Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά Pixel 10 σε εκδήλωση Made by Google στις 13 Αυγούστου, με τις συσκευές να φτάνουν στα καταστήματα μια εβδομάδα αργότερα.

Σύμφωνα με τον leaker @MysteryLupin, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης, και το Android Headlines που επιβεβαίωσε την πληροφορία λίγα λεπτά αργότερα, προσθέτοντας λεπτομέρειες για το πότε τα smartphones θα φτάσουν στους καταναλωτές. Φέτος, η Google αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα Pixel 10: το βασικό μοντέλο, το Pro, το Pro XL και το Pro Fold. Είναι πιθανό η εταιρεία να ανακοινώσει και το Pixel Watch 4 στην ίδια εκδήλωση.

Αρκετές λεπτομέρειες για τη σειρά Pixel 10 έχουν ήδη διαρρεύσει. Το βασικό μοντέλο αναμένεται να προστεθεί στα υπόλοιπα που διαθέτουν τρεις κάμερες, προσθέτοντας έναν τηλεφακό στη διάταξή του, αλλά θα κάνει ορισμένους συμβιβασμούς στην ποιότητα της κάμερας. Τα μοντέλα Pro, συμπεριλαμβανομένου του Fold, φημολογείται ότι θα αλλάξουν λιγότερο, με σχεδόν πανομοιότυπο hardware κάμερας και σχεδιασμό με πέρυσι. Θα ενσωματώνουν πάντωνς τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή Tensor G5 με προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης που στόχο θα έχει να παρακινήσει τους θαυμαστές των Pixel να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους.

Όσον αφορά το Pixel Watch 4, renders που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από την προηγούμενη γενιά, κάτι που μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερη μπαταρία. Η Google φαίνεται να έχει βελτιώσει επίσης την τεχνολογία φόρτισης του ρολογιού και να έχει προσθέσει μερικά μυστηριώδη νέα κουμπιά. Αναμένεται επίσης να σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του βοηθού τεχνητής νοημοσύνης Gemini της Google στα smartwatches της, ενώ όλες οι νέες συσκευές Pixel θα διαθέτουν τη νεανική νέα γλώσσα σχεδιασμού Material 3 Expressive της εταιρείας σε ότι αφορά το λογισμικό που θα τρέχουν.

Η περσινή σειρά Pixel 9 παρουσιάστηκε επίσης στις 13 Αυγούστου, αν και εκείνα τα μοντέλα χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για να βγουν στην αγορά, με το 9 Pro Fold να φτάνει σχεδόν έναν μήνα αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η Google φαίνεται να επιταχύνει τη διαδικασία διάθεσης των συσκευών στην αγορά, με μόλις μία εβδομάδα διαφορά μεταξύ της επίσημης παρουσίασης και της διαθεσιμότητας στα καταστήματα, κάτι που αποτελεί μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με την περσινή κυκλοφορία της σειράς Pixel 9.

Με τέσσερα διαφορετικά μοντέλα στη σειρά Pixel 10, η Google φαίνεται να διευρύνει την προσφορά της στην αγορά των smartphones, στοχεύοντας σε διαφορετικές κατηγορίες χρηστών, με έμφαση πάντα τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία με τη βοήθεια του Gemini.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι να φτιαξουν τον tensor να μην κανει overheating και να πλησιασει λιγο σε επιδοσεις sd..βλεπουμε..

Οπως και την ποιοτητα κατασκευης.

Μονο η καμερα δεν ειναι αρκετη και πλεον πολλα smartphone εχουν καλη και καλυτερη καμερα

Οσο για το AI.. το gimmick της δεκαετιας

To μονο καλο για μενα ειναι οτι εχεις τα τελευταια android updates day 1 και οτι εχουν αφησει ακομα ελευθερια σε ξεκλειδωματα bootloader κλπ.

Αλλα ακομα και αυτο με τα updates,το καθαρο android ειναι πολυ κλινικο,αδιαφορο,το HyperOS (πρωην MIUI) εχει πολυ περισσοτερα χρησιμα εξτραδακια μεσα,ακομα και το OneUI

(Pixel εχω)

Επεξ/σία από azuli
  • Like 3
  • Confused 8
  • Haha 2
Δημοσ.
11 minutes ago, azuli said:

Μεχρι να φτιαξουν τον tensor να μην κανει overheating και να πλησιασει λιγο σε επιδοσεις sd..βλεπουμε..

Μονο η καμερα δεν ειναι αρκετη και πλεον πολλα smartphone εχουν καλη και καλυτερη καμερα

To μονο καλο για μενα ειναι οτι εχεις τα τελευταια android updates day 1 και οτι εχουν αφησει ακομα ελευθερια σε ξεκλειδωματα bootloader κλπ.

Αλλα ακομα και αυτο με τα updates,το καθαρο android ειναι πολυ κλινικο,αδιαφορο,το HyperOS (πρωην MIUI) εχει πολυ περισσοτερα χρησιμα εξτραδακια μεσα,ακομα και το OneUI

(Pixel εχω)

Ποιότητά κατασκευης ειναι τοπ. Εισαι σιγουρος οτι εχει πιξελ;
Μην μου εκθεσιαζεις το hyperos μιλαμε για σαπιλα. Nothing os oneui πολυ καλυτερα με εξτραδακια.

• Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, azuli είπε

(Pixel εχω)

Ε καλά τώρα, δε νομίζω κάποιος λογικός άνθρωπος να προτιμήσει HyperOS από καθαρό Android που είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το θέμα με τα Pixel είναι η υποστήριξη στη χώρα μας, μακάρι να έρθουν επίσημα.

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρον..

Καθώς τον Ιούλιο συμπληρώνω 3 χρόνια με το Oneplus 9 Pro και είμαι σε φάση αναζήτησης αντικαταστάτη.

Φαντάζομαι ότι και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, δεν θα έρθουν επίσημα στην Ελλάδα.. 🙄

Επεξ/σία από Sablj
Δημοσ.
18 minutes ago, azuli said:

Μην ξεχνάς όμως ότι η Google γράφει το Android κάθε χρόνο και προσθέτει features ενώ οι τρίτοι κατασκευαστές απλά παίρνουν δωρεάν τα new features που έχει δώσει και προσθέτουν έξτρα στο δικό τους version. Λογικό να βλέπεις περισσότερα πράγματα. Θα είχε ενδιαφέρον αν έγραφε η ίδια η Google ένα version του Android που να το διανέμει μόνο εκείνη και να μην δίνει τα επιπλέον features ή να τα δίνει 1-2 χρόνια μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα βγω ελαφρώς off topic και θα ρωτήσω τους κατόχους Pixel: είστε εντάξει με 5G, WiFi calling (αν έχει) σε Vodafone ή/ και Cosmote; Είμαι ανάμεσα σε Pixel & Nothing Phone. Θα προτιμούσα το πρώτο.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει να βάλει κανέναν επεξεργαστή της προκοπής ή μπα;

1 ώρα πριν, azuli είπε

,το HyperOS (πρωην MIUI) εχει πολυ περισσοτερα χρησιμα εξτραδακια μεσα,ακομα και το OneUI

(Pixel εχω)

Ένας λειτουργικός και αισθητικός εμετός, μια αστείρευτη πηγή bugs. Λόγος από μόνος του να μην πάρει κάποιος Xiaomi (παρόλο το κορυφαίο vfm τους σε hardware).

Επεξ/σία από Bil79
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Εγώ θα βγω ελαφρώς off topic και θα ρωτήσω τους κατόχους Pixel: είστε εντάξει με 5G, WiFi calling (αν έχει) σε Vodafone ή/ και Cosmote; Είμαι ανάμεσα σε Pixel & Nothing Phone. Θα προτιμούσα το πρώτο.

9 pro XL και λειτουργεί τέλεια σε COSMOTE από Σεπ 2024 και μετά

• Like 5
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Sablj είπε

Ενδιαφέρον..

Καθώς τον Ιούλιο συμπληρώνω 3 χρόνια με το Oneplus 9 Pro και είμαι σε φάση αναζήτησης αντικαταστάτη.

Φαντάζομαι ότι και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, δεν θα έρθουν επίσημα στην Ελλάδα.. 🙄

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, με One plus 9 pro (που σε γενικές γραμμές καλό είναι, η κάμερα που με ενδιαφέρει πολύ είναι τρομερή) και βλέπω στη σύζυγο το pixel 9 pro και το ζηλεύω τρέλα.

Για την εγγύηση, το πλαίσιο πουλάει pixel και έχει δικιά του εγγύηση, έτσι το πήρα και στην δικιά μου, σε προσφορά πριν κάτι μήνες και είμαστε σχετικά καλυμμένοι.

18 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Πλέον δουλεύουν όλα κανονικά. 

Και τα nothing είναι εξαιρετικά πάντως, συνάδελφος έχει πάρει ένα και είναι σούπερ.

Προσωπικά βέβαια και γω pixel θα έπαιρνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BadBoy είπε

Ε καλά τώρα, δε νομίζω κάποιος λογικός άνθρωπος να προτιμήσει HyperOS από καθαρό Android που είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το θέμα με τα Pixel είναι η υποστήριξη στη χώρα μας, μακάρι να έρθουν επίσημα.

Αδερφε έχω Asus Zenfone 10 με καθαρο android, και ψάχνω να γυρίσω σε Xiaomi μονο και μονο για το λογισμικό. Αρκέτα ανώτερο σε βασικές λειτουργίες.

Επεξ/σία από Avada
  • Confused 3
  • Haha 3
Δημοσ.

Ελπίζω να καθυστερήσει το επόμενο Android ή να τα κάνει μαντάρα πάλι η Σαμσουνγκ. Με S23 ειμαι στο δεύτερο μήνα με αντροιντ 15 και θέλω να το χαρώ λίγο ακόμα πριν το επόμενο 😅

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ουτε με το 5G ουτε με το wifi calling και σε Cosmote(sim) και σε Vodafone(e-sim).Eχω το Pixel 8

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...