Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιχταράδες. 

Καταρχήν πολλά μπράβο στην ανταπόκριση που υπάρχει στο νήμα του Θεού Ντιέγκου 😁 και στην αναμενόμενη νοσταλγία που μας προκαλεί ο καταιγισμός φωτογραφιών από αθλητές. Btw Ολιβιέ Ενσιαμπαφούμου γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα !!!! Πάμε τώρα στο ψητό και στα σοβαρά.

@adi32 ο νεανίας της φωτογραφίας μήπως είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (με μαλλιά) στα χρόνια του με τον Ερυθρό Αστέρα;

Και αφού μαζευτήκαμε και συνοπαδοί μου Ενωσίτες ενθυμούμενοι τα μεγάλα αστέρια που φόρεσαν τη φανέλα της ομαδάρας μας ας παραθέσω κι εγώ με τη σειρά μου τον ποδοσφαιριστή με την πιο μικρή συμμετοχή, μόλις λίγων λεπτών ως αλλαγή. Ήρθε από Ιαταλική ομάδα δανεικός και κόστισε στη διοίκηση Ψωμιάδη περίπου 30.000.000 δραχμές... Βεβαίως μιλάμε για τον Μάκη, οπότε το τελευταίο δεν το πολυπιστεύουμε. Μπορεί να τον αγόρασε και με δυο σουβλάκια και μια coca cola. Ποιο είναι αυτό το ομορφόπαιδο λοιπόν;

01.jpg

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Hint: ίσως ο πιο κοντός παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος. 

802322_b.jpg

Quintana? Δεν ξέρω αν είναι αυτός και αν γράφεται έτσι . Κιντάνα τον λέγαμε στα ελληνικά 😂 

1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Καλησπέρα παιχταράδες. 

Καταρχήν πολλά μπράβο στην ανταπόκριση που υπάρχει στο νήμα του Θεού Ντιέγκου 😁 και στην αναμενόμενη νοσταλγία που μας προκαλεί ο καταιγισμός φωτογραφιών από αθλητές. Btw Ολιβιέ Ενσιαμπαφούμου γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα !!!! Πάμε τώρα στο ψητό και στα σοβαρά.

@adi32 ο νεανίας της φωτογραφίας μήπως είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (με μαλλιά) στα χρόνια του με τον Ερυθρό Αστέρα;

Και αφού μαζευτήκαμε και συνοπαδοί μου Ενωσίτες ενθυμούμενοι τα μεγάλα αστέρια που φόρεσαν τη φανέλα της ομαδάρας μας ας παραθέσω κι εγώ με τη σειρά μου τον ποδοσφαιριστή με την πιο μικρή συμμετοχή, μόλις λίγων λεπτών ως αλλαγή. Ήρθε από Ιαταλική ομάδα δανεικός και κόστισε στη διοίκηση Ψωμιάδη περίπου 30.000.000 δραχμές... Βεβαίως μιλάμε για τον Μάκη, οπότε το τελευταίο δεν το πολυπιστεύουμε. Μπορεί να τον αγόρασε και με δυο σουβλάκια και μια coca cola. Ποιο είναι αυτό το ομορφόπαιδο λοιπόν;

01.jpg

Τον ξέρω και δεν μου έρχεται το όνομα 😂 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Τον ξέρω και δεν μου έρχεται το όνομα 😂 

Πως να σου έρθει αφού το ομορφόπαιδο αυτό μπήκε σε ένα μόνο ματς αλλαγή στο 89 και έκτοτε τον έφαγε η μαρμάγκα. Ιταλός btw.

extra hint: Ήρθε μαζί με τους Καντέρο και Νταλ Μόρο (τι είπα τώρα ε:) στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2000

Επεξ/σία από BadIndian
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Πως να σου έρθει αφού το ομορφόπαιδο αυτό μπήκε σε ένα μόνο ματς αλλαγή στο 89 και έκτοτε τον έφαγε η μαρμάγκα. Ιταλός btw.

extra hint: Ήρθε μαζί με τους Καντέρο και Νταλ Μόρο (τι είπα τώρα ε:) στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2000

Α ρε ο μπελοτι ο ληστής του τραινου ; 😂

5 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Δεν είναι ο Κιντάνα όχι, το αφήνω μήπως το βρει κάποιος άλλος και ύστερα θα το πάρει το ποτάμι. 

Μοιάζουν πάντως 😂

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε

Αν είναι ο Κουτσουρες, θυμάμαι σαν ήταν χθες τη μεταγραφή του Μιχαλάκη από τον Γηραιό το καλοκαίρι του 2001.

Το ακριβότερο παλτό που πέρασε ποτέ από την ομάδα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε

Α ρε ο μπελοτι ο ληστής του τραινου ; 😂

Exactly! Νταβίντε Μπελότι. Από την Βιτσέντζα και προϊόν των ακαδημιών της Ίντερ (?!)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Koopas είπε

Δεν ήταν παλτό, τον αδικείς. Είχε κάνει μία πολύ καλή πρώτη σεζόν και την χρονιά του νταμπλ. 

Στον Ολυμπιακό δεν έκανε απολύτως τίποτα. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Δεν είναι ο Κιντάνα όχι, το αφήνω μήπως το βρει κάποιος άλλος και ύστερα θα το πάρει το ποτάμι. 

Δεν είναι ο Κιντανα ήταν μαζί πακέτο μαζί του, ο Κιντανα ήταν πιο Ινδιάνος σε όψη, σκάλωσα κι εγώ 

4 λεπτά πριν, Koopas είπε

Ο Μιχαλάκης όχι ρε συ κουπ, πολύ καλός αλλά φέρθηκε σκάρτα και σε μας αλλά και στην οικογένεια του Κυράστα.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Δεν είναι ο Κιντανα ήταν μαζί πακέτο μαζί του, ο Κιντανα ήταν πιο Ινδιάνος σε όψη, σκάλωσα κι εγώ 

Ο Μιχαλάκης όχι ρε συ κουπ, πολύ καλός αλλά φέρθηκε σκάρτα και σε μας αλλά και στην οικογένεια του Κυράστα.. 

Δεν έχω και άλλο hint να δώσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...