witty Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σήμερα μπήκα στο λεωφορείο και είχα την αίσθηση ότι ο αέρας που έβγαινε από το κλιματιστικό είχε μία περίεργη μυρωδιά, εκτός από του ότι υπολειτουργούσε και η θερμοκρασία ήταν σχεδόν ίδια με του περιβάλλοντος. Σκέφτηκα ότι τα κλιματιστικά στους χώρους μας τα συντηρούμε 1-2 φορές τον χρόνο. Συνεπώς, των ΜΜΜ θα έπρεπε να συντηρούνται πιο τακτικά. Ανεξάρτητα, όμως, από την συχνότητα της συντήρησης, πώς μπορούμε να γνωρίζουμε εάν τα κλιματιστικά τους όντως συντηρούνται ; Για παράδειγμα, οι οδηγοί ή οι σταθμάρχες έχουν σχετικά πιστοποιητικά ; Δεν είναι μόνο για την καλύτερη λειτουργία τους αλλά και για το οξυγόνο που αναπνέουμε. Έστειλα ερώτημα και στον ΟΑΣΑ αλλά επειδή σπάνια απαντάει, σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ μήπως γνωρίζει κάποιο μέλος. Ευχαριστώ 14
andreas1gr Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, witty είπε Σκέφτηκα ότι τα κλιματιστικά στους χώρους μας τα συντηρούμε 1-2 φορές τον χρόνο. Εσύ τα κλιματιστικά στο σπίτι σου τα συντηρείς 2 φορές τον χρόνο;
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Στην ελλαδα η λέξη συντήρηση δεν υπαρχει στα λεξικα. Θα το "συντηρησουν" μόνο αν πάθει βλαβη και αν εχουν ορεξη. 13 1
asdfnikos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου εδώ δεν μπορείς να ξέρεις αν συντηρούν τα φρένα η την μηχανή στα λεωφορεία το κλιματιστικό θα ξέρουμε; 8
Δημοφιλής ανάρτηση nickol-us Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 15 Ιουνίου Θεώρησε ως δεδομένο οτι δεν συντηρούνται. 44
Δημοφιλής ανάρτηση Neptu Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 15 Ιουνίου 7 ώρες πριν, witty είπε Έστειλα ερώτημα και στον ΟΑΣΑ αλλά επειδή σπάνια απαντάει, παίζει να γελάνε καμια εβδομάδα. Μόλις συνέλθουν θα απαντήσουν 10 1 33
DrLo Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δε ξέρω για λεωφορεία αλλά επειδή πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στο μετρό ξανά, μιλάμε για τριτοκοσμική κατάσταση ε νομίζω να υπάρχει καν κλιματισμός. Ανοιγουν τα παράθυρα μπας και μπει λίγος αέρας πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο έχει πέσει η ποιότητα υπηρεσιών του μετρό όπως την θυμώμουν κάτι χ΄ρονια πριν. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από DrLo 3
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, DrLo said: Δε ξέρω για λεωφορεία αλλά επειδή πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στο μετρό ξανά, μιλάμε για τριτοκοσμική κατάσταση ε νομίζω να υπάρχει καν κλιματισμός. Ανοιγουν τα παράθυρα μπας και μπει λίγος αέρας πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο έχει πέσει η ποιότητα υπηρεσιών του μετρό όπως την θυμώμουν κάτι χ΄ρονια πριν. Ειναι για το λαό και δε τους νοιαζει. Οι περισσότεροι γνωστοι μου που εχουν λεφτά δε πατάνε ποτε σε ΜΜΜ. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από ΠάρηςΓ
Rebelos2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε ξέρω για λεωφορεία αλλά επειδή πρόσφατα άρχισα να μπαίνω στο μετρό ξανά, μιλάμε για τριτοκοσμική κατάσταση ε νομίζω να υπάρχει καν κλιματισμός. Ανοιγουν τα παράθυρα μπας και μπει λίγος αέρας πραγματικά μου έκανε εντύπωση πόσο έχει πέσει η ποιότητα υπηρεσιών του μετρό όπως την θυμώμουν κάτι χ΄ρονια πριν. Το φοβερό με το μετρό είναι το εξής. Τα "πορτοκαλί" μετρό, τα παλιά, δεν έχουν κλιματισμό, εκ μαμάς. Δηλαδή, παραγγείλαμε , σε μία μεσογειακή χώρα με καυτές θερμοκρασίες, αμαξοστοιχίες δίχως κλιματισμό. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Rebelos2018 9 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 27 minutes ago, Rebelos2018 said: Το φοβερό με το μετρό είναι το εξής. Τα "πορτοκαλί" μετρό, τα παλιά, δεν έχουν κλιματισμό, εκ μαμάς. Δηλαδή, παραγγείλαμε , σε μία μεσογειακή χώρα με καυτές θερμοκρασίες, αμαξοστοιχίες δίχως κλιματισμό. Χειρότερο είναι ησαπ χωρίς. Δε ξέρω πλέον αν έχουν ολα
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 28 minutes ago, Rebelos2018 said: Το φοβερό με το μετρό είναι το εξής. Τα "πορτοκαλί" μετρό, τα παλιά, δεν έχουν κλιματισμό, εκ μαμάς. Δηλαδή, παραγγείλαμε , σε μία μεσογειακή χώρα με καυτές θερμοκρασίες, αμαξοστοιχίες δίχως κλιματισμό. λογικο.καποια στιγμη θα κανουμε διαγωνισμο 1 δις για προμηθεια κλιματιστικων.τι δεν καταλαβαινεις? 😛 1
sdikr Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 17 hours ago, Rebelos2018 said: Το φοβερό με το μετρό είναι το εξής. Τα "πορτοκαλί" μετρό, τα παλιά, δεν έχουν κλιματισμό, εκ μαμάς. Δηλαδή, παραγγείλαμε , σε μία μεσογειακή χώρα με καυτές θερμοκρασίες, αμαξοστοιχίες δίχως κλιματισμό. Μιλάμε όμως για ένα μέσο το όποιο είναι κάτι μέτρα κάτω απο την επιφάνεια, εκεί δεν έχει τις ίδιες θερμοκρασίες με την επιφάνεια. Στην αρχή που το θυμάμαι ήσουν σχετικά οκ μόνο με τα παράθυρα 1
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Φίλε witty, παρατηρώ ότι σε απασχολούν πολλά τέτοια ζητήματα σχετικά με την υγεία, μπας κι έχεις περάσει σε επίπεδο ψύχωσης και στο τέλος σου βγουν όλα ανάποδα; 5
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, sdikr είπε Μιλάμε όμως για ένα μέσο το όποιο είναι κάτι μέτρα κάτω απο την επιφάνεια, εκεί δεν έχει τις ίδιες θερμοκρασίες με την επιφάνεια. Στην αρχή που το θυμάμαι ήσουν σχετικά οκ μόνο με τα παράθυρα Τι είναι πιο λογικό όμως; Να έχεις προνοήσει να έχουν τα βαγόνια κλιματισμό και ας είναι αχρείαστα ή να μην έχεις και αν χρειαστούν, την βάψαμε; Ρητορικό φυσικά το ερώτημα.
nvel Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου όταν έγινε η παραγγελία των συρμών, ο κλιματισμός δεν ήταν κάτι δεδομένο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα