kover Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου μπορεί να μου εξηγήσει καποιος τι σημαινει αυτος ο συνδυασμος πινακιδων
alxandros_gr Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 minutes ago, kover said: μπορεί να μου εξηγήσει καποιος τι σημαινει αυτος ο συνδυασμος πινακιδων Ίσια μπορούν να πάνε μόνο τα λεωφορεία, όλα τα άλλα οχήματα υποχρεωτική πορεία δεξιά 4
phanispal Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Απαγορεύεται η διέλευση ευθεία, εξαιρούνται τα λεωφορεία και υποχρεωτική κατεύθυνση δεξιά;
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Απαγορεύεται η διέλευση ευθεία, εξαιρούνται τα λεωφορεία και υποχρεωτική κατεύθυνση δεξιά; Νομίζω ρητορικό ήταν το ερώτημα για να μας πει για όλα τα αυτοκίνητα που πήγαν ευθεία αγνοώντας το απαγορευτικό.
kover Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Ίσια μπορούν να πάνε μόνο τα λεωφορεία, όλα τα άλλα οχήματα υποχρεωτική πορεία δεξιά επομενως ολα τα αυτοκινητα που βλεπουμε ειναι παρανομα σταθμευμενα;
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να απαγορεύονται τα ΙΧ και να μπορούν να περάσουν τα λεωφορεία. Άμα το πλάτος του δρόμου δεν επαρκεί για να είναι δύο οι λωρίδες/ρεύματα και η είσοδος ενός αμαξιού μπορεί να προκαλέσει φρακάρισμα, τότε η είσοδος ενός λεωφορείου θα προκαλέσει υπερπολλαπλάσιο πρόβλημα. Άμα το λεωφορείο μπορεί να περάσει χωρίς πρόβλημα τότε μπορούν και τα μικρότερα οχήματα
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 ώρες πριν, kover είπε επομενως ολα τα αυτοκινητα που βλεπουμε ειναι παρανομα σταθμευμενα; Ναι. Δε μπορεις να μπεις αναποδα,για κανενα λογο. Θυμαμαι σκηνικο που τρακαραν σε διασταυρωση,ο ενας παρκαρε ακριβως δεξια απο το σημειο που χτυπησαν,ηταν μονοδρομος και εφαγε και κληση.
nickol-us Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Ελάτε από τον Πειραιά μια βόλτα να γελάσετε με την ψυχή σας... Εθνικής αντιστάσεως, όλοι οι δρόμοι έχουν απαγόρευση για στροφή δεξιά.... στον έναν επιτρέπονται μόνο τα λεωφορεία, στον άλλο πας κανονικά αφού κάνεις το τετράγωνο απο Γούναρη. Η ανακατοσούρα βέβαια εκεί έγινε λόγω τραμ, το οποίο από όταν μπήκε, έκοψε τον Πειραιά σα τούρτα! Spoiler
basilis_k6 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Ελάτε από τον Πειραιά μια βόλτα να γελάσετε με την ψυχή σας... Εθνικής αντιστάσεως, όλοι οι δρόμοι έχουν απαγόρευση για στροφή δεξιά.... στον έναν επιτρέπονται μόνο τα λεωφορεία, στον άλλο πας κανονικά αφού κάνεις το τετράγωνο απο Γούναρη. Η ανακατοσούρα βέβαια εκεί έγινε λόγω τραμ, το οποίο από όταν μπήκε, έκοψε τον Πειραιά σα τούρτα! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πανε καμποσα χρονια που αλλαξανε τους δρομους σε ολο τον πειραια. ηταν και ειναι τοσο τραγικο αυτο που εκαναν που πρεπει να διδασκεται στους συγκοινωνιολόγους για χρονια 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να απαγορεύονται τα ΙΧ και να μπορούν να περάσουν τα λεωφορεία. Άμα το πλάτος του δρόμου δεν επαρκεί για να είναι δύο οι λωρίδες/ρεύματα και η είσοδος ενός αμαξιού μπορεί να προκαλέσει φρακάρισμα, τότε η είσοδος ενός λεωφορείου θα προκαλέσει υπερπολλαπλάσιο πρόβλημα. Άμα το λεωφορείο μπορεί να περάσει χωρίς πρόβλημα τότε μπορούν και τα μικρότερα οχήματα δεν θελουν να περναει κανενας απλα το λεωφορειο αν παει αλλου δεν θα μπορει να στριψει. προφανως ειναι κακος σχεδιασμος αλλα who cares...
lector Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Στο κουκακι ειναι αυτο, πετμεζα και δημητρακοπουλου. Δεν το τηρει απολυτως κανεις. Δε μπορω να αντιληφθω τη λογικη. Επισης επειδη δουλευα στην περιοχη, δε θυμαμαι να εχω δει ποτε λεωφορειο να πηγαινει ευθεια εκει. Λογικο βεβαια, γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα φρακαρει στο τερμα του δρομου.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Ευθεια πανε μονο τα λεωφορεία ολοι οι αλλοι δεξα. Αλλα δεν ειναι απαραιτητα ανουσιο ισως στην αρχικη κυκλοφοριακη μελετη να ειχε νοημα. Θες να δεις κατι καλυτερο ομως κατσε! Αρα παω με 50 για 5 μετρα πεφτω στα 30 πεφτω στα 20 μπορω για μια στιγμη να ξαναεπιταχυνω στα 30 αλλα μετα πρεπει να ξαναπεσω στα 20 και να συνεχισω ετσι... Okay makes sense 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ευθεια πανε μονο τα λεωφορεία ολοι οι αλλοι δεξα. Αλλα δεν ειναι απαραιτητα ανουσιο ισως στην αρχικη κυκλοφοριακη μελετη να ειχε νοημα. Θες να δεις κατι καλυτερο ομως κατσε! Αρα παω με 50 για 5 μετρα πεφτω στα 30 πεφτω στα 20 μπορω για μια στιγμη να ξαναεπιταχυνω στα 30 αλλα μετα πρεπει να ξαναπεσω στα 20 και να συνεχισω ετσι... Okay makes sense λίθοι, πλίνθοι και κέραμος ατάκτως ερριμμένα 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε λίθοι, πλίνθοι και κέραμος ατάκτως ερριμμένα χαχαα
Stratosnis Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 19 hours ago, cthulhucarbide said: Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να απαγορεύονται τα ΙΧ και να μπορούν να περάσουν τα λεωφορεία. Άμα το πλάτος του δρόμου δεν επαρκεί για να είναι δύο οι λωρίδες/ρεύματα και η είσοδος ενός αμαξιού μπορεί να προκαλέσει φρακάρισμα, τότε η είσοδος ενός λεωφορείου θα προκαλέσει υπερπολλαπλάσιο πρόβλημα. Άμα το λεωφορείο μπορεί να περάσει χωρίς πρόβλημα τότε μπορούν και τα μικρότερα οχήματα ίσως έχουν μονοδρομίσει και την άλλη μεριά πλην λεωφορείων. Έχουμε πινέζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα