amigagr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 hour ago, Alani13 said: Με τέτοια νοοτροπία, μην περιμένεις πρόοδο νοοτροπία του πελάτη που θέλει φθηνή υπηρεσία ή του αιματορουφήχτρα παρόχου;
touristas1985 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 7 minutes ago, Thresh said: Ζήτα να ανέβεις στα 1000 με 19.90 αν πέσει άκυρο για το 17.90 και πάλι θα είσαι αρκετά κερδισμένος. Ναι αυτο σκεφτηκα και εγω…θα το δοκιμασω αυριο μπας και. Οκ μπορει να πουν ηταν προσφορα κτλ. Παντως σαν εγκατασταση και αποδοση δεν εχω κανενα παραπονο
barman_ Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 33 minutes ago, Thresh said: Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΗ Fiber Βάζεις κλασικά τα δικά σου, αν και δεν νομίζω να έχει κάτι τρομερό στη Θεσσαλονίκη. Α ειναι μονο για κατω?3 διεθυνσεις εβαλα τελικα,τιποτα ακομα
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, imr είπε Έχουν εδώ κσι κάνα μήνα κάτι καλώδια οπτικών να κρεμουν από ένα κουτί σε μια κολώνα χύμα. Μόλις έσκαψαν τα έκαναν όλα πουτανα 2 μέρες δεν είχαμε νερο γιατί τα σαινια έσπασαν αγωγό. Η αίσθηση μου είναι ότι έχουν φτιάξει ένα δίκτυο εντελώς προχειροδουλεια, να δούμε πως θα παει ετσι ειναι και στα ΔΠ της αθηνας εδω και μηνες. νομιζω πριν τον γεναρη τα περασαν. κουλουρες σε καθε κολωνα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 4 minutes ago, barman_ said: Α ειναι μονο για κατω?3 διεθυνσεις εβαλα τελικα,τιποτα ακομα Δεν ξέρω γνωρίζω ποιες περιοχές έχουν κάνει στη Θεσσαλονίκη αλλά οι περισσότερες είναι σίγουρα στα προάστια της Αθήνας. Αν δεν βαριέσαι κοιτάς και τον κλασικό χάρτη, FTTH GOV , που δυστυχώς δεν έχει φίλτρο ανά πάροχο. 1
freegr Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Ανταγωνιστική πρόταση αρκεί να επεκταθεί σε όλες τις πόλεις της χώρας σε πρώτη φάση καθώς υπάρχουν ήδη υποδομές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και τηλέφωνο σύντομα οπότε να περιμένουμε
lofter Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, oefialtis είπε Καλησπέρα, Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Αν επιτρέπεται μένεις σε πολυκατοικία; αν ναι πως πέρασαν την ίνα στο κτίριο; Σκεφτόμουν για ιναλάν (απο οτε) αλλά με ενημέρωσαν οτι πετάνε ένα σπιραλ απο το μπαλκόνι και δεν είναι το ιδανικότερο για το διαμέρισμα που μένω.
mariosnik_ Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Alani13 είπε Κοίτα με τόσα κινητά, τι να το κάνεις το σταθερό. (επιλογή σου δε λέω) αλλά προσωπικά Δεν θέλω σταθερό ποιά. Γιατί να το πληρώνω μες στο πρόγραμμα; Για εσένα που δεν θέλεις σταθερό θα μπορούσε να βγει ένα πρόγραμμα χωρίς αυτό. Πάρα πολλοί άλλοι θέλουνε, το ότι έχουμε κινητά δεν λέει κάτι. Άσε που πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε κινητό να χρησιμοποιήσουν. Όταν κάποια στιγμή θα μεταβούμε όλοι υποχρεωτικά σε οπτικές ίνες θα πρέπει να υπάρχει και η επιλογή για σταθερό. 1
Alani13 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Για εσένα που δεν θέλεις σταθερό θα μπορούσε να βγει ένα πρόγραμμα χωρίς αυτό. Πάρα πολλοί άλλοι θέλουνε, το ότι έχουμε κινητά δεν λέει κάτι. Άσε που πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε κινητό να χρησιμοποιήσουν. Όταν κάποια στιγμή θα μεταβούμε όλοι υποχρεωτικά σε οπτικές ίνες θα πρέπει να υπάρχει και η επιλογή για σταθερό. Ναι μην μου αγχώνεσαι. Υπάρχουν πάροχοι που ήδη δίνουν σταθερό μέσω οπτικής. Απλά πακέτα σκέτο internet σπάνια βρίσκεις
rafinos Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Αλήθεια έχει δει κανείς να γίνεται αναφορά σε δελτίο τύπου της inalan και της hcn στο αγαπημένο μας τεχνολογικό φόρουμ; Τα σάλια σας τρέχουν για άλλη μια φορά. Μόνο πληροφορίες των συστημικών εταιρειών. Μια φορά να βάλετε ένα προσωπικό σχόλιο πριν το παραμύθι της κάθε εταιρείας... ΜΙΑ! Θα πούμε και μπράβο στη ΔΕΗ που ενώ μπορεί αν πουλήσει ρεύμα υπερβολικά φθηνότερα αρμέγει τον κόσμο και κάνει εξαγορές τύπου Κωτσόβολος γιατί δεν ξέρει τι να κάνει τα λεφτά της... Και θα μας πουλήσουν και μούρη με το υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών της (οι τιμές είναι καλές)... στο οποίο έχουν πρόσβαση πόσοι; Ε ναι, Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, λίγο η Θεσσαλονίκη και ακόμα κάτι λιγότερο κάποιες ακόμα πρωτεύουσες νομών. Αν βγάλουν από τη ΔΕΗ δελτίο τύπου ότι καλύπτουν το 95% της Ελλάδας με οπτική ίνα να το βγάλετε και αυτό αυτούσιο όπως κάνετε στις αγαπημένες σας εταιρείες τηλεπικοινωνιών και πάντα οι περισσότεροι ανήκουν σε αυτό το γελοία μικρό ποσοστό που δεν καλύπτουν. Από forum τεχνολογίας έχετε γίνει κράχτες των συστημικών εταιρειών τηλεπικοινωνιών και βγάζετε απλά παράλληλα και ορισμένα τεχνολογικά (ή και όχι) νέα. Προσέξτε μην γλιστρήσετε μόνο από τόσο σάλιο που έχει στο πάτωμα... Αν το μεγαλύτερο τεχνολογικό φόρουμ στην Ελλάδα κάνει αυτό, τότε μην αναφέρεστε σε «καρτέλ» ορισμένοι, που λατρεύετε το insomnia. Δεν αποτελεί καμία είδηση ότι η ΔΕΗ προσφέρει τέτοιες τιμές. Αν φτάσει να έχει τη μισή κάλυψη της Telekom (το Cosmote το έχουν αφήσει έτσι για να υπάρχει) ξέρετε ότι αυτόματα οι τιμές θα ανέβουν επειδή θα κατέχει κάποιο μεγάλο μέρος της αγοραστικής δύναμης; Επίσης... Ξέρετε ότι η Telekom ακόμα και να ήθελε (που δεν θέλει!) να ρίξει τις τιμές στην σταθερή δεν μπορεί να το κάνει και ο λόγος είναι το παλιό δίκτυο του ΟΤΕ που κατέχει και άρα αμέσως είναι πιο ισχυρή από τους αντιπάλους της και δεν το επιτρέπει η αγαπημένη σε όλους μας επιτροπή ανταγωνισμού; Ζητωκραυγάστε λίγο ακόμα για τη ΔΕΗ (δηλαδή πόσα θέλετε να μας τρελάνετε) και σε λίγες μέρες βρίστε την όταν έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος (τον οποίο δεν ρίχνουν παρά την χονδρική στην κιλοβατώρα να πέφτει... επειδή λέει θα μας κακοφανεί όταν ανέβει τον χειμώνα) και κάνει έκπτωση στα νοικοκυριά που θα καταναλώσουν 200 κιλοβατώρες (ούτε φοιτητής σε 20 τετραγωνικά κλουβί δεν μπορεί να κάψει τόσες λίγες), ενώ την ίδια στιγμή ανεβάζει λίγο την κιλοβατώρα στο μέχρι τώρα «φθηνό» όριο των 500 κιλοβατώρων. ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΗ ΔΩΣΕ FIBER ΣΤΟ ΛΑΟ! ΠΑΠΑΤΖΑ ΟΛΕ! 11 2 1 2
atypicalcoder Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Εμένα η απορία μου είναι, έχει πανελλαδική 100% κάλυψη με δικά της καλώδια ή κλασικά μέσω του ΟΤΕ? αν ναι το έχω απορία πως το κατάφερε. Το ότι έχει παντού καλώδια ρεύματος/στύλους δεν μου το εξηγεί. Ρεύμα μεταφέρουν όχι data. Άρα και πάλι χρειάζεται τεράστιο έργο για να βάλεις τέτοια καλώδια παντού.
definitio Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 3 hours ago, Thresh said: Δεν ξέρω γνωρίζω ποιες περιοχές έχουν κάνει στη Θεσσαλονίκη αλλά οι περισσότερες είναι σίγουρα στα προάστια της Αθήνας. Αν δεν βαριέσαι κοιτάς και τον κλασικό χάρτη, FTTH GOV , που δυστυχώς δεν έχει φίλτρο ανά πάροχο. Δυστυχώς ο χάρτης δεν περιλαμβάνει καθόλου τις εγκατεστημενες υποδομές της Inalan, στη γειτονιά μου τουλάχιστον....πήγα να κάνω αίτηση με Inalan για το voucher κι ενώ έχουν κουτί, δεν εμφανίζεται πουθενα, και αυτό συνιστά πρόβλημα στην επιλογή. Ίσως εγκατέστησαν κουτί κ δεν έχουν ακόμη ενεργοποιημενες γραμμές ακόμη, γι αυτό δεν εμφανίζονται... Ούτε στην Inalan γνωρίζουν γιατί και το αποδίδουν σε "σφάλμα" του χάρτη...
dimitrins Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 7 hours ago, oefialtis said: Καλησπέρα, Ωραια όλα αυτά τα νέα, όμως κάτι δε πάει καλά εδώ. Εγώ είμαι πελάτης της ΔΕΗ fiber με 500αρα και πληρώνω 27,5€ τελική. ΝΑΙ, πολύ καλά διαβάσατε, ακόμα δεν έχω κλείσει 2 μήνες στην υπηρεσία και πληρώνω κάθε μήνα 27,5€ για κάτι που ΜΟΛΙΣ η ΔΕΗ ανακοίνωσε με 17,90€! Αύριο το πρωί έχει τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ και αμέσως μετά καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Ηρεμία Καε αναβάθμιση στο 1 να πληρώνεις 19,80
apostolis81 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Ελπίζω να θέσει νέα όρια στον ανταγωνισμό γιατι οι άλλοι έχουν ξεφύγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα