Gavoux4 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, NickTG είπε Γιατί τότε τρως το χρόνο σου με τους ανεπίδεκτους εδώ μέσα? Αφού τους βλέπεις, δεν θέλουν. Ασε που υποπτεύομαι πως είναι και πληρωμένοι οι μισοί. Γιατί 6? Βάλε εκεί 3 μήνες. Πόσοι πιστεύεις θα πάρουν 10 τίτλους μέσα σε 6 μήνες? Γιατί μου την έχουν σπάσει και θέλω να τους εκνευρίσω αρκετά ώστε θυμώσουν μαζί μου και να πάρουν σίγουρα το Switch 2. Αυτή θα είναι η τιμωρία τους
NickTG Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 4 minutes ago, Gavoux4 said: Γιατί μου την έχουν σπάσει και θέλω να τους εκνευρίσω αρκετά ώστε θυμώσουν μαζί μου και να πάρουν σίγουρα το Switch 2. Αυτή θα είναι η τιμωρία τους Ποια τιμωρία? Με τα λεφτά που τους πλήρωσε η Nintendo θα τα πάρουν. Τι είναι 500 και 1000€ μπροστά στα χιλιάρικα που τους έχει μοιράσει?
Gavoux4 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, NickTG είπε Ποια τιμωρία? Με τα λεφτά που τους πλήρωσε η Nintendo θα τα πάρουν. Τι είναι 500 και 1000€ μπροστά στα χιλιάρικα που τους έχει μοιράσει? Η Nintendo όσο και να την κατηγορούμε εμείς που την ξέρουμε. Ξέρει που τα δίνει τα λεφτά της για να βγάλει κέρδος σε Sites και σε δικηγόρους τα δίνει όχι σε άτομα που δεν μπορούν να σταυρώσουν ένα σοβαρό επιχείρημα υπέρ της. Βέβαια θα ήταν καλύτερα να τα έδινε στην αναβάθμιση του hardware της αλλά της βγαίνει πιο οικονομικά να βάζει επάνω ετικέτες Mario, Zelda, Metroid κτλ και να παίζουν τα fanboys cyberpunk με 20 Frames Per Sec στην περιοχή της ερήμου χαχα Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Gavoux4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα