Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Arkin

Εδώ δεν έχουμε σωστό optimization (ή και drivers) σε πλατφόρμες και hw που τόσα χρόνια είναι καθιερωμένα, θα περιμένουμε και optimizations ειδικά για A18/Elite? PC gamer είσαι και τα ξέρεις από πρώτο χέρι...

Όλα είναι υπέροχα στη θεωρία αλλά αν δεν αρχίσουν να επενδύουν οι κολοσσοί του gaming development μη περιμένεις να αλλάξουν πολλά από τον τρίτο developer χωρίς επίσημους drivers. Αυτό δεν είναι υποστήριξη, είναι να είχαμε να λέγαμε.

Και η Apple πριν δυο χρόνια υποσχόταν ότι το iphone 15 Pro θα είχε... console level επιδόσεις αλλά όταν είδαμε πως τρέχει το RE4 Remake (που μάλιστα ήταν όντως και optimized για την πλατφόρμα) γελάσαμε όλοι και μετά προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα.

Εγώ θέλω κάτι χειροπιαστό. Ένα handheld που όντως να τρέχει τα ΑΑΑ games με console level επιδόσεις. Που μπορώ να κάνω order?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/6/2025 στις 6:22 ΜΜ, NickTG είπε

Καμία επαφή τα παιχνίδια που είχε το Wii U με τα παιχνίδια των κινητών. 

Τι να σου πω για καζουαλ gaming παλια επαιζαν clash of clans , fruit ninja, angry birds , palnts vs zombies , flappy bird κτλ . Τωρα παιζω μαριο ποκεμον κτλ . Γιατι τα παιχνιδια στο κινητο ειναι pay ti win . 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, proindeed6 είπε

Τι να σου πω για καζουαλ gaming παλια επαιζαν clash of clans , fruit ninja, angry birds , palnts vs zombies , flappy bird κτλ . Τωρα παιζω μαριο ποκεμον κτλ . Γιατι τα παιχνιδια στο κινητο ειναι pay ti win . 

Καποτε προ 5-6 χρονια εβγαιναν πολυ ωραια παιχνιδια στο κινητο εχω αγορασμενα στο λογαριασμο μου καμια 80αρια χωρις in app purchases και pay to win ολα με πληρωμη ολα πολυ ωραια πριν μπει στο παιχνιδι η tencent κτλ. Αν θυμασαι τα παλια asphalt παιχνιδια ηταν παρα πολυ καλα στο κινητο μετα με το 8 τα ξεφτιλησαν και γενικα αν πιασεις room monument valley cut the rope bloons spongebob defense zone τα 3 go παιχνιδια tomb raider hitman deus ex stardew valley bards tale και αν θυμασαι παλιοτερα και τις gamework ειχε βγαλει tintin ενα στυλ uncharted και αρκετα ακομα αλλα δεν τα αναβαθμισε για μεγαλυτερη αναλυση και εφυγαν απο το playstore. Μεχρι και τα πρωτα 2 syberia υπαρχουν στο android και γενικα παλιοτερα ηταν πολυ καλυτερος ο χωρος. Τωρα με τα trash pay to win απλα δεν αξιζει να ασχοληθεις ειναι κυριως για 10-15χρονα και παικτες στυλ fortnite σκουπιδια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...