D.Luffy Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:32 μμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Arkin said: Ηδη η τιμη ειναι πολυ υψηλη ηδη το hardware που εχει ειναι επιπεδου PS4 κατι που σημαινει οτι το margin ειναι τεραστιο. Πως βγαίνει ότι το margin είναι "τεράστιο" επειδή το hardware είναι επιπέδου PS4? Το ένα έχει soc φορητής συσκευής μέσα σε ένα πολύ λεπτό πλαίσιο ενώ το άλλο είναι μια ολόκληρη σταθερή κονσόλα. Είναι δυο εντελώς ανόμοια πράγματα. Κάπως έτσι μπακαλίστικα βγάζετε και το συμπέρασμα ότι εφόσον έχει lcd άρα το oled Switch έχει καλύτερο panel? Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:33 μμ από D.Luffy 3
nikos5800 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:02 μμ 29 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Πως βγαίνει ότι το margin είναι "τεράστιο" επειδή το hardware είναι επιπέδου PS4? Το ένα έχει soc φορητής συσκευής μέσα σε ένα πολύ λεπτό πλαίσιο ενώ το άλλο είναι μια ολόκληρη σταθερή κονσόλα. Είναι δυο εντελώς ανόμοια πράγματα. Κάπως έτσι μπακαλίστικα βγάζετε και το συμπέρασμα ότι εφόσον έχει lcd άρα το oled Switch έχει καλύτερο panel? Όχι,ο βασικός λόγος είναι η μέθοδος κατασκευής στα 8nm Samsung👍 2
D.Luffy Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ (επεξεργασμένο) Αν πάντως κάποιος έχει υπόψην κάποια handheld συσκευή που να αγγίζει επιδόσεις PS5 και παράλληλα να έχει την ίδια τιμή με το PS5 (για να είμαστε και δίκαιοι με το "margin" 🤣) ενημερώστε ποιο είναι αυτό να το μάθουμε και εμείς. Ή ακόμα πιο εύκολο αν το PS5 είναι μακριά, μας κάνει και το Series S... Γιατί εδώ κάποιοι υπονοoύν ότι το Switch 2 έχει hw μάλλον του πεταματού επειδή οι επιδόσεις είναι εφάμιλλες μόνο με το PS4 και όχι με κάτι πιο ισχυρό. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:02 μμ από D.Luffy 4 1
NickTG Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 μμ 2 hours ago, Arkin said: Ηδη η τιμη ειναι πολυ υψηλη ηδη το hardware που εχει ειναι επιπεδου PS4 κατι που σημαινει οτι το margin ειναι τεραστιο. Αυτό το συμπέρασμα από που βγαίνει? Έχουμε κάποια άλλη αντίστοιχη συσκευή αρκετά φθηνότερη ώστε να μας δείχνει πως έχουν τόσο μεγάλο περιθώριο στο Switch? 3
zazoum Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 μμ Παιδια με αυτο νημα... Ο KIRBY ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 μμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 μμ 42 minutes ago, NickTG said: Έχουμε κάποια άλλη αντίστοιχη συσκευή αρκετά φθηνότερη ώστε να μας δείχνει πως έχουν τόσο μεγάλο περιθώριο στο Switch? Ναι, το PS4. Το οποίο είχε επιδόσεις PS4 δέκα χρόνια πριν το NSw2. Γι' αυτό το ένα πούλησε 120m και το άλλο ούτε 4m. 1
NickTG Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 μμ 25 minutes ago, Malthador said: Ναι, το PS4. Το οποίο είχε επιδόσεις PS4 δέκα χρόνια πριν το NSw2. Γι' αυτό το ένα πούλησε 120m και το άλλο ούτε 4m. Έχεις ένα δίκιο! 😆 1
pigos23 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:29 μμ 6 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Η καλύτερη αγορά για κάποιον που θέλει φορητό χωρίς να τελειώνει η μπαταρία σε δύο ώρες και δεν θέλει να τρέχει με windows steam os και ότι άλλη βλακεία βγει . Και μιλάω ως μη Nintendo fan ε . Τα exclusive που θα έχει η ήδη έχει της Nintendo ? Αυτα που θα τα βρει άμα του αρέσουν ; Εγω παντως ηδη παρααα πολυ καιρο παιζω στο rog ally μου ολα τα exclusive της ninty Ε συντομα κ του switch 2 ..... 1
D.Luffy Δημοσ. Τετάρτη στις 11:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:38 μμ (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, pigos23 said: Εγω παντως ηδη παρααα πολυ καιρο παιζω στο rog ally μου ολα τα exclusive της ninty Ε συντομα κ του switch 2 ..... Μια χαρά δεν είναι στην «10 χρόνια πίσω» 1080p 120Hz VRR lcd του Ally? Που παρεπιπτόντως εδώ μιλάμε και για handheld με τιμή κοντά στο χιλιάρικο… αναρωτιέμαι ποιο να είναι άραγε το «margin» της Asus δηλαδή… 🤔 Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:46 μμ από D.Luffy 4 2
kgkaudi Δημοσ. Πέμπτη στις 12:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:49 πμ 10 hours ago, adamv123 said: From Sony's EULA: If SIE Inc determines that you have violated this Agreement's terms, SIE Inc may itself or may procure the taking of any action to protect its interests such as disabling access to or use of some or all System Software, disabling use of this PS5 system online or offline, termination of your access to PlayStation™Network, denial of any warranty, repair or other services provided for your PS5 system, implementation of automatic or mandatory updates or devices intended to discontinue unauthorized use, or reliance on any other remedial efforts as reasonably necessary to prevent the use of modified or unpermitted use of System Software. Δηλαδή η Sony από αυτό που διαβάζεις δεν θα σού κάνει άχρηστη την κονσόλα άμα την κάνεις modify?? Απλά το ίντερνετ έχει τάση να δημιουργεί σκάνδαλα όπου το συμφέρει. Αδερφέ, για το Xbox που ξέρω αν κάνεις cheat σε πόσα παιχνίδια, απλά θα σου κλείσουν τον λογαριασμό. Αλλά μετά μπορείς να κάνεις άλλον και να συνεχίζεις να παίζεις, ή στην χειρότερη αν ξενέρωσες τόσο πολύ, πουλά το. Εδώ λένε θα στο κάνουν brick, ούτε να το πουλήσεις δεν θα μπορείς. Καταλαβαίνουμε την διάφορα του ενός με του άλλου, έτσι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 πμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 πμ 10 hours ago, kgkaudi said: Αδερφέ, για το Xbox που ξέρω αν κάνεις cheat σε πόσα παιχνίδια, απλά θα σου κλείσουν τον λογαριασμό. Αλλά μετά μπορείς να κάνεις άλλον και να συνεχίζεις να παίζεις, ή στην χειρότερη αν ξενέρωσες τόσο πολύ, πουλά το. Εδώ λένε θα στο κάνουν brick, ούτε να το πουλήσεις δεν θα μπορείς. Καταλαβαίνουμε την διάφορα του ενός με του άλλου, έτσι; Don't fuck around and you won't find out. 😛 Δεν νομίζω ότι θα βρεις και πολλή συμπαράσταση για τους cheaters.
Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:10 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:10 πμ 9 ώρες πριν, Huruduru είπε Οκ σκουπίδι μπορεί να είναι υπερβολή αλλά δεν αναιρεί ότι κυκλοφόρησαν 500€ κονσόλα με 90€ παιχνίδια και 10/20€ τα Upgrade για παιχνίδια που πάει πίσω στο 2017 η ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Η κονσόλα με LCD, μπέζελ 10ετίας και ξεθωριασμένο HDR ενώ η προηγούμενη κυκλοφόρησε με OLED. Τα περιφερειακά πιο ακριβά ενώ δεν τα βελτίωσε (τα Joy-con έχουν ακόμα τον παλιό μηχανισμό για τα Stick και το Pro Controller, οπότε ετοιμαστείτε για Drifting), πλέον έκανε πιο δύσκολο τον σχεδιασμό τους ώστε να μην είναι τόσο εύκολο να την επισκευάσεις μόνος σου αν πάθει κάτι, το ίδιο και τα χειριστήρια. Δεν χρησιμοποιεί Universal έξοδο εικόνας όπως το Switch 1, η διάρκεια μπαταρίας είναι τραγική μέχρι στιγμής και το κερασάκι στην τούρτα όλα αυτά με έναν τίτλο στην κυκλοφορία που θα μπορούσε άνετα να τρέξει στο Switch 1. Εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η γενιά της Nintendo, αν θα κυκλοφορήσει άλλες εκδόσεις, τιμή και τι καινούργια first party παιχνίδια θα δούμε που δεν θα είναι ανακυκλωμένα ξανά και ξανά. Μέχρι τότε θα μείνω στο Switch OLED μου. Κοίταξε όλα αυτά που λες είναι σωστά . Και γω δεν θέλω να την αγοράσω . Ξέρω βέβαια όπως ξέρει και η Nintendo ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστώ για κάποιον exclusive τίτλο που θα θέλω να παίξω πολύ 4 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, το PS4. Το οποίο είχε επιδόσεις PS4 δέκα χρόνια πριν το NSw2. Γι' αυτό το ένα πούλησε 120m και το άλλο ούτε 4m. Κάτσε συγκρίνεις τις πωλήσεις του ps4 με του switch 2 ; ; Είναι πολύ νωρίς για να γίνει τέτοια σύγκριση 12 ώρες πριν, Huruduru είπε Το Wii U πούλησε γύρω στα 13εκ. κονσόλες. Το ότι δεν έφτασε τις πωλήσεις του Switch δεν πάει να πει ότι δεν την αγόρασαν 13 εκ. άνθρωποι και έφαγαν την πατάτα. Νταξει ξέρω άτομα που το χάρηκαν πολύ το Wii U το ότι ήταν εμπορική αποτυχία δεν σημαίνει ακριβώς ότι δεν το χάρηκαν οι χρήστες . Συνήθως αυτό σημαίνει αλλά εδώ επειδή είναι κονσόλα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα 1
Chloe2 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:17 πμ Η Nintendo σε μεγάλο βαθμό κάνει πωλήσεις λόγω των εξαιρετικών exclusive παιχνιδιών. Είναι βέβαιο ότι και στο Switch 2 θα κυκλοφορήσουν και άλλοι exclusive τίτλοι.
Volga Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 πμ 9 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, το PS4. Το οποίο είχε επιδόσεις PS4 δέκα χρόνια πριν το NSw2. Γι' αυτό το ένα πούλησε 120m και το άλλο ούτε 4m. Φορητό λέμε. Να έχει την οθόνη του και μπαταρία μαζί στην υλοποίηση. Περιμένω κι εγώ να βρει κάποιος κατι να μας βγάλει κορόϊδα. Οτι υπάρχουν καλύτερες υλοποιήσεις τεχνικά φυσικά και υπάρχουν αλλα και με μεγάλη διαφορά τιμής. Δεν μπορώ να κρίνω των Switch 2 των 460€ με το Asus Rog Ally των 750€ (σε έκπτωση κι όλας). Όπως και παλιά δεν μπορούσα να συγκρίνω το Super Nintendo και το Mega Drive με το θηριο της SNK 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα