mordred Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 minutes ago, LabrakisG1992 said: Thomas Brolin? Εχει hero καρτα στο Φιφα γιαυτο τον καταλαβα :Ρ Φυσικά Brolin. Μαζί με έταιρη παιχτάρα Dahlin, διδυμάρα στη φοβερή Σουηδία των 90's 2
Charismo Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 minutes ago, mordred said: Φυσικά Brolin. Μαζί με έταιρη παιχτάρα Dahlin, διδυμάρα στη φοβερή Σουηδία των 90's Και μαζί με Dwalin και Balin συμπλήρωναν τη συντροφιά του Thorin στο Hobbit. Μεγάλος γκολτζής που αναδείχτηκε στον Ιωνικό ο παρακάτω. 4
Rebelos2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, mordred είπε Φυσικά Brolin. Μαζί με έταιρη παιχτάρα Dahlin, διδυμάρα στη φοβερή Σουηδία των 90's Και Χενρικ Λαρσον. 1 ώρα πριν, elio_1 είπε Jason Williams Προς στιγμή μπερδεύτηκα με τον καλό Mark Jackson. Έχουμε κάνει το ίδιο και με άλλον μπασκετμπολίστα. Eddie Johnson (παιχταράς) αλλά τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από τον άλλον... Ανάποδα τα έχεις. Ο Έντι Τζόνσον, ο δικός μας, ήταν ο παικταράς και ο άλλος ένα επίπεδο κάτω. 39 λεπτά πριν, Charismo είπε Και μαζί με Dwalin και Balin συμπλήρωναν τη συντροφιά του Thorin στο Hobbit. Μεγάλος γκολτζής που αναδείχτηκε στον Ιωνικό ο παρακάτω. Ο Γκρεγκ Μπρουστερ ο Σκωτσέζος. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Rebelos2018 3
elio_1 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Ανάποδα τα έχεις. Ο Έντι Τζόνσον, ο δικός μας, ήταν ο παικταράς και ο άλλος ένα επίπεδο κάτω. Θα διαφωνήσω, ο ένας έγινε all-star: Spoiler 14 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Ο Γκρεγκ Μπρουστερ ο Σκωτσέζος. Αυτός και ο Αφάς πολύ μπάλα στον Ιωνικό του Κανελάκη
BadIndian Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 59 λεπτά πριν, Charismo είπε Μεγάλος γκολτζής που αναδείχτηκε στον Ιωνικό ο παρακάτω. Ρε παιδιά ο Νίκος Φρούσσος είναι αυτός νομίζω. Ο Γκρεγκ είχε κάτασπρο μαλλί και αν θυμάμαι καλά φορούσε το "10". 1 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ρε παιδιά ο Νίκος Φρούσσος είναι αυτός νομίζω. Ο Γκρεγκ είχε κάτασπρο μαλλί και αν θυμάμαι καλά φορούσε το "10". Ποια χρονια ειναι αυτη η φανελα?
BadIndian Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ποια χρονια ειναι αυτη η φανελα? Είναι ο Φρούσος λοιπόν. Χρονιά μάλλον εκείνη με το γκολ του Νατσούρα και το χαμένο πρωτάθλημα θα έλεγα, αλλά στην τύχη και με συνειρμό λόγω ΑΕΚ 🙃 1
Rebelos2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, elio_1 είπε Θα διαφωνήσω, ο ένας έγινε all-star: Απόκρυψη περιεχομένων Αυτός και ο Αφάς πολύ μπάλα στον Ιωνικό του Κανελάκη Είναι ένας παίκτης με σχεδόν διπλάσιους πόντους (οριακά κάτω από το ορόσημο των 20000 πόντων), με τριπλάσιες ασίστ και 18 σεζόν στο nba, έναντι 10 και κάτι. Το δύο φορές all star, προσωπικά, δεν μου λέει κάτι. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Rebelos2018 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, BadIndian είπε Είναι ο Φρούσος λοιπόν. Χρονιά μάλλον εκείνη με το γκολ του Νατσούρα και το χαμένο πρωτάθλημα θα έλεγα, αλλά στην τύχη και με συνειρμό λόγω ΑΕΚ 🙃 Αποκλειεται, ο Ιωνικος φορουσε Πουμα τοτε. Δεν νομιζω να ειναι επισημη εμφανιση η συγκεκριμενη, μαλλον σε κανενα φιλικο φορεθηκε δεν θυμαμαι να φοραει ποτε ο Ιωνικος diadora Επεξ/σία 18 Ιουνίου από LabrakisG1992
Charismo Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είναι ο Φρούσος, σωστός ο Ινδιάνος! Διέπρεψε με τη φανέλα Ιωνικού και ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ενώ είχε άκρως επιτυχημένο πέρασμα κι από την Ανόρθωση, τη φανέλα της οποίας φοράει στη φωτογραφία. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Charismo 2
BadIndian Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Αποκλειεται, ο Ιωνικοq φορουσε Πουμα τοτε. Δεν νομιζω να ειναι επισημη εμφανιση η συγκεκριμενη, μαλλον σε κανενα φιλικο φορεθηκε δεν θυμαμαι να φοραει ποτε ο Ιωνικος diadora Όπως είπα στην τύχη απάντησα. Νόμιζα ότι την έβαλες εσύ κιόλας εξ ου κι ο συνειρμός μου με ΑΕΚ. 20 ώρες πριν, BadIndian είπε Οπότε αυτό το "αστέρι" μήπως το θυμάσαι; Εκκρεμεί και ο εικονιζόμενος Βαλκάνιος αμυντικός με το αστείο επίθετο. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από BadIndian
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Charismo είπε Είναι ο Φρούσος, σωστός ο Ινδιάνος! Διέπρεψε με τη φανέλα Ιωνικού και ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ενώ είχε άκρως επιτυχημένο πέρασμα κι από την Ανόρθωση, τη φανέλα της οποίας φοράει στη φωτογραφία. Καηκα να ξερεις νομιζα οτι η φωτο ηταν με Ιωνικο και παλευα να θυμηθω ποτε φορεγε ο Ιωνικος Diadora 2
BadIndian Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Καηκα να ξερεις νομιζα οτι η φωτο ηταν με Ιωνικο και παλευα να θυμηθω ποτε φορεγε ο Ιωνικος Diadora Κι εγώ αλήθεια πίστεψα πως είναι με τα λευκά του Ιωνικού. Τον Βαλκάνιο στόπερ μήπως τον θυμάσαι φίλε μου;
LabrakisG1992 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Μόλις τώρα, BadIndian είπε Κι εγώ αλήθεια πίστεψα πως είναι με τα λευκά του Ιωνικού. Τον Βαλκάνιο στόπερ μήπως τον θυμάσαι φίλε μου; Μπαμπουνσκι? Σκοπιανος αν θυμαμαι, περασε και δεν ακουμπησε 1
BadIndian Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Μπαμπουνσκι? Σκοπιανος αν θυμαμαι, περασε και δεν ακουμπησε Πολύ σωστός!!! Είναι ο Γκόραν Μπαμπούνσκι (γελάω κάθε φορά που το προφέρω ή το γράφω) από τα Σκόπια. Υψηλόσωμο στόπερ που όπως σωστά έγραψες πέρασε και δεν ακούμπησε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα