afm Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ο 19 λεπτά πριν, Charismo είπε Μια φωτογραφία που σημάδεψε το άθλημα για πάντα. Ο Jerry West ο θρυλικός play maker των Los Angeles Lakers ο οποίος απεικονίζεται στο λογότυπο του NBA. 3
elio_1 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Jerry West - the logo Μέτα είδα ότι το είχε απαντήσει ο @afm Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από elio_1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 12 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Εεεεεεεεεεεεεε είπαμε υπερπαικταράς ο Ρόυ αλλά όχι καλύτερος του Ντομινίκ και του Αιζάια , βάζω και εγώ έναν πολύ καλό 90ς, είναι θείος του αγαπημένου μου παίκτη στην ομάδα και x-factor του περσινού τελικού της Ευρωλίγκα και των ελλ. τελικών...παικταράς και ο ανιψιός αλλά ο θείος...άλλη κλάση!!! BTW : τι φανελάρες είχε το Ορλάντο... 13 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Θα βάλω και ένα μπασκετικό. Εκκρεμούν αυτοί οι δύο , ειδικά ο πρώτος είναι πολύ γνωστός..
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Εκκρεμούν αυτοί οι δύο , ειδικά ο πρώτος είναι πολύ γνωστός.. Ο πρώτος πρέπει να είναι ο Χορας Γκραντ, άνευ γυαλιών. 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Ναι ναι πολύ σωστά ο Horace Grant είναι , πολύ καλός παίκτης και θείος του παικταρά (αγαπημένου) Jerian Grant του Παναθηναικού.. Εδώ με τα γνωστά γυαλιά του.. Και βάζω τον πιο fun to watch παίκτη που έχω δει στο NBA.. 1
Charismo Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δεν θυμάμαι αν έχουν μπει παράγοντες στο παρελθόν, αλλά παραθέτω μεγαλοπαράγοντα σε διακοπές στην Ινδία. 4
LabrakisG1992 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Και βάζω τον πιο fun to watch παίκτη που έχω δει στο NBA.. Jason Williams aka λευκη σοκολάτα 1 1
Koopas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, Charismo είπε Δεν θυμάμαι αν έχουν μπει παράγοντες στο παρελθόν, αλλά παραθέτω μεγαλοπαράγοντα σε διακοπές στην Ινδία. "Το τσιμέντο, θα θέλατε να είναι σε σετ 2, ή 3 τσουβαλιών;" 4
afm Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, Charismo είπε Δεν θυμάμαι αν έχουν μπει παράγοντες στο παρελθόν, αλλά παραθέτω μεγαλοπαράγοντα σε διακοπές στην Ινδία. Τα παπουτσάκια για το κολύμπι, τι νούμερο είπατε τα θέλετε; 2
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 17 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Θα βάλω και ένα μπασκετικό. Παραδόξως φαίνεται πως δυσκολεύεστε. Θα δώσω ένα hint, πρόκειται για την σεζόν 2007-2008 (με τα μπουκέτα του Κιντελ Γουντς στον Τομασεβιτς). Από τις πρώτες δαπανηρές μεταγραφές των αφών.
afm Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Θα βάλω και ένα μπασκετικό. Αφού λες 2007-08 αν δεν κάνω λάθος είναι ο Μαρκ Τζάκσον. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από afm
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 8 λεπτά πριν, afm είπε Αφού λες 2007-08 αν δεν κάνω λάθος είναι ο Μαρκ Τζάκσον. Αυτός είναι σωστός.
elio_1 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Και βάζω τον πιο fun to watch παίκτη που έχω δει στο NBA.. Jason Williams 1 ώρα πριν, afm είπε Αφού λες 2007-08 αν δεν κάνω λάθος είναι ο Μαρκ Τζάκσον Προς στιγμή μπερδεύτηκα με τον καλό Mark Jackson. Έχουμε κάνει το ίδιο και με άλλον μπασκετμπολίστα. Eddie Johnson (παιχταράς) αλλά τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από τον άλλον... 1
LabrakisG1992 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 36 λεπτά πριν, mordred είπε Αγαπημένη παιχτάρα Thomas Brolin? Εχει hero καρτα στο Φιφα γιαυτο τον καταλαβα :Ρ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα