Crash24 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Jr., γνωστός πολέμιος των εμβολίων, προχώρησε στην έκτακτη απόφαση να απολύσει και τα 17 μέλη της ομοσπονδιακής επιτροπής που συμβουλεύει το Centers for Disease Control and Prevention (CDC) σχετικά με τις πρακτικές ανοσοποίησης. Σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στην εφημερίδα Wall Street Journal, ο Kennedy ανακοίνωσε ότι απομάκρυνε όλα τα μέλη της επιτροπής, κατηγορώντας τους για "επίμονες συγκρούσεις συμφερόντων" και χαρακτηρίζοντας την επιτροπή ως "τίποτα περισσότερο από μια σφραγίδα έγκρισης για οποιοδήποτε εμβόλιο". "Χωρίς την απομάκρυνση των τρεχόντων μελών, η σημερινή κυβέρνηση Trump δεν θα μπορούσε να διορίσει την πλειοψηφία των νέων μελών μέχρι το 2028", πρόσθεσε ο Kennedy. Η επιτροπή—η Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης (ACIP) του CDC—συνεδριάζει περιοδικά για να εξετάσει, αξιολογήσει και συζητήσει δημόσια τις πρακτικές ανοσοποίησης και να κάνει σχετικές συστάσεις. Το CDC συνήθως υιοθετεί τις συστάσεις της επιτροπής. Τα προγράμματα εμβολιασμού και οι συστάσεις του CDC θέτουν κλινικά πρότυπα για τη χώρα και καθορίζουν την ασφαλιστική κάλυψη. Η ACIP επρόκειτο να συνεδριάσει αργότερα αυτό το μήνα για να εξετάσει και να κάνει συστάσεις σχετικά με τα φετινά εμβόλια COVID-19. Ωστόσο, οι συστάσεις της αντικαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό από ξεχωριστές ανακοινώσεις από τους ηγέτες του Food and Drug Administration και τον Kennedy, οι οποίοι έθεσαν νέους περιορισμούς και απαιτήσεις για τη χρήση εμβολίων COVID-19 σε παιδιά και εγκύους. Οι κινήσεις αυτές αποτελούν σημαντική απόκλιση από τα τυποποιημένα, διαφανή πρωτόκολλα για τον καθορισμό πρακτικών ανοσοποίησης. Η ανακοίνωση αναδιάρθρωσης των ομοσπονδιακών διαδικασιών υγειονομικής καθοδήγησης μέσω ενός άρθρου γνώμης σε εφημερίδα είναι επίσης ασυνήθιστη. Στο άρθρο του, ο Kennedy επέκρινε την ACIP και τους συμβούλους του FDA ότι είναι στο τσεπάκι της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ωστόσο, υποστήριξε ότι "το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητα ότι τα μέλη της ACIP είναι διεφθαρμένα". "Οι περισσότεροι πιθανώς στοχεύουν να εξυπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον όπως το καταλαβαίνουν", έγραψε. "Το πρόβλημα είναι η εμβάπτισή τους σε ένα σύστημα κινήτρων και παραδειγμάτων ευθυγραμμισμένων με τη βιομηχανία που επιβάλλει μια στενή φιλοβιομηχανική ορθοδοξία." Ο Kennedy, που αυτή τη στιγμή προσπαθεί να στρέψει την εθνική προσοχή στην ιδέα του για καθαρή διαβίωση και τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας, έχει μακρά ιστορία υποστήριξης κατά των εμβολίων, διαδίδοντας παραπληροφόρηση και αποπληροφόρηση σχετικά με τα σωτήρια εμβόλια. Ωστόσο, μια σαφέστερη εξήγηση του πολέμου του Kennedy κατά των εμβολίων μπορεί να βρεθεί στην απόρριψη της θεωρίας των μικροβίων. Στο βιβλίο του του 2021 που δυσφημεί τον ειδικό στις λοιμώδεις ασθένειες Anthony Fauci, θρηνούσε τη θεωρία των μικροβίων ως "το φαρμακευτικό παράδειγμα που έδινε έμφαση στη στόχευση συγκεκριμένων μικροβίων με συγκεκριμένα φάρμακα αντί της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω υγιεινής διαβίωσης, καθαρού νερού και καλής διατροφής". Στο άρθρο γνώμης του, ο Kennedy υποδεικνύει ότι θα διοριστούν νέα μέλη στην ACIP που "δεν θα εργάζονται άμεσα για τη βιομηχανία εμβολίων. ... θα ασκούν ανεξάρτητη κρίση, θα αρνούνται να λειτουργούν ως σφραγίδα έγκρισης και θα προωθούν μια κουλτούρα κριτικής έρευνας". Δεν είναι σαφές πώς θα ελεγχθούν και θα διοριστούν τα νέα μέλη και πότε θα συσταθεί η νέα επιτροπή. Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, Bruce Scott, επέκρινε τις απολύσεις του Kennedy, λέγοντας ότι η ACIP "ήταν μια αξιόπιστη εθνική πηγή συμβουλών και καθοδήγησης βασισμένων στην επιστήμη και τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση εμβολίων για την πρόληψη και τον έλεγχο ασθενειών". Η σημερινή απομάκρυνση "υπονομεύει αυτή την εμπιστοσύνη και ανατρέπει μια διαφανή διαδικασία που έχει σώσει αμέτρητες ζωές", συνέχισε. "Με μια συνεχιζόμενη επιδημία ιλαράς και μειωμένα ποσοστά εμβολιασμού παιδιών, αυτή η κίνηση θα τροφοδοτήσει περαιτέρω την εξάπλωση ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια." Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 2
Δημοφιλής ανάρτηση manolis940 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 10 Ιουνίου Μια Ιστορική νίκη για κάθε ψεκασμένο. 39 4 2 18
nikos5800 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Εγώ πάντως ως μέτοχος της Pfizer έκανα το καθήκον μου και χτύπησα δύο δοσουλες εμβόλιο του covid,ως μέτοχος έπραξα το καθήκον μου. 4 2 1 15
teodoreh Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Πάντα αναρωτιόμουν αν η ζωή είναι τραγωδία ή κωμωδία. Αυτή τη στιγμή, τείνω προς το δεύτερο... 8 1
panther_512 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς οι αρρώστιες, όπως η ιλαρά για παράδειγμα, δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική και τις προσωπικές απόψεις του καθενός. Το τραγελαφικό είναι να συζητάς για τα mRNA εμβόλια κατά του καρκίνου, και να λές του άλλου ¨ αν είχες όγκο στον εγκέφαλο, δεν θα δεχόσουν να κάνεις mRNA εμβόλιο με την ελπίδα να γίνεις καλά?". Και ο άλλος να σου λέει "Όχι, δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου " Disclaimer: Το παράδειγμα είναι πραγματική ιστορία. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από panther_512 24 4
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 10 Ιουνίου Η μόνη ελπίδα είναι μολυνθούν πρώτα οι ίδιοι και να αναλάβει η φύση τα υπόλοιπα. Απλά συνήθως δεν πάει έτσι και την πληρώνουν πρώτα όλοι οι άλλοι… 34
NiKoSmile Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, panther_512 είπε Δυστυχώς οι αρρώστιες, όπως η ιλαρά για παράδειγμα, δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική και τις προσωπικές απόψεις του καθενός. Το τραγελαφικό είναι να συζητάς για τα mRNA εμβόλια κατά του καρκίνου, και να λές του άλλου ¨ αν είχες όγκο στον εγκέφαλο, δεν θα δεχόσουν να κάνεις mRNA εμβόλιο με την ελπίδα να γίνεις καλά?". Και ο άλλος να σου λέει "Όχι, δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου " Disclaimer: Το παράδειγμα είναι πραγματική ιστορία. Ο καρκίνος είναι σοβαρή ασθένεια δεν είναι ευκαιρία για πειραματικό virtue signaling. Αν εγώ είχα όγκο, θα ήθελα εξατομικευμένη θεραπεία, όχι κουπόνι από το CDC με δώρο ντόνατς. Το να μιλάς για mRNA σε καρκίνο και να το συγκρίνεις με μαζική ένεση σε υγιείς εφήβους για έναν ιό με IFR 0.1%, είναι σαν να συγκρίνεις μεταμόσχευση καρδιάς με τα Goody's. 7 2 8 2
Diavolos666 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, panther_512 said: Δυστυχώς οι αρρώστιες, όπως η ιλαρά για παράδειγμα, δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική και τις προσωπικές απόψεις του καθενός. Το τραγελαφικό είναι να συζητάς για τα mRNA εμβόλια κατά του καρκίνου, και να λές του άλλου ¨ αν είχες όγκο στον εγκέφαλο, δεν θα δεχόσουν να κάνεις mRNA εμβόλιο με την ελπίδα να γίνεις καλά?". Και ο άλλος να σου λέει "Όχι, δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου " Αυτό δεν είναι πιστεύω. Βλάβη είναι. Disclaimer: Το παράδειγμα είναι πραγματική ιστορία. Τα mRNA εμβόλια είναι προσωπικά όμως καθώς ο κάθε ένας έχει δικό του RNA, δηλαδή η γονιδιακή θεραπεία είναι πλήρως εξατομικευμένη, δεν βγάζουν ένα φάρμακο mRNA και να το δίνουν σε εκατομμύρια κόσμο έτσι. Προσωπικά αν είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας και υπήρχε πειραματική θεραπεία θα την έκανα, αν όχι για μένα έστω για την έρευνα. Ίσως κακώς κάνω σχόλιο εδώ, δεν είναι καν τεχνολογική είδηση, απορώ που έχει μόνο 7 σχόλια. Έχω κάνει τα γνωστά εμβόλια δεκαετιών που έχουν σώσει ζωές. Τα τελευταία πειραματικά για covid δεν τα έκανα, δεν πήγαινα και πουθενά εφόσον εργάζομαι από το σπίτι, κόλλησα μία φορά την όμικρον μετά από 2 χρόνια που κυκλοφορούσε ο covid, από συγγενή που ήταν εμβολιασμένος και δεν είχε αφήσει κορονοκαφετέρια και κορονοταβέρνα και κορονοκαζίνο στην περιοχή από τότε που εμβολιάστηκε. Μία ημέρα είχα δέκατα πυρετό και 2 ημέρες σύνολο λίγο πόνο στους μυς. Για κάποιους θεωρούμαι "αντιεμβολιαστής" γενικά και αόριστα ενώ δεν είμαι κατά των εμβολίων, ούτε κατά των εμβολίων του covid για όσους το θέλουν. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από Diavolos666 16 1 1
AzaZyL Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, panther_512 είπε Δυστυχώς οι αρρώστιες, όπως η ιλαρά για παράδειγμα, δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική και τις προσωπικές απόψεις του καθενός. Το τραγελαφικό είναι να συζητάς για τα mRNA εμβόλια κατά του καρκίνου, και να λές του άλλου ¨ αν είχες όγκο στον εγκέφαλο, δεν θα δεχόσουν να κάνεις mRNA εμβόλιο με την ελπίδα να γίνεις καλά?". Και ο άλλος να σου λέει "Όχι, δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου " Disclaimer: Το παράδειγμα είναι πραγματική ιστορία. Κοίτα τα πάντα σχετικά είναι.. Εάν αλλάξεις την ερώτηση και πεις:" θα κάνεις ένα καινούργιο πειραματικό εμβόλιο mRNA και θα πάρεις 500€. Είναι ασφαλές και το χουν κάνει 100.000 άτομα. Δέχεσαι? " εκτός από πρεζάκια, όλοι όχι θα πουν.. Όσους έχω ρωτήσει ακριβώς έτσι, μου έχουν πει όχι και ας το έχουν κάνει τσάμπα λίγο καιρό πριν.. 4 1
dtk-386 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, panther_512 είπε Το τραγελαφικό είναι να συζητάς για τα mRNA εμβόλια κατά του καρκίνου, και να λές του άλλου ¨ αν είχες όγκο στον εγκέφαλο, δεν θα δεχόσουν να κάνεις mRNA εμβόλιο με την ελπίδα να γίνεις καλά?". Και ο άλλος να σου λέει "Όχι, δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου " Disclaimer: Το παράδειγμα είναι πραγματική ιστορία. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από dtk-386 1
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Όταν δεν μπορείς να βασιστείς στην σοφία του εκλογικού σώματος, έρχεται η ώρα και αναλαμβάνει η φυσική επιλογή. Ζωή σ'εμάς. 3
javadoc Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Προφανώς έχει επηρεαστεί από τους Έλληνες της Αμερικής. The Portokalos family uses the cleaning product to combat everything from psoriasis to poison ivy. 😄 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις