Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το να βαζουν για υπουργο Υγειας εναν τερμα μλκα αντι-εμβολιαστη ειναι οχι μονο τραγικο αλλα και ακρως επικινδυνο για την ασφαλεια και υγεια του πληθυσμου. Τετοιοι ανθρωποι ΔΕΝ πρεπει ΠΟΤΕ μα ποτε να βρισκονται σε θεσεις εξουσιας οπου λαμβανουν κρισιμες αποφασεις που επηρεαζουν την ζωη του συνολου.

Αντε και εις χειροτερα. Εχουν βαλει προφανως στοχο να φτασουν τον πατο του βαρελιου η ισως και το βαθος που βρισκεται ο Τιτανικος.

• Like 14
  • Thanks 2
Δημοσ.

Θα πάρει στους Αμερικανούς πολλά χρόνια να διορθώσουν τις καταστροφικές επιλογές του πορτοκαλί κλόουν...

• Like 12
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Θα πάρει στους Αμερικανούς πολλά χρόνια να διορθώσουν τις καταστροφικές επιλογές του πορτοκαλί κλόουν...

σε όλα τα επίπεδα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Ο Kennedy, που αυτή τη στιγμή προσπαθεί να στρέψει την εθνική προσοχή στην ιδέα του για καθαρή διαβίωση και τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας''

Το ότι η ιατρική είναι τεράστια μπίζνα το ξέρουμε όλοι.

Το ότι τρώμε σαβουρες που με τον καιρό μας αρρωσταίνουν το ξέρουμε όλοι.

Γιατί λοιπόν οι κυβερνήσεις που τόσο πολύ μας αγαπάνε και θέλουν μόνο το καλό μας δεν εισάγουν τον σωστό τύπο διατροφής από τα νηπιαγωγεία ακόμη?

Γιατί δεν ορίζουν αυστηρότατα όρια σε ουσίες που περιέχονται στα τρόφιμα (αλάτι , Ε , χρωστικές , κλπ) η ακόμη και να τα εξαλείψουν εντελώς?

Σαν τα όρια ταχύτητας ένα πράγμα , το όρια συνεχώς πέφτουν ενώ κυκλοφορούν αυτοκίνητα που έχουν τελική 2.5 φορες το όριο.

Βγείτε τώρα οι συστημικοί να πείτε τα δικά σας.Αλλωστε είναι ακόμη θέμα πάσα για τα γνωστά σχόλια.

Ps : για τους γνωστούς ξερολες , έχω κάνει τα προβλεπόμενα εμβόλια σε εμένα και στα παιδιά μου.

Επεξ/σία από alex84
  • Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Τα mRNA εμβόλια είναι προσωπικά όμως καθώς ο κάθε ένας έχει δικό του RNA, δηλαδή η γονιδιακή θεραπεία είναι πλήρως εξατομικευμένη, δεν βγάζουν ένα φάρμακο mRNA και να το δίνουν σε εκατομμύρια κόσμο έτσι.

Ναι, μόνο που ήταν mRNA του ιού, όχι του ατόμου....

• Like 15
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, οι επιλογές του κλόουν σε νευραλγικές θέσεις για την υγεία:

Υπουργείο Υγείας: Kennedy (δικηγόρος) κοντεύει να διαλύσει το υγειονομικό σύστημα, ακόμα δεν ανέλαβε 

EPA: Lee Zeldin (δικηγόρος) έχει ήδη πετσοκοψει το επιστημονικό έργο της EPA θέτοντας περιορισμούς στην επικοινωνία με επιστήμονες του εξωτερικού 

Δηλαδή, να μην μπορούν να λάβουν περίθαλψη οι Αμερικανοί, να πέφτουν και σαν τα κοτόπουλα λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων.

Πετυχεσιά, όχι αστεία...

γιάννης-θα-παίξω-pubg-v0-lp3tulu3tjyb1.png

Just now, Silverage said:

Ναι, μόνο που ήταν mRNA του ιού, όχι του ατόμου....

Πιάνεσαι τώρα κι εσύ από κάτι πράγματα...

• Like 6
  • Thanks 5
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alex84 είπε

''Ο Kennedy, που αυτή τη στιγμή προσπαθεί να στρέψει την εθνική προσοχή στην ιδέα του για καθαρή διαβίωση και τρόφιμα υψηλότερης ποιότητας''

Γιατί λοιπόν οι κυβερνήσεις που τόσο πολύ μας αγαπάνε και θέλουν μόνο το καλό μας δεν εισάγουν τον σωστό τύπο διατροφής από τα νηπιαγωγεία ακόμη?

Γιατί δεν ορίζουν αυστηρότατα όρια σε ουσίες που περιέχονται στα τρόφιμα (αλάτι , Ε , χρωστικές , κλπ) η ακόμη και να τα εξαλείψουν εντελώς?

Σαν τα όρια ταχύτητας ένα πράγμα , το όρια συνεχώς πέφτουν ενώ κυκλοφορούν αυτοκίνητα που έχουν τελική 2.5 φορες το όριο.

Βγείτε τώρα οι συστημικοί να πείτε τα δικά σας.Αλλωστε είναι ακόμη θέμα πάσα για τα γνωστά σχόλια.

Ps : για τους γνωστούς ξερολες , έχω κάνει τα προβλεπόμενα εμβόλια σε εμένα και στα παιδιά μου.

Γιατί για όλα αυτά, που κατά καιρούς έχει ασχοληθεί η ΕΕ, βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους να λένε για τα πλαστικά καλαμάκια και λοιπές ανοησίες…

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

Κοίτα τα πάντα σχετικά είναι.. Εάν αλλάξεις την ερώτηση και πεις:" θα κάνεις ένα καινούργιο πειραματικό εμβόλιο mRNA και θα πάρεις 500€. Είναι ασφαλές και το χουν κάνει 100.000 άτομα.  Δέχεσαι? " εκτός από πρεζάκια, όλοι όχι θα πουν.. Όσους έχω ρωτήσει ακριβώς έτσι, μου έχουν  πει όχι και ας το έχουν κάνει τσάμπα λίγο καιρό πριν.. 

Εδώ μοιράζαμε data στο πόπολο , τα ξεχάσαμε?https://emvolio.gov.gr/datapass

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alex84 είπε

Γιατί όσο και υγιεινά και να τρώς, φάρμακα και εμβόλια για τις αρρώστιες πάλι θα θέλεις.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, NiKoSmile said:

Ο καρκίνος είναι σοβαρή ασθένεια δεν είναι ευκαιρία για πειραματικό virtue signaling. Αν εγώ είχα όγκο, θα ήθελα εξατομικευμένη θεραπεία, όχι κουπόνι από το CDC με δώρο ντόνατς. Το να μιλάς για mRNA σε καρκίνο και να το συγκρίνεις με μαζική ένεση σε υγιείς εφήβους για έναν ιό με IFR 0.1%, είναι σαν να συγκρίνεις μεταμόσχευση καρδιάς με τα Goody's.

Αυτά τα 0,1% τα ακούω βερεσέ.

Έχασα κόσμο στον κύκλο μου από Covid, συγγενείς πρώτου βαθμού και άφησαν ορφανά τα παιδιά τους. Παιδί φίλου 18 ετών χωρίς προβλήματα υγείας.

Η γυναίκα που με μεγάλωσε όταν ήμουν παιδάκι, ένα μήνα εντατική μαζί με τον άντρα της στον αναπνευστήρα.

Η Covid ήρθε, έκανε αυτό που έκανε, κάναμε και εμείς ότι μπορούσαμε, και τώρα αποδυναμώθηκε.

Η ιλαρά όμως, η μηνιγγίτιδα, η διφθερίτιδα, αυτές καραδοκούν. Και μιλάμε για καταστροφικές ασθένειες. Η ιλαρά για παράδειγμα, ακόμα και αν την περάσεις σχετικά εύκολα, σου έχει ξεσκίσει το ανοσοποιητικό για τα επόμενα χρόνια, ενώ κινδυνεύεις με θανατηφόρα εγκεφαλίτιδα για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία, μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Πρέπει να είναι πολύ σούπερ συναίσθημα να περάσεις ιλαρά και να αναρωτιέσαι αν θα πεθάνεις στα επόμενα 10 χρόνια.

Ή ακόμα καλύτερα, να την περάσει το ανεμβολίαστο παιδί σου και να μετράς μετά τα χρόνια....

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 21
  • Thanks 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silverage είπε

Γιατί όσο και υγιεινά και να τρώς, φάρμακα και εμβόλια για τις αρρώστιες πάλι θα θέλεις.

Για τον covid συγκεκριμένα αν είσαι υγιής δεν είχες κανένα λόγο να κλειστείς στο μαντρί για τόσους μήνες.

Αυτοί που είχαν ήδη θέματα υγείας ναι έπρεπε να προστατευθούν για να μην επιβαρύνουν την υγεία τους.

Δυστυχώς και εγώ δεν ακολουθώ το τρόπο διατροφής που θα ήθελα ,αλλά πολλά , πολλά όμως προβλήματα δεν θα υπήρχαν καν οπότε δεν υπάρχει λόγος φαρμάκων (ειδικά χρόνιων).

• Confused 5
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
39 minutes ago, panther_512 said:

Δυστυχώς οι αρρώστιες, όπως η ιλαρά για παράδειγμα, δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική και τις προσωπικές απόψεις του καθενός.

Το τραγελαφικό είναι να συζητάς για τα mRNA εμβόλια κατά του καρκίνου, και να λές του άλλου ¨ αν είχες όγκο στον εγκέφαλο, δεν θα δεχόσουν να κάνεις mRNA εμβόλιο με την ελπίδα να γίνεις καλά?".

Και ο άλλος να σου λέει "Όχι, δεν θα αλλάξω τα πιστεύω μου "

Disclaimer: Το παράδειγμα είναι πραγματική ιστορία.

Κατι τετοιες καλπικες ιστοριες παιζαν επι κοβιντ...

Π.χ. Η γυναικα που ταχα την κολλησε ο ανεβολιαστος αντρας της και που πριν πεθανει τον ορκισε να εμβολιαστει...

Τοτε επιαναν... 

Μαλιστα αυτη που εκανε την δημοαιευση τα επιανε (το παραδεχτηκε) απο φαρμακευτικες εταιριες (και ο αντρας της-καθηγητες και οι δυο)

Τα υπολοιπα ειναι ιστορια και ευτυχως που ηρθε ο πορτοκαλακος (και αυτος με τα λαθη του καμια φορά) να εξισσοροπησει την αλητεια που ζησαμε...)

• Like 3
  • Confused 7
  • Sad 1
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...