Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει ή οχι; Παρατηρω οτι υπαρχουν youtubers που ανοιγουν μεχρι και 1000 φακελακια σε ενα live! Επισης οι τιμες εχουν εκτοξευθει κατακορυφα! Ειναι σιγουρα ενα ακριβο χομπυ.. 

• Haha 1
Δημοσ.
42 minutes ago, cthulhucarbide said:

Εμείς θα σου πούμε αν σου αρέσουν ο κάρτες πόκεμον?

Απλα θελω απαντηση απο ατομα που ηδη συλλεγουν καρτες. Δεν ειναι οτι μου αρεσουν, απλα για συλλεκτικους λογους και μεταπωλητικους μετα απο χρονια.

Δημοσ.

Αυτοί που ήδη συλλέγουν, τους αρέσει και το κάνουν. Δεν τις μαζεύουν για να τις πουλήσουν αργότερα, οπότε δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι

• Like 2
Δημοσ.

Άλλο το κάνω συλλογή και άλλο αγοράζω για να βγάλω λεφτά όπως κάνουν όλοι οι scalpers και έχουμε καταντήσει να μην βρίσκουμε πράγματα.

Τα pulls rates φαίνεται ότι είναι χάλια σε κάποια σετ οπότε καλή τύχη να βρεις τίποτα ενδιαφέρον.

Καλύτερα πάρε singles με ότι θες παρά booster packs. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν ημουν μικρος μαζευα καρτες ποκεμον, οταν πηγα στρατο μια τεραστια συλλογη μου εφυγε απο το πατρικο μου στο καλαθο αχρηστων απο την μητερα μου πολλες καρτες μαλιστα σπανιες , ακομα και σημερα η μητερα μου λεει οτι μου καθαρισε το δωματιο και της δειχνω τις τιμες και νομιζει την κοροιδεύω. Πρεπει να εριξε καρτες κανα 10000 σε αξια σημερα απο καρτες τοτε. Να μην πω για την συλλογη μου απο κομιξ κλπ. Απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα

Επεξ/σία από forgotten
  • Sad 5
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αυτοί που ήδη συλλέγουν, τους αρέσει και το κάνουν. Δεν τις μαζεύουν για να τις πουλήσουν αργότερα, οπότε δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι

Δεν θέλω να σου την χαλάσω αλλά υπάρχουν και άτομα που συλλέγουν κάτι με το σκεπτικό ότι στο μέλλον μπορεί να αξίζει κάτι.

• Like 3
Δημοσ.

11 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Απλα θελω απαντηση απο ατομα που ηδη συλλεγουν καρτες. Δεν ειναι οτι μου αρεσουν, απλα για συλλεκτικους λογους και μεταπωλητικους μετα απο χρονια.

Όσες φορές αγόρασα κάτι που δεν μου άρεσε (κυρίως αυτοκίνητα που δεν θα τα αγόραζα ποτέ για μένα ) με σκοπό την πώληση και το κέρδος βασιζόμενος στο hype στο τέλος έχασα. Επίσης πρέπει να προβλέψεις πως θα κινηθεί αυτή η μάζα των συλλεκτών που αγοράζουν τα επόμενα χρόνια., Αν πχ όσοι τα σκανε τώρα είναι 30αρηδες  (πιθανότατα χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις) και όλα τους τα χρήματα τα ρίχνουν σε γούστα σε λίγο καιρό που θα αλλάξουν οι προτεραιότητες θα θέλουν να τοποθετήσουν αλλού τα χρήματα τους.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, forgotten said:

οταν ημουν μικρος μαζευα καρτες ποκεμον, οταν πηγα στρατο μια τεραστια συλλογη μου εφυγε απο το πατρικο μου στο καλαθο αχρηστων απο την μητερα μου πολλες καρτες μαλιστα σπανιες , ακομα και σημερα η μητερα μου λεει οτι μου καθαρισε το δωματιο και της δειχνω τις τιμες και νομιζει την κοροιδεύω. Πρεπει να εριξε καρτες κανα 10000 σε αξια σημερα απο καρτες τοτε. Να μην πω για την συλλογη μου απο κομιξ κλπ. Απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα

Καλα ολοι την εχουμε πατησει ετσι. Αν ξεραμε τι αξια θα ειχαν μετα απο 25 χρονια θα τις κρατουσαμε ολοι. Και σπανιες να ηταν, αν δεν τις ειχες μεσα σε προστατευτικα, δεν θα ειχαν μεγαλη αξια σημερα.

4 hours ago, Grim Ripper said:

Καλύτερα πάρε singles με ότι θες παρά booster packs. 

Απ'οτι διαβαζω το καλυτερο value for money ειναι να αγορασει καποιος απευθειας τις σπανιες καρτες απο αλλον συλλεκτη. Γιατι και τα singles που βλεπω, πλεον εχουν παει απο 7-15 ευρω το ενα και πολλες φορες δεν εχουν καμια rare μεσα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, forgotten είπε

Να μην πω για την συλλογη μου απο κομιξ κλπ.

Άσε. Κι εγώ παθόν. Μετά από μετακόμιση μου πέταξαν 100άδες κόμιξ Αγόρι, Τρουένο, Βαβούρα, super boy, διάφορα από marvel και dc κτλ. Η απάντηση ήταν "μα καλά, μικημάου (έτσι ακριβώς) θα κρατάμε; ". Πέρασαν 30 χρόνια αλλά ακόμα πονάει. 😢

Επεξ/σία από micos000
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, forgotten είπε

Αυτη η μάστιγα με μανάδες να καθαρίζουν το σπίτι και όχι μόνο και να κάνουν ότι θέλουν με διαφορα πράγματα που βρίσκουν είτε του παιδιού είτε του συζύγου, ως επί το πλείστον για πέταμα χωρίς να ρωτήσουν πρώτα και μετά νομίζουν ότι έχουν κάνει και το σωστό. Έχω ρίξει τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου όσο ζούσε, ανελέητο βρισίδι στην μάνα μου για κάτι τέτοια. Και δεν μπορέσαμε ποτέ να την αλλάξουμε, έμαθα να κλειδώνω τα πράγματα μου σε κάτι ντουλάπες με κλειδαριά τελικά για να ηρεμήσω. Κρίμα για τις κάρτες σου, ασχέτως κόστους, αποτελούν ένα αναμνηστικό και ενθύμιο των παιδικών χρόνων. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Αυτη η μάστιγα με μανάδες να καθαρίζουν το σπίτι και όχι μόνο και να κάνουν ότι θέλουν με διαφορα πράγματα που βρίσκουν είτε του παιδιού είτε του συζύγου, ως επί το πλείστον για πέταμα χωρίς να ρωτήσουν πρώτα και μετά νομίζουν ότι έχουν κάνει και το σωστό. Έχω ρίξει τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου όσο ζούσε, ανελέητο βρισίδι στην μάνα μου για κάτι τέτοια. Και δεν μπορέσαμε ποτέ να την αλλάξουμε, έμαθα να κλειδώνω τα πράγματα μου σε κάτι ντουλάπες με κλειδαριά τελικά για να ηρεμήσω. Κρίμα για τις κάρτες σου, ασχέτως κόστους, αποτελούν ένα αναμνηστικό και ενθύμιο των παιδικών χρόνων. 

Αντί να ρίχνατε βρισιδι προτιμότερο θα ήταν να ρίχνατε ένα σκούπισμα σφουγγάρισμα για να μη το κάνει εκείνη και τα πράγματά σας θα ήταν στη θέση τους 

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Απ'οτι διαβαζω το καλυτερο value for money ειναι να αγορασει καποιος απευθειας τις σπανιες καρτες απο αλλον συλλεκτη. Γιατι και τα singles που βλεπω, πλεον εχουν παει απο 7-15 ευρω το ενα και πολλες φορες δεν εχουν καμια rare μεσα!

Singles = singe cards όχι booster packs. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Morosana είπε

Αντί να ρίχνατε βρισιδι προτιμότερο θα ήταν να ρίχνατε ένα σκούπισμα σφουγγάρισμα για να μη το κάνει εκείνη και τα πράγματά σας θα ήταν στη θέση τους 

Τα πράγματα δεν ήταν πεταμένα εδώ και εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σφουγγαρισει. Μεσα σε ντουλάπες ήταν, σε συρταρια, τακτοποιημενα, όχι πεταμενα όπου να ναι στο πάτωμα. Δεν ρωτούσε κανέναν και πετούσε στα σκουπίδια ότι ήθελε σε ανύποπτο χρόνο χωρίς να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί τι ειναι αυτο που πάει να πετάξει και να ρωτήσει. Για να καταλάβεις την σοβαρότητα του προβλήματος, ακομα και ένα κουτάκι που μέσα είχε ένα ρολόι αγορασμένο από Ελβετία το έχει πετάξει χωρίς να μπει στην διαδικασία να το ανοίξει να δει τι έχει μέσα. Στο μεταξύ ποιο ήταν το πιο τραγικό, ότι πρώτα τα πετούσε, αφού πήγαινε να τα πετάξει μας το ανακοίνωνε εκ των υστέρων τι πέταξε. Μερικά πράγματα καταφέραμε και τα σώσαμε ψαχνοντας στον κάδο που τα πέταξε. 

Το καθάρισμα δεν αποτελεί επιχειρημα ούτε δικαιολογία για να κάνεις τέτοια πράγματα, με την ίδια λογική άμα πάω να καθαρίσω εγώ το σπίτι να της πετάξω τα μισά της πραγματα στα σκουπίδια απλά γιατί έτσι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...