elio_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Να βάλω έναν πολύ αγαπημένο ποδοσφαιριστή από το νησί και πάλι. ήταν πολύ άτυχος και τερμάτισε την καριέρα του όταν ο τότε προπονητής του είπε ότι ήταν η καλύτερη μεταγραφή που είχε κάνει. 2
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Της Totenham ή της Leeds ήταν ο εικονιζόμενος γιατί σαν φυσιογνωμία κάτι μου λέει..
elio_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Της Totenham ή της Leeds ήταν ο εικονιζόμενος γιατί σαν φυσιογνωμία κάτι μου λέει.. Της Leeds. Αλλά την δήλωση την έκανε προπονητής άλλης ομάδας.
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Θυμηθείτε το ματς Αγγλία - Ελλάδα 2-2 στο Ολντ Τράφορντ. Αυτό που ο διαιτητής έκανε ότι μπορούσε για να περάσουν οι Άγγλοι στο Μουντιάλ και σφύραγε συνέχεια φάουλ έξω απ' την περιοχή μας μπας και βάλει κάνα φάουλ γκολ ο Μπέκαμ. Και το κατάφερε στις καθυστερήσεις.
Menelaos83 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 ώρες πριν, elio_1 είπε Να βάλω έναν πολύ αγαπημένο ποδοσφαιριστή από το νησί και πάλι. ήταν πολύ άτυχος και τερμάτισε την καριέρα του όταν ο τότε προπονητής του είπε ότι ήταν η καλύτερη μεταγραφή που είχε κάνει. Nigel martyn στην αγαπημενη Leeds 3 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, Nabuko είπε Θυμηθείτε το ματς Αγγλία - Ελλάδα 2-2 στο Ολντ Τράφορντ. Αυτό που ο διαιτητής έκανε ότι μπορούσε για να περάσουν οι Άγγλοι στο Μουντιάλ και σφύραγε συνέχεια φάουλ έξω απ' την περιοχή μας μπας και βάλει κάνα φάουλ γκολ ο Μπέκαμ. Και το κατάφερε στις καθυστερήσεις. Και ήταν από τα ωραιότερα φάουλ που έχουν μπει ποτέ, άπιαστο... Συνεχίζω με σπυριαρα.. Πριν 30 χρόνια ήρθε για τον ημιθεο αυτή η παικταρά.. 1
Koopas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Καιρός να πετάξω τη μπάλα μακριά, σαν τον Σονγκόκου ένα πράμα. Τάρπλεϊ πριν πάει στον Ολυμπιακό;
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Koopas είπε Καιρός να πετάξω τη μπάλα μακριά, σαν τον Σονγκόκου ένα πράμα. Τάρπλεϊ πριν πάει στον Ολυμπιακό; Τσου, hint το καπέλο που φοράει ο παικταράς είναι και το παρατσούκλι του...
Menelaos83 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Τσου, hint το καπέλο που φοράει ο παικταράς είναι και το παρατσούκλι του... Boηθησες αρκετα, ο Μακ Ντανιελ. Αν θυμαμαι καλα εκατσε 1 χρονο και επεστρεψε ΝΒΑ. 1
Koopas Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Παίζει να έχω δει τη συγκεκριμένη φάση, περισσότερες φορές κι από το γκολ του Κριστόφ στο Άμστερνταμ. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 46 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Boηθησες αρκετα, ο Μακ Ντανιελ. Αν θυμαμαι καλα εκατσε 1 χρονο και επεστρεψε ΝΒΑ. Ω ναι ο X Man Xavier Mc Daniel παικταράς ήρθε από τους Σελτικς 48 λεπτά πριν, Koopas είπε Παίζει να έχω δει τη συγκεκριμένη φάση, περισσότερες φορές κι από το γκολ του Κριστόφ στο Άμστερνταμ. Ιιι βλάσφημε περισσότερες και από του Κριστόφ ρε, το υπέροχο σόλο του Ραιαν Γκιγκς απέναντι στην Αρσεναλ 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Κριστόφ Βαζεχα απέναντι στον Εντβιν Βαν Ντε Σαρ στο γαμα της εστίας έπειτα από το μαγικό σλαλομ του Δωνη. Κάθε φορά που το ακούω μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο... 2
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου πάμε να ανέβει επίπεδο δυσκολίας το άθλημα... hint: μπουκαδόρος,......κυριολεκτικά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα