Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μίζα να πήραν για να επικεντρωθούν στο ειδικό τέλος 10% και όχι στο γεγονος ότι τα πακέτα που μας προσφέρουν είναι ελεεινά.

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μισό λεπτό να ευλογήσω τα λιγοστά γένια μου:

Θα πιάσουν καναδυο "μεγάλους" και θα λένε για εξάρθρωση σπείρας πειρατών που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια από υποτιθέμενα διαφυγόντα κέρδη

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, sam sam said:

Επιφανειακοί αριθμοί, από βγαίνει το συμπέρασμα πως αυτός/η που το βλέπει τσάμπα , αν δεν μπορούσε να το δει από τον θείο, θα το πλήρωνε;

Ένα ποσοστό ναι. Συν του πόσοι πληρώνουν παράνομαι box για να βλέπουν. Αυτοί πληρώνουν ήδη οπότε ναι μάλλον θα πλήρωναν και αυτοί.

Θες να μου πεις εσύ πως αν σου κόβανε όλα τα πειρατικά overnight δεν θα έκανες κάποια συνδρομή την επόμενη μέρα για να βλέπεις κάτι έστω ε;

Δημοσ.

Δεν είναι η πειρατεία το πρόβλημα αλλά το γεγονός ότι η αγορά δέν συνεπαγεται ιδιοκτησία, άρα αφού η αγορά δέν είναι ιδιοκτησία η πειρατεία δεν είναι κλοπή.

• Like 11
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Γιατι ελληνικη τηλεοραση βλεπουν μονο θειτσες.

Οποτε θα πουλανε μονο δραματικες ερωτικες σειρες.

Εχω πολυ καιρό να δω "live" τηλεόραση. Όσες φορες είχα την ατυχία ένιωθα το IQ μου να πέφτει σε πραγματικό χρόνο. 
Σαββατο βράδυ ειδικά είναι η χαρά του παππού, κατι ταινίες του Κωσταντάρα, σειρές απο το 80 κτλ. Εκει έχουν μεινει.

Πρόσφατα ένα κανάλι κανει  πρεμιέρα το Χτυποκάρδια στο Beverly hills. Ναι σωστα διαβάστε, "πρεμιέρα" το διαφημίζει. 

Επεξ/σία από Grfoxz
  • Haha 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Ένα ποσοστό ναι. Συν του πόσοι πληρώνουν παράνομαι box για να βλέπουν. Αυτοί πληρώνουν ήδη οπότε ναι μάλλον θα πλήρωναν και αυτοί.

Θες να μου πεις εσύ πως αν σου κόβανε όλα τα πειρατικά overnight δεν θα έκανες κάποια συνδρομή την επόμενη μέρα για να βλέπεις κάτι έστω ε;

όχι στον βαθμό που υπολογίζουν προφανώς.

Δημοσ.
1 minute ago, dtk-386 said:

όχι στον βαθμό που υπολογίζουν προφανώς.

Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς μας. Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε κάτι να βλέπουν οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Μην ξαχνάμε και όταν το Netflix έκοψε το password sharing που έλεγαν όλοι θα πατώσει και τελικά ανέβασε συνδρομιτές.

Δημοσ.

Οι επιστημονες της "ερευνας" ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;
Λενε οτι εχει 800.000 παρανομες συνδεσεις (προσεγγιστικο νουμερο, αυθαιρετο εντελως αλλα για οικονομια της συζητησης ας πουμε οτι ειναι σωστο).
Απο αυτες χανονται οπως μας λενε οι "επιστημονες" 162 εκατομυρια τον χρονο.
Ευκολη ειναι η ζωη, ας κανουμε μια διαιρεσουλα να μην πανε χαμενα και τοσα χρονια μαθηματικα και γιναμε, 202€ το κεφαλι, με 16-17€ τον μηνα.

ΒΡΕ ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ, με 16-17€τον μηνα ουτε οι 100.000 δεν θα εβαζαν συνδεση. Βαζουν οι 800.000 γιατι πληρωνουν 5€ τον μηνα (επειδη δεν ειμαι καραγκιοζης επιστημονας, το λεω ξεκαθαρα οτι το νουμερο 5€ ειναι καθαρα στην τυχη, δεν εχω ιδεα ποσο πληρωνουν κανονικα.

Εχω εναν γνωστο που εχει μαζεψει τα απαντα απο μουσικη, ουτε αυτος δεν ξερει τι εχει, να τον πιασουν και να λενε μετα αυτος στερησε 10 εκατομυρια και 50 θεσεις εργασιας.
Μα ποσο χαζος πρεπει να ειναι καποιος, εαν τα πληρωνε δεν θα επερνε τιποτα, ΤΙΠΟΤΑ

• Like 6
Δημοσ.

Η λογικη οτι η ελληνική οικονομία χανει €400 εκατ. ετησίως απο την οπτικοακουστική πειρατεία την βρισκω απολύτως λανθασμένη και άστοχη.

Και στην Ελλαδα κιολας; ΄νταξει, θα τρελαθουμε τωρα...

Εδω γελάμε... Διότι αν δεν υπηρχε καμια δυνατοτητα πειρατειας αυτων των οπτικοακουστικων μεσων ο κοσμος απλα δεν θα τα αγοραζε και δεν θα ενδιαφερόταν κιολας, οποτε απο που ηρθε αυτο το νουμερο;  

Τι ειχες; και τι εχασες;

Και η Γιαγια μου δηλαδη αν ειχε ροδες θα'ταν πατινι;

Αυτες οι δηλωσεις μονο εκνευρισμο μπορουν να φερουν και κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα.

Τωρα αν θελουν να δικαιολογησουν τα υψηλα ποσα στα προστιμα ... so be it.

Με τα προστιμα δεν αλλαζεις τον κοσμο, και η εξελιξη της μουσικης βιομηχανιας το απέδειξε αυτο.

• Like 3
Δημοσ.
14 minutes ago, cpc464 said:

Δεν είναι η πειρατεία το πρόβλημα αλλά το γεγονός ότι η αγορά δέν συνεπαγεται ιδιοκτησία, άρα αφού η αγορά δέν είναι ιδιοκτησία η πειρατεία δεν είναι κλοπή.

Ιδιοκτησία σου η πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου δεν μπορεί να γίνει ποτέ. Μπορείς να αγοράζεις blu ray τα οποία θα είναι δικά σου όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ με την πειρατεία μας πρήζουν από εποχής... περιοδικού Pixel. Που στην αριστερή σελίδα είχε αυτό:

images?q=tbn:ANd9GcSpTBvUlSsACOgmXU0L6RMqg-SzsS2atezwQjIF89-ysaZbBMUVSMkG_dhZF5jrCeGlueM&usqp=CAU

Και στη δεξιά σελίδα είχε ατελείωτες αγγελίες από πειρατές που πουλούσαν κόπιες παιχνιδιών και προγραμμάτων.

Από τότε πέρασαν κάποιες δεκαετίες και καταλήξαμε στο:

το 60% των νέων ηλικίας 16-24 ετών παρακολουθεί περιεχόμενο από παράνομες πηγές.

Κακούργοι πιτσιρικάδες, εσείς φταίτε που έκλεισε η ΑΕΠΙ.

• Like 4
  • Haha 7
Δημοσ.

Έτσι έτσι. Ειδήσεις από κυβερνητικά site και φυλλάδες. 

Αν δεν μειώσετε την πειρατεία θα αυξήσουμε τους φόρους για να αντισταθμιστει η χασούρα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...