Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gairf είπε

Άρα το συμπέρασμα είναι πως οι Γιαπωνέζοι δεν ξέρουν φυσική και μαθηματικά ή τουλάχιστον δεν ξέρουν να τα εφαρμόσουν.

ΑΝ ΗΚΣΕΡΑΝ ΜΑΘΟΙΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΧΑΝ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗ ΤΟΥ

ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΗΕΣ

ΠΕΚΙΝΟΥ

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gairf είπε

Άρα το συμπέρασμα είναι πως οι Γιαπωνέζοι δεν ξέρουν φυσική και μαθηματικά ή τουλάχιστον δεν ξέρουν να τα εφαρμόσουν.

γιατί κανείς λογικά άλματα προσπαθώντας να μας πεις το άσπρο μαύρο?

Είναι ξεκάθαροι οι λόγοι που είχαν αυτή την αποτυχία όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι επειδή απέτυχαν αυτοί δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι πριν 60 χρόνια δεν το κατάφεραν… 

Το να τα παραβλέπεις όλα αυτά, μόνο και μόνο για ψεκ και γελοίες θεωρίες, δείχνει σημαντικότερες ελλείψεις από αυτές που αναφέρει ο @MikeKata

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

γιατί κανείς λογικά άλματα προσπαθώντας να μας πεις το άσπρο μαύρο?

Είναι ξεκάθαροι οι λόγοι που είχαν αυτή την αποτυχία όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι επειδή απέτυχαν αυτοί δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι πριν 60 χρόνια δεν το κατάφεραν… 

Το να τα παραβλέπεις όλα αυτά, μόνο και μόνο για ψεκ και γελοίες θεωρίες, δείχνει σημαντικότερες ελλείψεις από αυτές που αναφέρει ο @MikeKata

Ακριβώς, λογικά άλματα, ένα επίτευγμα με απόλυτη επιτυχία πρίν 60 χρόνια, μοιάζει τόσο δύσκολο να επαναληφθει ακόμα και από αυτούς που υποτίθεται ότι το πραγματοποίησαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18 λεπτά πριν, gairf είπε

Ακριβώς, λογικά άλματα, ένα επίτευγμα με απόλυτη επιτυχία πρίν 60 χρόνια, μοιάζει τόσο δύσκολο να επαναληφθει ακόμα και από αυτούς που υποτίθεται ότι το πραγματοποίησαν.

Είδες που δεν ξέρεις ούτε τα βασικά? Δεν είναι ένα το επίτευγμα

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
45 minutes ago, gairf said:

Άρα πιστεύεις ότι οι Σοβιετικοί τότε έκαναν τουμπεκί και δεν ξεμπρόστιασαν τους Αμερικάνους, ωραίος.

Πράγμα που δεν έχει κάνει καμία χώρα μέχρι τώρα, τους κρατάνε όλους οι ΗΠΑ.

Δημοσ.
1 hour ago, gairf said:

Ξέρουν. Δεν ξέρεις τι θα πει η λέξη "άνθρωπος" και τι η φράση "αυτοματοποιημενο σύστημα", ε; Μήπως "επικοινωνία Γης-Σεληνης"; Μήπως "ακρίβεια υπολογισμών"; Όχι. Δεν τα έμαθες στο σχολείο, τώρα θα σου τα διδάξουμε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Άρα πιστεύεις ότι οι Σοβιετικοί τότε έκαναν τουμπεκί και δεν ξεμπρόστιασαν τους Αμερικάνους, ωραίος.

Πράγμα που δεν έχει κάνει καμία χώρα μέχρι τώρα, τους κρατάνε όλους οι ΗΠΑ.

Εγώ το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, εν αντιθέσει με εσάς που είστε πεπεισμένοι 100%. Οκ δεν έχω πρόθεση να σας αλλάξω άποψη, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά να προσβάλεις ανθρώπους χωρίς να ξέρεις τίποτα για το υπόβαθρο τους είναι κατακριτέο, και όχι, δεν αναφέρομαι σε εσένα, για τον Mikekata και κάτι άλλους αναφέρομαι που νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, gairf said:

Εγώ το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, εν αντιθέσει με εσάς που είστε πεπεισμένοι 100%. Οκ δεν έχω πρόθεση να σας αλλάξω άποψη, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά να προσβάλεις ανθρώπους χωρίς να ξέρεις τίποτα για το υπόβαθρο τους είναι κατακριτέο, και όχι, δεν αναφέρομαι σε εσένα, για τον Mikekata και κάτι άλλους αναφέρομαι που νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια...

Η λογική λέει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους τότε θα είχε κάνει τα πάντα για να τους ξεφτιλίσει και δεν έβγαλε κιχ. 

Και για να μην το έχει κάνει κάποια άλλη χώρα μέχρι τώρα, εε δεν μπορεί να είναι στραβός ο γιαλός..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gairf είπε

χωρίς να ξέρεις τίποτα για το υπόβαθρο τους

ε κάποιο δείγμα θα τους έδωσες κι εσύ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, gairf said:

Όσο "προσβολή" είναι το "ποτέ σου δεν έκατσες να μάθεις τη φυσική και τα μαθηματικά που απαιτούνται για τις αποστολές", άλλο τόσο προσβολή είναι το να εξισώνεις το Ράμπο με τις αποστολές Apollo. Πιο συγκεκριμένα, προσβολή, τόσο για τη νοημοσύνη, όσο και για τη δουλειά που έριξαν ορισμένοι άνθρωποι, για να επιτύχουν μεγάλους στόχους της ανθρωπότητας όπως η προσελήνωση, αλλά, επίσης, και για όσους πέθαναν πάνω στην προσπάθεια αυτή, καθώς, τότε, όλα τα συστήματα φτιάχνονταν από το μηδέν (πλήρωμα Apollo 1).

"Προσβολή" είναι επίσης και για μας που στρωθήκαμε και περάσαμε μέρες νύχτες να διαβάσουμε πέντε πράγματα να ξεστραβωθούμε, επειδή το επιλέξαμε σαν ακαδημαϊκό αντικείμενο.

Για να έρχεται ο καθένας που (λογικά) είδε ένα "αφυπνισμένο" βίντεο στο YouTube, να τα κάνει όλα ίσωμα "έλα μωρέ, Hollywood είναι, σαν το Ράμπο" επειδή δεν μπορεί να κατανοήσει πώς λειτούργησε το όλο εγχείρημα.

Το πιάσαμε τώρα; Είναι, πάντως, ενδεικτικό το γεγονός ότι, αντί να επιχειρηματολογησεις εξηγώντας ΓΙΑΤΙ είναι ψέματα ότι πάτησαν στη Σελήνη, εσύ, από την άλλη, επέλεξες την τακτική της αυτοθυματοποιησης. Μάλλον γιατί δεν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις επί του θέματος.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gairf είπε

Φίλε ακόμα και το να πιστέψει ο κάθε ένας σε ότι θέλει έχει και ένα όριο, δεν είναι άποψη ο γάιδαρος πετάει…

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gairf είπε

Εγώ το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο,

Αυτό το διφορούμενο για να έχουμε καλυμένο τον πισινό μας σε κάθε περίπτωση.......

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...