jimmy213 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 7 hours ago, StamTheMan said: ενας δασκαλος μας ειπε οτι εχει προτεραιοτητα οποιος εφτασε πρωτος,αφου και ο αλλος πρεπει να ακινητοποιησει. Ε, αφού το είπε ο δάσκαλος, έτσι θα είναι. Εγώ ήξερα ότι έχει προτεραιότητα ο ντόπιος. Στα σοβαρά τώρα. Από στατικές εικόνες, δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Θεωρητικά εσύ φταις, αλλά ίσως χάζευε κι ο άλλος. Δεν γίνεται να μην είδε ότι είχες ήδη χωθεί. Οπότε μάλλον σωστό το 50-50.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου Έτσι όπως κόβω τα αυτοκίνητα, με το 50-50 θα τους τιμολογήσουν και τις ζημιές κάτω από το όριο συμμετοχής του ασφαλισμένου λόγω παλαιότητας, και θα τους βγει τζάμπα η αβαρία. "Ασφάλεια". 2
Theoharis1312 Δημοσ. 12 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου Αυτό είναι το θέμα με το που είδαν το αυτοκίνητο δεν μας συμφέρει VID_20250612_094040.mp4
armagedwnn Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Το στιγμιότυπο πραγματικά έδειχνε σαν το μαύρο να ήταν ήδη στον δρόμο. Δεν νομίζω ότι με αυτό το βίντεο μπορεί κάποιος να πει ότι είναι ευθύνη του άσπρου. Επίσης το μαύρο όχημα ούτε φλας δεν έχει ανάψει και δεύτερον δεν ακινητοποιεί το όχημα. Δεν ξέρω αλλά μοιάζει λίγο περιέργο, δεν μοιάζει παράλογη η συνιπαιτιότητα. 4
prototypegr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, Theoharis1312 είπε Αυτό είναι το θέμα με το που είδαν το αυτοκίνητο δεν μας συμφέρει VID_20250612_094040.mp4 Αφού είχες αυτό το στιγμιότυπο, γιατί δεν το ανέβαζες από την αρχή και βγάζαμε συμπεράσματα με στατικές εικόνες? Ξέρεις τι μεγάλη διαφορά κάνει? Από ότι καταλαβαίνω και για τις ασφαλιστικές είναι μπέρδεμα και δεν είναι διατεθιμένοι να πάνε διακστικά και να ξοδέψουν ένα κάρο χρήματα και για αυτό πρότειναν το 50-50. Βέβαια εάν έχεις νομική προστασία και πιστεύεις ότι έχεις δίκιο ή ότι θα βρεις το δίκιο σου δικαστικά, κυνήγα το. 1
Jts Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Άλλα έγραφες και άλλα μας δείχνει το βίντεο εν τω μεταξύ. Αριστερά στρίβετε και οι 2! Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Jts
andreas-d Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Τζάμπα τρακάρετε, οπότε πληρώστε μπας και στρώστε.. Και αφαίρεση διπλώματος 2 μήνες για απροσεξία.. 3
dkstopo Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου το αρχικο ποστ ειναι για τ' ανάθεμα. Μην πας ποτε σε δικαστηριο να εξηγήσεις πραγματα θα φας φυλακή. Ο ΚΟΚ τα λεει όλα και φυσικά φταίει 101% το μαύρο. Αν ήμουν ο άσπρος δεν θα δεχόμουν τίποτα λιγότερο από αυτό. 1 1
Jts Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Μόλις τώρα, dkstopo είπε το αρχικο ποστ ειναι για τ' ανάθεμα. Μην πας ποτε σε δικαστηριο να εξηγήσεις πραγματα θα φας φυλακή. Ο ΚΟΚ τα λεει όλα και φυσικά φταίει 101% το μαύρο. Αν ήμουν ο άσπρος δεν θα δεχόμουν τίποτα λιγότερο από αυτό. Τυχερός που υπάρχει βίντεο είναι 1000%
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Η μόνη ένσταση μου @Theoharis1312 είναι ότι πρέπει να παίρνεις πιο ανοιχτά τις στροφές και να κόβεις μετά το τιμόνι. Στο βίντεο πας πολύ διαγώνια και είσαι ήδη στο αντίθετο ρεύμα πολύ ώρα. Ίσως και για αυτό το 50-50
Jts Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Η μόνη ένσταση μου @Theoharis1312 είναι ότι πρέπει να παίρνεις πιο ανοιχτά τις στροφές και να κόβεις μετά το τιμόνι. Στο βίντεο πας πολύ διαγώνια και είσαι ήδη στο αντίθετο ρεύμα πολύ ώρα. Ίσως και για αυτό το 50-50 Καλά στο συγκεκριμένο δεν την γλίτωνε γιατί και ο άλλος ήρθε πολύ κλειστά. Αν το κάνετε σωστά δεν διασταυρώνεται ποτέ η πορεία σας σε τέτοια παραδείγματα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Jts 1
DimosMcLaren Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Νομίζω ότι φταιτε και οι 2. Θα συμφωνήσω με την ασφάλεια σου. Ότι ισχύει για τον 1ο οδηγό ισχύει και για τον 2ο. Είναι ακριβώς ίδιες οι συνθήκες σημανσης και στους 2. 1
adi32 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Ο ασπρος βγαινει και σταματαει μολις βλεπει το μαυρο Το μαυρο φταιει που δεν εκοψε καν σαν να μη το ειδε καθολου
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου ΠΩ, ειναι οντως περιεργη συγκρουση. Νομιζω πως οντως φταινε και οι 2. 1
gakost Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Βάλε πιο μεγάλο βίντεο. Το Στοπ σημαίνει σταματάς. Αν κινείτε ο ένας έστω και με 3 χιλιόμετρα και ο άλλος ξεκίνησε από σταματημένο εχει ευθύνη αυτός που δεν σταμάτησε. Πινακίδα Ρ2 https://www.glavopoulos.com/kok-p/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα