Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 minutes ago, panther_512 said:

O φίλος σου μόλις εβγαλε το στρατό για να σταματήσει τις διαδηλωσεις στο LA.

Να τον χαίρεστε.

Στο μέλλον θα λέτε, "Ναι, αλλά εφτιαξε δρόμους" ?

Η αστυνομία δε μπορεί να χειριστεί την εξέγερση λαθρομεταναστων και άλλων εναντίον της ICE, καλέστηκε η εθνοφρουρά όπως συνηθίζεται, για να προστατέψει τις περιουσίες του κόσμου. Orange man bad. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Shinji ikari said:

Η αστυνομία δε μπορεί να χειριστεί την εξέγερση λαθρομεταναστων και άλλων εναντίον της ICE, καλέστηκε η εθνοφρουρά όπως συνηθίζεται, για να προστατέψει τις περιουσίες του κόσμου. Orange man bad. 

Σίγουρα. 

Σε άλλα νέα, ο κυβερνητης του LA δηλωσε ότι δεν έπρεπε να γίνει αυτό.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Και το πίστεψες έτσι απλά? Μια πηγή, κάτι από αυτά που διαβάσεις, έστω την γραμμή που έχετε πάρει?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Και το πίστεψες έτσι απλά? Μια πηγή, κάτι από αυτά που διαβάσεις, έστω την γραμμή που έχετε πάρει?

Και πάνω που τα πηγαίναμε καλά, εσύ κατηγορείς τώρα εμένα ότι είμαι bot, εσύ εμένα... Και θες το source για κάτι που είναι στο Reuters και παντού... 

Δημοσ.
Just now, Shinji ikari said:

Και πάνω που τα πηγαίναμε καλά, εσύ κατηγορείς τώρα εμένα ότι είμαι bot, εσύ εμένα... Και θες το source για κάτι που είναι στο Reuters και παντού... 

Το ότι η εθνοφρουρά είναι κάτω από τον κυβερνητη να το αφησουμε στην άκρη έτσι?

Λεπτομέρειες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Επειδή τα έχω διαβάσει, θα σε παρακαλούσα να μου πεις που ακριβώς διάβασες ότι εξεγέρθηκαν οι λαθρομετανάστες?

Καλό είναι να μην διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα και να μην λέμε ανοησίες μόνο και μόνο για να φτιάξουμε αφήγημα… καλή ώρα όπως ο Τραμπ και λοιποί ανόητοι…

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, panther_512 said:

Λεπτομέρειες.

Όταν ο κυβερνήτης ήθελε να κλείσει τα σύνορα με την εθνοφρουρά, οι άλλοι για να τον εμποδίσουν, επικαλέστηκαν τον ίδιο νόμο που επικαλείται τώρα ο Τραμπ για να την αναπτύξει... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Λεπτομέρειες.

οι εθνοφρουρά είναι και κάτω από τον πρόεδρο εκτός από τον κυβερνήτη, γιαυτό και αναπτύχθηκε μετά από προεδρική εντολή. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nvel είπε

οι εθνοφρουρά είναι και κάτω από τον πρόεδρο εκτός από τον κυβερνήτη, γιαυτό και αναπτύχθηκε μετά από προεδρική εντολή. 

Αφού έβρισε το κυβερνήτη βεβαίως. Αν ήταν Ρεπουμπλικάνος βέβαια θα το περνούσε αβαβα.

Δημοσ.
44 minutes ago, AtiX said:

Τώρα θα σου βάλω το λινκ από το Fox που λατρεύεις. Ποιος θα εξεγερθεί εναντίον του ICE ρε άνθρωπε; μόνο λαθρομετανάστες κυνηγάει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

26 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Τώρα θα σου βάλω το λινκ από το Fox που λατρεύεις. Ποιος θα εξεγερθεί εναντίον του ICE ρε άνθρωπε; μόνο λαθρομετανάστες κυνηγάει. 

Στο reuters, όμως, αναφέρθηκες προσπαθώντας να δώσεις μια νότα αληθοφάνειας…

απέδειξε μου ότι ξέρεις να διαβάζεις, κατανοείς και “μεταφέρεις” σωστά μια είδηση και μετά πάμε στο fox και σε άλλα “αντικειμενικά” ειδησεογραφικά site…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, nvel said:

Δέν είναι έτσι απλά τα πράματα. Η εθνοφρουρά είναι εργαλείο εκτακτης ανάγκης για τον κυβερνητη.

Το να πάρει ο πρόεδρος την απόφαση για ανάπτυξη της εθνοφρουρας θεωρείται extreme measure για extreme καταστάσεις.

Πού εδώ δέν υφισταται.

Δηλαδή τι θα κάνει ο εθνοφρουρος εδώ πέρα? Θα πυροβολησει διαδηλωτες?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Δέν είναι έτσι απλά τα πράματα. Η εθνοφρουρά είναι εργαλείο εκτακτης ανάγκης για τον κυβερνητη.

Το να πάρει ο πρόεδρος την απόφαση για ανάπτυξη της εθνοφρουρας θεωρείται extreme measure για extreme καταστάσεις.

Πού εδώ δέν υφισταται.

Δηλαδή τι θα κάνει ο εθνοφρουρος εδώ πέρα? Θα πυροβολησει διαδηλωτες?

Να θυμίσω μόνο πως η επέμβαση την εθνοφρουράς αναφέρεται στο project 25…

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, AtiX said:

Ακριβώς την μπαλιτσα που θέλουν παίζεις καημένε. Αφήσανε να κάψουν τη μισή Αμερική (μεταξύ άλλων) για να απηυδήσει ο κόσμος και να πάει στην ακροδεξιά. Στο είπα ότι θα έρθει το crackdown και ότι πολύ εύκολα οι εξουσιαστικές πρακτικές που σου άρεσαν πριν γυρνάνε μπούμερανγκ και έτσι και έγινε, μην γκρινιάζεις τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...