Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Ναι αγαπημένοι μου άμπαλοι! Είναι ο μουντιαλικός (1994 Εθνική Ελλάδος) Βάιος Καραγιάννης που τέτοιο αριστερό μπακ δεν έχουμε ξαναβρεί έκτοτε και ο άτυχος βραζιλιάνος που δεν κατάλαβε ότι από τα αριστερά θα περάσει ή η μπάλα ή ο παίκτης, αλλά ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ είναι ο μεγάλος Ρομάριο με την Αϊντχόβεν!

Πάμε και λίγο μπασκετάκι όμως. Α1 και "αφιερώνω" στον @floyd89gr. Αγαπημένος μου αυτός ο μικροκαμωμένος γκαρντ που... κάρφωνε με άνεση!

5.jpg

Καλύτερο αριστερό μπακ από τον Γεωργάτο, δεν έχει βγάλει η χώρα μας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Καλύτερο αριστερό μπακ από τον Γεωργάτο, δεν έχει βγάλει η χώρα μας. 

Μουντιάλ ούτε στα όνειρα του ο Γεωργάτος... 😁.

Και για να μην παρεξηγούμαι αφενός αναφερόμουν στην ομάδα μου (ΑΕΚ) και αφετέρου κάνω πλάκα, αφού αριστερό μπακ ψάχνουμε από την εποχή του Κασάπη.

Υ.Γ. Ναι ρε @floyd89gr! Χένρι Τέρνερ! Απίστευτος παίκτης! Θέαμα και ουσία στον φοβερό (τότε) Πανιώνιο.

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Μουντιάλ ούτε στα όνειρα του ο Γεωργάτος... 😁.

Και για να μην παρεξηγούμαι αφενός αναφέρομουν στην ομάδα μου (ΑΕΚ) και αφετέρου κάνω πλάκα, αφού αριστερό μπακ ψάχνουμε από την εποχή του Κασάπη.

Α εννοείς για την ΑΕΚΑΡΑ, πάσο τότε, νόμιζα ότι έλεγες για εθνική. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε

Α εννοείς για την ΑΕΚΑΡΑ, πάσο τότε, νόμιζα ότι έλεγες για εθνική. 

Ναι αδερφέ. Βεβαίως πέρασε και από την ΑΕΚΑΡΑ μας και η αλήθεια είναι πως ο Γρηγόρης παρά το ερυθρόλευκο παρελθόν του, τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα και έγινε γρήγορα πολύ αγαπητός για το "αλήτικο" ποδοσφαιρικό του στυλ.

Πάμε άλλη μια παιχταράδες μου; Από το διπλανό (μου) ινδιάνικο χωριό...

12.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Ναι αδερφέ. Βεβαίως πέρασε και από την ΑΕΚΑΡΑ μας και η αλήθεια είναι πως ο Γρηγόρης παρά το ερυθρόλευκο παρελθόν του, τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα και έγινε γρήγορα πολύ αγαπητός για το "αλήτικο" ποδοσφαιρικό του στυλ.

Πάμε άλλη μια παιχταράδες μου; Από το διπλανό (μου) ινδιάνικο χωριό...

12.jpg

Ιβάν Ζαμορανο. 

Δυστυχώς, τεμπελάκος ο Γκεο. 

6 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

iqaydnl1zsegg3a2jxyy.jpg

Πέρα από παιχταράς, τον θεωρώ και από τους πιο εμφανίσιμους ποδοσφαιριστές και τώρα και... τότε. 

Αναφέρθηκε και από μένα. Μαζί με τον Ρενέ, το καλύτερο δίδυμο στόπερ που πέρασε από την χώρα. 

Δίπλα του έκανε και τον Αβράμη να φαντάζει καλός. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε

Ιβάν Ζαμορανο. 

Δυστυχώς, τεμπελάκος ο Γκεο. 

Πολύ σωστός και στα δύο. Όσον αφορά τον Γρηγόρη όμως έχει το ελαφρυντικό πως το ποδόσφαιρο τότε παιζόταν σε άλλες ταχύτητες. Αν δεν του έλειπαν τα κολλητάρια και ο Φραπές στο Μικρολίμανο θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα...

42 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

iqaydnl1zsegg3a2jxyy.jpg

Πέρα από παιχταράς, τον θεωρώ και από τους πιο εμφανίσιμους ποδοσφαιριστές και τώρα και... τότε. 

Αν δεν είναι ο Όλαφ Μέλμπεργκ θα έλεγα πως είναι ο Κλοπ...

Πάρτε και έναν "Έλληνα" του μαγικού κόσμου του NBA.

22.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

o Σακαλής δεν είναι;  :P 

Ω ναι! Είναι ο Σακαλής, ήτοι ο Ρόνυ Σεηκέλι με την φανέλα των Miami Heat. Μεγαλωμένος για μερικά χρόνια στην Αθήνα έκανε καριέρα στο NBA και παραδοσιακά η ΕΟΚ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί και να τον ελληνοποιήσει, ανεπιτυχώς. Λιβανέζος στην καταγωγή αν θυμάμαι καλά.

Άλλος ένας έλληνας παρακάτω... Προφανώς αναζητώ τον λευκό διοπτροφόρο, αλλά αν κάποιος αναγνωρίσει και τα δύο ιερά τέρατα που τον πλαισιώνουν, καλοδεχούμενος.

Υ.Γ. Χρωστάω κουπίτσα @Agent_Orange. Δυστυχώς reactions τέλος για μένα 

33.jpg

Επεξ/σία από BadIndian
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Ω ναι! Είναι ο Σακαλής, ήτοι ο Ρόνυ Σεηκέλι με την φανέλα των Miami Heat. Μεγαλωμένος για μερικά χρόνια στην Αθήνα έκανε καριέρα στο NBA και παραδοσιακά η ΕΟΚ προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί και να τον ελληνοποιήσει, ανεπιτυχώς. Λιβανέζος στην καταγωγή αν θυμάμαι καλά.

Άλλος ένας έλληνας παρακάτω... Προφανώς αναζητώ τον λευκό διοπτροφόρο, αλλά αν κάποιος αναγνωρίσει και τα δύο ιερά τέρατα που τον πλαισιώνουν, καλοδεχούμενος.

Υ.Γ. Χρωστάω κουπίτσα @Agent_Orange. Δυστυχώς reactions τέλος για μένα 

33.jpg

Ο Ραμπίδης είναι; 

Οι άλλοι δύο πρέπει να είναι ο Αιζέια Τόμας και ο Ολαζουον. 

Δημοσ.

Ναι. Είναι όντως ο Κυριάκος Ραμπίδης (aka Kurt Rambis). Οι άλλοι δύο όμως που αναφέρεις νομίζω δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί ούτε καν στην dream team ούτε όμως και στους Lakers, οπότε είσαι λάθος εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Ο αριστερά παίζει να είναι ο Μάτζικ Τζόνσον. Όσο για τον δεξιά, πολύ χαρακτηριστικό το γυαλί, αλλά δεν το έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Koopas είπε

Ο αριστερά παίζει να είναι ο Μάτζικ Τζόνσον. Όσο για τον δεξιά, πολύ χαρακτηριστικό το γυαλί, αλλά δεν το έχω.

σωστα αριστερα ο Ματζικ δεξια Καριμ Αμπτουλ Τζαμπάρ

image.jpeg.e339d612cfaacd2185dda7afddc49206.jpeg

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, floyd89gr είπε

σωστα αριστερα ο Ματζικ δεξια Καριμ Αμπτουλ Τζαπάρ

Winner, winner chicken dinner κύριοι! Μπράβο αγαπητέ! Είναι φυσικά ο Μάτζικ Τζόνσον με το "32", Ο Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ με το "33" και στη μέση ο Κερτ με το "31". Εύγε! 

Για τον Καρίμ βάζω και το παρακάτω απόσπασμα από ταινία... Όποιος βρει την ταινία κερνάω σφηνάκι Jack 😁

909.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...