Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ILL has been re-revealed with an insanely good-looking trailer Η Team Clout είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά το ''ILL'' το 2021 με ένα teaser βίντεο. Πρόκειται για πρώτου προσώπου horror παιχνίδι φτιαγμένο στην Unreal Engine 5. Τώρα το 2025, η εταιρεία αποκάλυψε ξανά το παιχνίδι με ένα νέο trailer το οποίο δείχνει καταπληκτικό. Παίζεις ως κάποιος που έχει παγιδευτεί σε μια ανατριχιαστική πόλη στην οποία οι πάντες έχουν τρελαθεί. Σκοπός είναι να βρεις τι πήγε λάθος και συνέβη αυτό. Το παιχνίδι έχει φοβερή λεπτομέρεια στον τεχνικό τομέα, υπάρχει ρεαλισμός αντίδρασης στους εχθρούς, ανάλογα που θα τους πυροβολήσεις. Το παιχνίδι θα εκμεταλλεύεται τις τεχνολογίες της Unreal Engine 5, Lumen και Nanite. Θα έχει crafting για διάφορα όπλα και εργαλεία, θα τα κάνεις αναβάθμιση κλπ ενώ απ' ότι λένε τα όπλα θα ''κολλάνε'' και θα θέλουν επιδιόρθωση. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Steam page: https://store.steampowered.com/app/1757350/ILL/ Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Psycho_Warhead 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου Παιχνιδάρα φαίνεται, άντε δώστε release date.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου ILL developer Q&A: Monsters, horror inspirations, gameplay mechanics, and more Μερικές πληροφορίες για το παιχνίδι. 60fps monster animations Inventory management Resource scavenging Weapon upgrading Boss fights 2 1
Arkin Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Αν δεν είναι όσο scripted δείχνει στα βίντεο θα είναι κορυφή. Γενικά χεζομαι με τέτοια παιχνίδια αλλά αυτό φαίνεται πιο action όχι σαν outlast η στυλ Madison visage οποτε θα το έχω στα υπόψιν.
BlueBlade Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Εγώ πάλι βλέπω να χρειάζομαι αναβάθμιση για να το παίξω 😂 Αλλά όντως φαίνεται φοβερό και έγινε το πιο αναμενόμενο horror game για εμένα.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τέτοια games δεν νομίζω πως μπορούν να είναι πολλές ώρες ούτε φυσικά να μην είναι linear af. Kινούμενα tech demo είναι. Το συγκεκριμένο βέβαια βγάζει και ένα *αμηστερό horror/creepy, άρρωστο vibe το οποίο το γουστάρω από την πρώτη ημέρα που το είδα. Αφού υπάρχει όντως studio από πίσω και δεν αποδείχθηκε scam, το περιμένουμε. Καλό θα ήταν να μην υπάρχει τερματισμένο hype, διότι 9/10 απογοητευόμαστε στο τέλος, μικρό καλαθι για όλα. Πάντως το τελευταίο αρρωστιάρικο, τέτοιου τύπου παιχνίδι, και ας ήταν σε διαφορετικό κόσμο, ήταν το Scorn. Επεξ/σία 8 Ιουλίου από Alex21121988
spanian Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Arkin said: Αν δεν είναι όσο scripted δείχνει στα βίντεο θα είναι κορυφή. Γενικά χεζομαι με τέτοια παιχνίδια αλλά αυτό φαίνεται πιο action όχι σαν outlast η στυλ Madison visage οποτε θα το έχω στα υπόψιν. Καλά, που να παίξεις το Pieces of Me και το Reflection Με ακουστικά και 1-2 κεράκια για χαμηλότατο φωτισμό κάπου στα πλάγια, εκεί σε θέλω. Kardio stress-test. Ωραίες εμπειρίες και τα δυο (το δεύτερο κάπου στην ώρα να ήταν μόνο αλλά...) Επεξ/σία 8 Ιουλίου από spanian
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα