MacGyver25 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Σε Demo που έχουν παίξει λένε πως υπάρχει η επιλογή στο να διαλέξεις πρώτου ή τρίτου προσώπου.
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Με αυτά που διαβάζω, θα έχουμε στον πυρήνα του ένα καθαρό survival horror hπαιχνίδι - στα πρότυπα του 7 - μαζί με τα κλασικά δομικά στοιχεία των αρχικών τίτλων. Ένα εφ όλης της ύλης νέο/άρθρο που έγραψα το πρωί. https://joystick.com.gr/resident-evil-9-requiem-mia-omi-survival-horror-epistrofi-poy-yposchetai-na-anatrepsei-ta-dedomena/ [Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, με ότι έμαθα έως τώρα. Είμαι νέος παίκτης στη σειρά, από το 7 (αγαπημένο) ξεκίνησα, παρότι την 'άκουγα' σε παρέες όταν ήμουν μικρός.] Πάντως, μάγκες, δεν το κρύβω: πριν δούμε το λυτρωτικό teaser και πάρουμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες, ήμουν αρκετά ανήσυχος. Δεν ξέραμε σχεδόν τίποτα, και κάτι φήμες για τα αρχικά στάδια της ανάπτυξης με είχαν προβληματίσει σοβαρά. Λέγεται πως, επειδή το Resident Evil 7 δεν είχε ξεκινήσει δυνατά εμπορικά, το 2017 η Capcom σκεφτότανε να κάνει – για μένα – ένα ολέθριο λάθος: να μετατρέψει το επόμενο παιχνίδι της σειράς σε open world multiplayer τίτλο! Ειλικρινά, θα ήταν συνταγή καταστροφής. Όλοι ξέρουμε πως το Resident Evil δεν λειτουργεί ούτε ως multiplayer, ούτε ως open world. Είναι μια σειρά που βασίζεται στην ένταση, τη μοναξιά και τη σταδιακή αποκάλυψη του τρόμου – όχι στο multiplayer ή στο άσκοπο ανοιχτό περπάτημα κάνοντας τικ σε "objectives". Ευτυχώς, τα δεδομένα άλλαξαν στην πορεία. Κάποιες αρχικές ιδέες πετάχτηκαν στα σκουπίδια, και ο σχεδιασμός επανεκκινήθηκε εκ θεμελίων λίγα χρόνια αργότερα. Και απ’ ό,τι φαίνεται, πήραν (ευτυχώς) τη σωστή απόφαση. Πιστεύω πως τα θεμέλια του Resident Evil 9 είναι ήδη γερά και θα έχουμε μια αξιόλογη συνέχεια. Όπως το 7 αναγέννησε τη σειρά όταν όλοι τη θεωρούσαν χαμένη, έτσι και το 9 έχει όλα τα στοιχεία εκεί, τα οποία αν συνδυάσει κατάλληλα, να αποτελέσει την τέλεια πνευματική συνέχεια – ένα ακόμη "θαύμα". Δεν θέλω να σας υπερ-hype-άρω… αλλά λίγο θα το κάνω. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από 7nisiotis 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Τα games με τον Ethan μονο Resident Evil δεν ήταν. Δεν λέω άκρως καλύτερα από το τραγικό 6, με εξαίρεση την αρχή με Leon, αλλα δεν ήταν zombie survival horror, ήταν survival horror. Το 7 μέχρι την μέση ήταν καλο, μετά τραγικό. Το 8 ήταν... ok, προσωπικά δεν μου είπε τίποτα, αλλα δεν ήταν Resident Evil. Οι fans θέλουν επιστροφή full στις ρίζες και αυτό φάνηκε από τις πωλήσεις τον Remakes, αν και προσωπικά ποτε δεν ήμουν τόσο fan του 4. Οποτε zero hype, πιο πολύ περιμένω Code Veronika Remake, παρα το 9. Καλά εννοείτε, για το original Remake, περιμένω πως και πως. 1
pirmen56 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Οι "ρίζες"(π.χ. το 2) είναι πολύ παλιομοδίτικες σε gameplay. Σε αντίθεση με το 7 και ειδικά το 8 που προσφέρουν δυνατή και καλογυαλισμένη εμπειρία σε horror, gunplay και γενικότερα εμβύθιση. Δεν είναι υποχρεωτικό να βαλτώνουν τα franchise για να ικανοποιήσουν τους νοσταλγούς. Αρκεί να προσφέρουν εθιστικό gameplay. 3
CarbonFibre Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Οι "ρίζες"(π.χ. το 2) είναι πολύ παλιομοδίτικες σε gameplay. Σε αντίθεση με το 7 και ειδικά το 8 που προσφέρουν δυνατή και καλογυαλισμένη εμπειρία σε horror, gunplay και γενικότερα εμβύθιση. Δεν είναι υποχρεωτικό να βαλτώνουν τα franchise για να ικανοποιήσουν τους νοσταλγούς. Αρκεί να προσφέρουν εθιστικό gameplay. Γιαυτό το Resident evil 2 remake είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στη σειρά; https://www.capcom.co.jp/ir/english/business/million.html https://www.statista.com/statistics/1241675/resident-evil-top-selling-games-units-sold/ Επίσης Metacritic scores : RE4R 93, RE2R 91, RE7 86, RE8 84. Και οι πωλήσεις και η αποδοχή είναι υπέρ της "παλιομοδίτικης" φόρμουλας. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από CarbonFibre 2
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Εγώ είμαι τρελά αισιόδοξος. Είδα resi 0, 1, 2 στο ίδιο τρέιλερ και επιστροφή στη Racoon city. Προβλέπεται μεγάλο έπος.
noFEARgr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Προσωπικα αυτο που κανουν μου αρεσει. Και βγαζουν κατι καινουργιο με τα τελευταια της σειρας αλλα και με τα remake που βγαζουν εξυπηρετουν και αυτους που τους αρεσει το gameplay των original . Aν πρεπει να διαλεξω παντως καποιο για το αγαπημενο τα τελευταια χρονια θα ελεγα το 7 και μετα το remake του 4 Επεξ/σία 12 Ιουνίου από noFEARgr 1
CarbonFibre Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Πιστεύω στο RE9 θα δούμε ένα συνδυασμό και των 2 περιπτώσεων που θα καλύψει τους περισσότερους.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2025 στις 8:10 ΜΜ, CarbonFibre είπε Γιαυτό το Resident evil 2 remake είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στη σειρά; https://www.capcom.co.jp/ir/english/business/million.html https://www.statista.com/statistics/1241675/resident-evil-top-selling-games-units-sold/ Επίσης Metacritic scores : RE4R 93, RE2R 91, RE7 86, RE8 84. Και οι πωλήσεις και η αποδοχή είναι υπέρ της "παλιομοδίτικης" φόρμουλας. Το ίδιο βλέπουμε και σε Silent Hill μεριά. Αυτά περι παλιομοδίτικου gameplay, προφανώς γράφονται από κόσμο καινούργιο στην σειρά. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα