panathatube Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Λειτουργίες που έπρεπε να υπήρχαν day 1. Και πόσες ακόμη λείπουν...
somt Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ (επεξεργασμένο) εγώ απορώ γιατι να χρησιμοποιεί κάποιος το start menu απλα πατας το windows-key και ξεκινάς να γράφεις το όνομα της εφαρμογης/φακέλου/αρχείου που θες ασε που τις πιο συχνές εφαρμογές τις έχεις pinned στην taskbar Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:39 μμ από somt 1 2
HateMe Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ 4 hours ago, MetaTech said: Δεν θα το χρειαστούμε γιατί δεν θα βάλουμε windows 11 😏 Έτσι δικέ μου ! Windows XP ΜΟΝΟ ! 2
apikoulas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Φαίνεται καλύτερο αλλά όχι αρκετά καλό για να φύγω απ' τον explorer patcher Τις κατηγορίες τις φτιάχνει μόνο του; Ειναι αρκετα καλό - τις κατηγοριες τις φτιαχνεις μόνος σου εννοείται. Καθε κατηγορια μπορεί να έχει αλλο background/image/color κτλ. Επίσης βολευει τρελα οτι μια κατηγορία μπορεί να είναι ένα κανονικο folder! Επίσης εχει φιλτρα, που τα θυμάται! Έχει γενικα πολλα καλούδια, δε το αλλαζω με χακιες και patchρισματα που στα updates μπορεί να τα παίξουν... Τέλειο δεν είναι, αλλά το αγόρασα με license για 5 PCια σε τίμια τιμή 17 φραγκα και ξενοιαξα από αυτό. Εχει και evaluation για ενα μηνα νομιζω... Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:51 μμ από apikoulas
freegr Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 πμ Να το δούνε στην τελική έκδοση και τα εικονίδια να γίνουν επιτέλους μεγαλύτερα
MikeKata Δημοσ. Παρασκευή στις 12:52 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:52 πμ ΙΝΝΟΒΕΗΣΟ! Εν τω μεταξύ, under the hood... Windows 11 Start Menu High CPU Usage Linked to React Native Framework Developer 1
Pokemon640 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:55 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:55 πμ 1 hour ago, apikoulas said: Ειναι αρκετα καλό - τις κατηγοριες τις φτιαχνεις μόνος σου εννοείται. Καθε κατηγορια μπορεί να έχει αλλο background/image/color κτλ. Επίσης βολευει τρελα οτι μια κατηγορία μπορεί να είναι ένα κανονικο folder! Επίσης εχει φιλτρα, που τα θυμάται! Έχει γενικα πολλα καλούδια, δε το αλλαζω με χακιες και patchρισματα που στα updates μπορεί να τα παίξουν... Τέλειο δεν είναι, αλλά το αγόρασα με license για 5 PCια σε τίμια τιμή 17 φραγκα και ξενοιαξα από αυτό. Εχει και evaluation για ενα μηνα νομιζω... όλα αυτά που δείχνεις τα κατάφερα μια χαρά, χωρίς πάτς, χωρίς κανένα απολύτως χάκ, σε Windows 10 (και σε 7 το ίδιο έκανα, παίζει νομίζω και σε 98 ακριβώς το ίδιο κόλπο) απλά και μόνο από το feature "new toolbar", που είναι native επιλογή και φτιάχνω δικό μου Mini menu.
lbit Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 πμ δεν μας νοιάζει, εχουμε το Windhawk... 2
stefanos_th Δημοσ. Παρασκευή στις 08:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:47 πμ 9 hours ago, HateMe said: Έτσι δικέ μου ! Windows XP ΜΟΝΟ ! επειδη εχω ψαξει αρκετα για win xp , να σας πω οτι υπαρχει ΚΑΛΗ εκδοση εδω
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ 9 ώρες πριν, apikoulas είπε Ειναι αρκετα καλό - τις κατηγοριες τις φτιαχνεις μόνος σου εννοείται. Καθε κατηγορια μπορεί να έχει αλλο background/image/color κτλ. Επίσης βολευει τρελα οτι μια κατηγορία μπορεί να είναι ένα κανονικο folder! Επίσης εχει φιλτρα, που τα θυμάται! Έχει γενικα πολλα καλούδια, δε το αλλαζω με χακιες και patchρισματα που στα updates μπορεί να τα παίξουν... Τέλειο δεν είναι, αλλά το αγόρασα με license για 5 PCια σε τίμια τιμή 17 φραγκα και ξενοιαξα από αυτό. Εχει και evaluation για ενα μηνα νομιζω... Δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που βλέπω πάνω στην εικόνα του άρθρου. Σίγουρα δεν έχεις βάλει κάτι extra ;
blanka Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 πμ 14 ώρες πριν, KostasMulti είπε Είναι ευπρόσδεκτες οι αλλαγές που τολμάει η microsoft. Τουλάχιστον από έμενα που είμαι χρήστης MacOS και εννίοτε χρησιμοποιώ windows. Δεν τις θεωρώ αντιγραφή απλά χρηστικές και λειτουργικές. Έτσι και αλλιώς όπως πάνε τα MacOS μας βλέπω σε windows 11. Ειδωμεν... Γιατί το λες αυτό; εγω ημουν χρήστης Macos Τιger και μετά δεν ξανασχοληθηκα. 1
nik5163 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ 15 hours ago, apikoulas said: StarDock Start11 μέχρι να σβησει ο ήλιος ή να βγουν τα Windows 12 (τι θα γίνει πρωτο δε ξέρουμε)... start11 κι από μένα. Το έχω εγκαταστήσει σε win11 αλλά και στο κύριο installation που έχει win10. 1
Aurumnus Δημοσ. Παρασκευή στις 12:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:38 μμ 15 hours ago, apikoulas said: StarDock Start11 μέχρι να σβησει ο ήλιος ή να βγουν τα Windows 12 (τι θα γίνει πρωτο δε ξέρουμε)... 10 hours ago, lbit said: δεν μας νοιάζει, εχουμε το Windhawk... Τα σημειώνω για όταν θα αναγκαστώ να βάλω 11.
apikoulas Δημοσ. Παρασκευή στις 01:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:43 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε δεν μας νοιάζει, εχουμε το Windhawk... Φίλε επικροτώ ως προς τη σύλληψη, αλλα θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ! Έτσι την έπαθα και εγώ με extensions στο chrome (και πολλοί άλλοι το έχουν πάθει με VScode) και με χακέψαν σε 10 λεπτά, και ευτυχώς το πήρα χαμπάρι νωρίς και γλίτωσα τα χειρότερα... Έχασα μόνο το λογαριασμό μου στο FB, που τελικά καλό μου έκανε - f_ck Zug ;-). Πόσο μάλλον όταν το executable δεν τρέχει στο browser οπως τα extensions, αλλά στο λειτουργικό σου... και είναι χακία (υποτίθεται benevolent) απ τη φύση του...! Μπορεί να σου κάνει ανείπωτα πράγματα! Και ναι, λεει "The mods that Windhawk offers are not black boxes. Each mod comes in the form of source code, which can be reviewed to make sure that the mod does exactly what it says." αλλά έτσι έλεγε και η google για τα extensions... αρκεί 2-3 γραμμες κώδικα (που πχ κατεβαζουν το πργαματικό malware) για να κάνουν τη ζημία, που απλά κάποιος δεν έκατσε να τους μελετήσει... Trust me, I am a programmer! Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:47 μμ από apikoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα