζήσουν οι αλυσίδες ! ) Η πρώτη εμφάνιση της φράσης ανάγεται στο 1814 όταν ο βασιλιάς Φερδινάνδος Ζ΄ επέστρεψε στην Ισπανία μετά την εξορία του από τον Ναπολέοντα. Κατά τη διάρκεια της υποδοχής του λέγεται ότι ο λαός, κυρίως τα λαϊκά στρώματα που ήταν κατά των φιλελεύθερων ιδεών, έσυραν την άμαξα του μονάρχη με τα χέρια φωνάζοντας «¡Vivan las cadenas!» ως αντίδραση στο φιλελεύθερο σύνθημα «¡Viva la libertad!» (Ζήτω η ελευθερία!). Με αυτόν τον τρόπο, οι υποστηρικτές της απόλυτης μοναρχίας ήθελαν να δηλώσουν ότι προτιμούσαν την «αλυσίδα» (το δεσμό τους με τον απόλυτο μονάρχη) παρά τις εξελίξεις προς συνταγματικό ή δημοκρατικό καθεστώς. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική ...
vitalogy Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ 11 ώρες πριν, Silverage είπε Κάτσε να σε αρμέγει η Apple. Oτι πληρώνεις παίρνεις...
elgreco2000 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TechnoState είπε ... έχεις κρατήσει 8 (ή και 7 χρόνια) συσκευή? (Και δεν εννοώ να την έχεις δωρίσει σε μέλος της οικογένειας σου ή να την χρησιμοποιείς σαν τρίτη συσκευή - ούτε καν δεύτερη δλδ). Και αν ναι...πως τα πάει με την μπαταρία? (Ή πόσες φορές την έχει αντικαταστήσει)? Εξωτερικά, σε τι κατάσταση βρίσκεται? (φαντάζομαι θα το προστατεύουν θήκες - αλλά μία αίσθηση αποσύνθεσης, σίγουρα θα υπάρχει). Απλά απορία το έχω... Χρήστης iPhone X εδώ φέτος θα πάει για την πρώτη αλλαγή μπαταρίας (το έχω από το 2017 σαν βασικό κινητό) και κάνω τα πάντα ακόμη με αυτό, και πραγματικά δεν κολλάει καθόλου (αυτό που λέει ο φίλος το καταλαβαίνω, πραγματικά πάρε ένα android του 17 και να δεις σε πόση ώρα θα θες να το σπάσεις από κάτω) α και όσο για την αίσθηση σαν καινούργιο δείχνει ακόμη. ναι με θήκη και ζαμάκι που αλλάζονται ανα δυο χρόνια Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:36 πμ από elgreco2000 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 πμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 09:46 πμ 42 λεπτά πριν, lakis_eo είπε Μπορείς να συνεχίσεις να αρμέγεσαι. Η οδηγία δεν το αποτρέπει. Καταρχάς υπάρχει το άρμεγμα που σου προκαλεί δυσφορία (αν ας πούμε είσαι γυναίκα και θηλάζεις) αλλά υπάρχει και άλλο άρμεγμα που σε κάνει να κοιτάς τον ουρανό και να χαμογελάς! Να διευκρινίζετε σε ποιο αναφέρεστε κάθε φορά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! 😛 Από και και πέρα, οι οδηγίες αυτές αν δεν καταλήξουν σε συμβιβασμό, μακροπρόθεσμα μπορεί να οδηγήσουν σε κατάργηση υπηρεσιών στην Ευρώπη. Αν εγω δηλαδή επιθυμώ να τα σκάσω στην Apple ώστε να έχω την εμπειρία που μου υπόσχεται και επιθυμώ, δεν θα έχω την ελευθερία να το κάνω μιας και θα είμαι πολίτης στην ΕΕ και η συσκευή που θα αγοράσω δεν θα έχει το 100% των χαρακτηριστικών που θα έχει στην Αμερική. Αυτή τη στιγμή η Apple εχει το airdrop με το οποίο μεταφέρεις τα αρχεία σου μεταξύ των iPhone, iPad, Mac απρόσκοπτα με ένα κλικ και με τρελές ταχύτητες. Η Samsung έχει αντίστοιχα κάτι δικό της για τα δικά της τηλέφωνα και η Microsoft κάτι άλλο για τα Windows. 2
Athoz Δημοσ. Πέμπτη στις 09:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:50 πμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, elgreco2000 said: πραγματικά πάρε ένα android του 17 και να δεις σε πόση ώρα θα θες να το σπάσεις από κάτω) Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό. LG V30 το πήρα μεταχειρισμένο, το δούλευα χρόνια και τώρα το δουλεύει μέλος της οικογένειας μου σαν καινούριο με θήκη και τζαμάκι. Οι καλές ναυαρχίδες από καλές εταιρίες κρατάνε πολύ περισσότερο από τα οικονομικά μοντέλα και δεν έχουν και batterygate (τουλάχιστο δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο). iPad, Macbook και iPhone κάποιας ηλικίας που έχω ή έχω δουλέψει πάντως δεν είναι σαν καινούρια, και στο Macbook A1181 που δεν ήθελα να πετάξω έβαλα λινουξ γιατί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα με το Macos. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:54 πμ από Athoz 1
Sablj Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 πμ 6 minutes ago, billdanos said: Καταρχάς υπάρχει το άρμεγμα που σου προκαλεί δυσφορία (αν ας πούμε είσαι γυναίκα και θηλάζεις) αλλά υπάρχει και άλλο άρμεγμα που σε κάνει να κοιτάς τον ουρανό και να χαμογελάς! Να διευκρινίζετε σε ποιο αναφέρεστε κάθε φορά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! 😛 Spoiler Έχω πέσει κάτω... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα