Patrikios12 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 πμ Καλημερα, εγινε σημερα το πρωι εγκατασταση και οταν εβαλε κενο το κρατησε 2 λεπτα. Του ειπα θελει τουλαχιστον 10 και μου λεει εδειξε αρνητικο δεν χρειαζεται αλλο εμπιστευσου με. Ειχε δικιο τελικο;
chemkyr Δημοσ. Τετάρτη στις 09:14 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:14 πμ 27 minutes ago, Patrikios12 said: Καλημερα, εγινε σημερα το πρωι εγκατασταση και οταν εβαλε κενο το κρατησε 2 λεπτα. Του ειπα θελει τουλαχιστον 10 και μου λεει εδειξε αρνητικο δεν χρειαζεται αλλο εμπιστευσου με. Ειχε δικιο τελικο; δικιο είχε. Το πρόβλημα είναι η υγρασία των σωληνώσεων κυρίως αλλά με τέτοια ζέστη 'πετάει' πολύ γρήγορα.
leonkoum Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:16 πμ (επεξεργασμένο) Βασικα..οχι! Παρα πολυ μικρος χρονος, οι περισσοτεροι κατασκευαστες συστηνουν τουλαχιστον 15λ+ για να γινει οσο το δυνατον καλυτερο κενο και να φυγει η υγρασια και μετα τουλαχιστον 1 ωρα να παρακολουθησεις στο μανομετρο αν υπαρχει διαρροη και περνει απο καπου. Φυσικα αυτο δεν το κανει κανενας. ΑΛΛΑ.. Εξαρταται και απο την αντλια, αλλη δυνατοτητα αναρροφησης εχει μια μονοβαθμια μικρη και αλλη διβαθμια δυνατη.. Βασικα ..ξεπετα εκανε για να δου κλεισει το στομα, αλλα παλι καλα..οι περισσοτεροι κανουν απλα 'εκτονωση' και καθαριζουν... Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:18 πμ από leonkoum
cmaniac Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 πμ 35 λεπτά πριν, Patrikios12 είπε Καλημερα, εγινε σημερα το πρωι εγκατασταση και οταν εβαλε κενο το κρατησε 2 λεπτα. Του ειπα θελει τουλαχιστον 10 και μου λεει εδειξε αρνητικο δεν χρειαζεται αλλο εμπιστευσου με. Ειχε δικιο τελικο; 5 λεπτά πριν, chemkyr είπε δικιο είχε. Το πρόβλημα είναι η υγρασία των σωληνώσεων κυρίως αλλά με τέτοια ζέστη 'πετάει' πολύ γρήγορα. 3 λεπτά πριν, leonkoum είπε Βασικα..οχι! Παρα πολυ μικρος χρονος, οι περισσοτεροι κατασκευαστες συστηνουν τουλαχιστον 15λ+ για να γινει οσο το δυνατον καλυτερο κενο και να φυγει η υγρασια και μετα τουλαχιστον 1 ωρα να παρακολουθησεις στο μανομετρο αν υπαρχει διαρροη και περνει απο καπου. Φυσικα αυτο δεν το κανει κανενας. ΑΛΛΑ.. Εξαρταται και απο την αντλια, αλλη δυνατοτητα αναρροφησης εχει μια μονοβαθμια μικρη και αλλη διβαθμια δυνατη.. Βασικα ..ξεπετα εκανε για να δου κλεισει το στομα, αλλα παλι καλα..οι περισσοτεροι κανουν απλα 'εκτονωση' και καθαριζουν... Εξαρτάται από το πόση υγρασία εχει το σύστημα. Εδω δυο πολυ καλα βιντεάκια με εξοπλισμό που βγάζει γραφήματα για να καταλαβαίνει ο ψυκτικός εάν το σύστημα εχει εγκλωβισμένη υγρασία. Γενικά για να φανεί ότι έχουν φύγει τα πάντα πρέπει να σταθεροποιηθεί στα 200-250 micron. Εξωγήινη τεχνολογία για εδώ. 2
Lofarek Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 πμ 7 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Κάτσε. Έχεις το μακρύ, έτσι; Δεν έχει συρόμενο πορτάκι; Έχει μόνο τις επιλογές που βλέπω; Δεν εχει συρομενο πορτακι 8 πληκτρα εκ των οποιοων το ενα μιας λειτουργιας on off 1
cmaniac Δημοσ. Τετάρτη στις 09:44 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:44 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, oleff είπε Αρχικά δεν έκανε σωστό κενό αέρος, μετά με έβαλε μικρή χαλκοσωλήνα, και κακή εγκατάσταση, "όλως τυχαίως" έβγαζε μόνο ζεστό αέρα μέχρι και στο κρύο από τη αρχή. Με αυτά και με τα άλλα διαπιστώθηκε ότι είχε διαρροή η χαλκοσωλήνα και έχανε ψυκτικό υγρό, δήθεν τα έφτιαξε πέρσι ο τεχνικός που το πέρασε αρχικά πρόπερσι αλλά και φέτος παρατηρώ πάλι τελειώνει το ψυκτικό υγρό επειδή και πάλι αντί να βγάζει κρύο αέρα βγάζει κανονικό αέρα (σαν να το έχω σε κατάσταση ανεμιστήρα). Το βάζω στους 18 επίτηδες, για να δω πόσο χαμηλά θα πάει το ηλεκτρονικό θερμόμετρο που βάζω στις περσίδες και αυτό με δείχνει 28 ότι βγάζει. Και είναι 3ο σερί καλοκαίρι με το ίδιο θέμα. Παρακαλώ στείλτε μου inbox έναν άριστο τεχνικό για Δυτ. Θεσσαλονίκη για Mitsubishi Heavy Industries κλιματιστικό. Οποίος γνωρίζει κάποιον έμπιστο και ότι δεν θα κάνει ότι του κατέβει αλλά αυτά που πρέπει να κάνει κατά γράμμα και όχι προχειροδουλειές για να γλυτώσει 10 ευρώ για σωστούς χαλκοσωλήνες με μόνωση μανίσιους ή 15 λεπτά από τον χρόνο του για κενό αέρα. Προπαντώς σωστή εγκατάσταση χωρίς πασαλείματα. 3 χρόνια έχω αγανακτήσει δηλαδή. Δεν μπορώ να σου συστήσω γιατί δεν είμαι στη Θεσσαλονίκη. Και στην Αθήνα δηλαδή με το ζόρι έχουμε βρει κάποια συνεργεία. Η δική μου εμπειρία με την εγκατάσταση του MHI είναι πολυ κακή μέχρι που αναγκάστηκα να φέρω την αντιπροσωπεία για να λύσει τα προβλήματα, αφού είχα ηδη χάσει το ψυκτικό δύο φορές μέσα σε ενα μήνα απο την αρχική του εγκατάσταση. Το ένα που μπορείς να κάνεις είναι να καλεσεις τον Τουρνικιωτη και να πεις το πρόβλημα σου, ώστε να σου πουν αν το αναλαμβάνουν ή αν εχουν αξιόπιστα συνεργεία να σου συστήσουν στην περιοχή σου. Το δεύτερο, ψάχνοντας στο google, χωρίς να μπορώ να σου εγγυηθώ απολύτως τίποτα, βρίσκω αυτούς που έχουν καλές κριτικές https://maps.app.goo.gl/yxc6u4WdRDuwXhLC7?g_st=ipc https://maps.app.goo.gl/2g2LUx7wR4qQ5HZz8?g_st=ipc Το σημαντικότερο είναι να συμφωνήσετε πως πρέπει να γίνει σωστά η εγκατάσταση εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Ετοιμάσου ομως να βαλεις το χέρι στην τσέπη. Εαν χρειάζεται τα παντα απο την αρχή πρέπει να συμφωνηθούν τα εξής εξ αρχής: Ανάκτηση του υπάρχοντος αερίου σε μπουκάλα (όσο έχει μείνει) Νεες μονωμένες χαλκοσωλήνες αν οι ίδιες έχουν αχρηστευθεί, με απόσταση τουλάχιστον 3 μέτρα και προσοχή μην δημιουργηθούν τσακίσεις κατά την εγκατάσταση. Κενό τέτοιο ωστε να φύγει η υγρασία του κυκλώματος Σωστή ρύση για να φεύγουν τα νερά Καλό μερεμετι για να κλείσουν οι τρύπες Πλήρωση με R32 σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μοναδας συν την απόσταση της εσωτερικής μονάδας απο την εξωτερική. Βάση μονοκόμματη και όχι σπαστη τέτοια που να επιτρέπει την ελάχιστη απόσταση απο τον τοίχο. Ακομα πιο ιδανικά τοποθετημένο στο πάτωμα με βάσεις κι όχι στον τοίχο. Edit: Και μιας και είναι MHI πρέπει να μπει σε μέρος που σε καμία περίπτωση δεν βλέπει τον αισθητήρα θερμοκρασίας της εξωτερικής μονάδας ο ήλιος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ. Ούτε από το πλάι! Επηρεάζει τον προγραμματισμό του ΑΡΔΗΝ. Και αυτά είναι μονο τα βασικά που πρέπει να ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ απο το τηλέφωνο πριν κλείσεις τη δουλειά, ενω σίγουρα ξεχνάω κάτι. Με λιγότερα απο 250 ευρώ δεν την γλιτώνεις εαν θες να γίνει σωστά, κατ' εμέ. 9 ώρες πριν, Lofarek είπε Αυτη η "παρεμβαση" στην πλακετα εγινε απο εσας? Η απο εταιρεια κατοπιν αιτηματος? Δεν είναι παρέμβαση στην πλακέτα. Είναι αυτοματισμός στο Homeasssistant που αλλάζει τις παραμέτρους της λειτουργίας του μηχανήματος μέσω wifi ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο (θερμοκρασία) και την κατανάλωση του. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:57 πμ από cmaniac 1
Lofarek Δημοσ. Τετάρτη στις 10:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:03 πμ 15 λεπτά πριν, cmaniac είπε Δεν μπορώ να σου συστήσω γιατί δεν είμαι στη Θεσσαλονίκη. Και στην Αθήνα δηλαδή με το ζόρι έχουμε βρει κάποια συνεργεία. Η δική μου εμπειρία με την εγκατάσταση του MHI είναι πολυ κακή μέχρι που αναγκάστηκα να φέρω την αντιπροσωπεία για να λύσει τα προβλήματα, αφού είχα ηδη χάσει το ψυκτικό δύο φορές μέσα σε ενα μήνα απο την αρχική του εγκατάσταση. Το ένα που μπορείς να κάνεις είναι να καλεσεις τον Τουρνικιωτη και να πεις το πρόβλημα σου, ώστε να σου πουν αν το αναλαμβάνουν ή αν εχουν αξιόπιστα συνεργεία να σου συστήσουν στην περιοχή σου. Το δεύτερο, ψάχνοντας στο google, χωρίς να μπορώ να σου εγγυηθώ απολύτως τίποτα, βρίσκω αυτούς που έχουν καλές κριτικές https://maps.app.goo.gl/yxc6u4WdRDuwXhLC7?g_st=ipc https://maps.app.goo.gl/2g2LUx7wR4qQ5HZz8?g_st=ipc Το σημαντικότερο είναι να συμφωνήσετε πως πρέπει να γίνει σωστά η εγκατάσταση εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Ετοιμάσου ομως να βαλεις το χέρι στην τσέπη. Εαν χρειάζεται τα παντα απο την αρχή πρέπει να συμφωνηθούν τα εξής εξ αρχής: Ανάκτηση του υπάρχοντος αερίου σε μπουκάλα (όσο έχει μείνει) Νεες μονωμένες χαλκοσωλήνες αν οι ίδιες έχουν αχρηστευθεί, με απόσταση τουλάχιστον 3 μέτρα και προσοχή μην δημιουργηθούν τσακίσεις κατά την εγκατάσταση. Κενό τέτοιο ωστε να φύγει η υγρασία του κυκλώματος Σωστή ρύση για να φεύγουν τα νερά Καλό μερεμετι για να κλείσουν οι τρύπες Πλήρωση με R32 σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μοναδας συν την απόσταση της εσωτερικής μονάδας απο την εξωτερική. Βάση μονοκόμματη και όχι σπαστη τέτοια που να επιτρέπει την ελάχιστη απόσταση απο τον τοίχο. Ακομα πιο ιδανικά τοποθετημένο στο πάτωμα με βάσεις κι όχι στον τοίχο. Edit: Και μιας και είναι MHI πρέπει να μπει σε μέρος που σε καμία περίπτωση δεν βλέπει τον αισθητήρα θερμοκρασίας της εξωτερικής μονάδας ο ήλιος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ. Ούτε από το πλάι! Επηρεάζει τον προγραμματισμό του ΑΡΔΗΝ. Και αυτά είναι μονο τα βασικά που πρέπει να ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ απο το τηλέφωνο πριν κλείσεις τη δουλειά, ενω σίγουρα ξεχνάω κάτι. Με λιγότερα απο 250 ευρώ δεν την γλιτώνεις εαν θες να γίνει σωστά, κατ' εμέ. Δεν είναι παρέμβαση στην πλακέτα. Είναι αυτοματισμός στο Homeasssistant που αλλάζει τις παραμέτρους της λειτουργίας του μηχανήματος μέσω wifi ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο (θερμοκρασία) και την κατανάλωση του. Οταν θα μου ερθουν τα shelly plugs πηρα 2 ενα για ururu και ενα για daisekai θα ξαναμιλησουμε. Μηπως καταφερω και εξομαλυνω την λειτουργια του toshiba..Aν χρειαζεται επιπλεον hardware και οχι απλα home assistant ως εφαρμογη μου το λετε..
cmaniac Δημοσ. Τετάρτη στις 10:12 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:12 πμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Lofarek είπε Οταν θα μου ερθουν τα shelly plugs πηρα 2 ενα για ururu και ενα για daisekai θα ξαναμιλησουμε. Μηπως καταφερω και εξομαλυνω την λειτουργια του toshiba..Aν χρειαζεται επιπλεον hardware και οχι απλα home assistant ως εφαρμογη μου το λετε.. Αν έχεις home assistant (δεν το έχεις ανάφερει, είπες ότι έχεις μόνο ενα τάμπλετ) σου έκανε και τα tapo για το grafana. Το ururu είναι πιο απαιτητικό και - αν και θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα μέχρι και το 12ρι - δεν θα το σύστηνα για τα Shelly plug γιατί πανε μέχρι 12A και το ururu εχει εσωτερική ασφάλεια 21A (αν φτάσει εκεί έχει σοβαρό πρόβλημα βέβαια, είναι πολύ πάνω απο την κανονική λειτουργία). Μπορείς να ακυρώσεις το ενα Shelly νομίζω εφ όσον εχει το tapo HA integration και να βάλεις το tapo που είναι 16A στο ururu και το shelly να το βάλεις στο daiseikai. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν τα tapo δουλεύουν ακόμα καλά με το HA. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:14 πμ από cmaniac
Lofarek Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:19 πμ 1 ώρα πριν, cmaniac είπε Αν έχεις home assistant (δεν το έχεις ανάφερει, είπες ότι έχεις μόνο ενα τάμπλετ) σου έκανε και τα tapo για το grafana. Το ururu είναι πιο απαιτητικό και - αν και θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα μέχρι και το 12ρι - δεν θα το σύστηνα για τα Shelly plug γιατί πανε μέχρι 12A και το ururu εχει εσωτερική ασφάλεια 21A (αν φτάσει εκεί έχει σοβαρό πρόβλημα βέβαια, είναι πολύ πάνω απο την κανονική λειτουργία). Μπορείς να ακυρώσεις το ενα Shelly νομίζω εφ όσον εχει το tapo HA integration και να βάλεις το tapo που είναι 16A στο ururu και το shelly να το βάλεις στο daiseikai. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν τα tapo δουλεύουν ακόμα καλά με το HA. Οταν λεμε home assistant για να καταλαβω μιλαμε για hardware σε αυτην την περισταση? Πρεπει να αγορασω κατι επιπλεον? Το ururu το πητα χωρις wifi αλλα αυτο ευκολα διορθωνεται με αγορα και συνδεση γιατι εχει θεση για wifi. 4 λεπτά πριν, Lofarek είπε Οταν λεμε home assistant για να καταλαβω μιλαμε για hardware σε αυτην την περισταση? Πρεπει να αγορασω κατι επιπλεον? Το ururu το πητα χωρις wifi αλλα αυτο ευκολα διορθωνεται με αγορα και συνδεση γιατι εχει θεση για wifi. Βασικος μου στοχος ειναι να εξομαλυνω την λειτουργια του daisekai και αν γινεται να κατεβασω τα min thresholds που εχει σε ψυξη και μετεοειτα σε θερμανση
Pan_K Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cmaniac είπε Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν τα tapo δουλεύουν ακόμα καλά με το HA. Μια χαρά δουλεύουν. Υπάρχει ενσωμάτωση της tp-link για το Home Assistant και δουλεύει άψογα. 43 λεπτά πριν, Lofarek είπε Οταν λεμε home assistant για να καταλαβω μιλαμε για hardware σε αυτην την περισταση? Ναι. Θες έναν μίνι υπολογιστή στον οποίον μπορείς να εγκαταστήσεις το λογισμικό του Home Assistant. Πολλοί χρησιμοποιούν έναν παλιό laptop. Άλλοι (όπως εγώ) παίρνουν αυτό που δουλεύει απροβλημάτιστα https://www.meidanis.gr/el/home-assistant-green-smart-hub-server-sumvato-me-alexa-apple-homekit-google-home-matter-163-ncgreen1175.html?srsltid=AfmBOorsRgtXT_XfiHr5Ovrs1Cll4H0_0GNGyBzGlCZFmrA4yosLWYrT. Άλλοι πάλι παίρνουν ένα raspberry pi 4 ή 5 (κόστος από 60 ευρώ) και το τρέχουν με μία καλή κάρτα sd. Έχω και από αυτό, αλλά όταν ανεβάζει θερμοκρασία θέλει προσοχή. Θέλει δηλαδή θήκη με ψύκτρα, ή να κρατάς συχνά backup για το ενδεχόμενο να κρασάρει. Υπόψιν, θα πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό για να καταγράφει μετρήσεις και να εκτελεί αυτοματισμούς. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:03 μμ από Pan_K 1
Lofarek Δημοσ. Τετάρτη στις 12:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:05 μμ 6 λεπτά πριν, Pan_K είπε Μια χαρά δουλεύουν. Υπάρχει ενσωμάτωση της tp-link για το Home Assistant και δουλεύει άψογα. Ναι. Θες έναν μίνι υπολογιστή στον οποίον μπορείς να εγκαταστήσεις το λογισμικό του Home Assistant. Πολλοί χρησιμοποιούν έναν παλιό υπολογιστή. Άλλοι (όπως εγώ) παίρνουν αυτό που δουλεύει απροβλημάτιστα https://www.meidanis.gr/el/home-assistant-green-smart-hub-server-sumvato-me-alexa-apple-homekit-google-home-matter-163-ncgreen1175.html?srsltid=AfmBOorsRgtXT_XfiHr5Ovrs1Cll4H0_0GNGyBzGlCZFmrA4yosLWYrT. Άλλοι πάλι παίρνουν ένα raspberry pi 4 ή 5 (κόστος από 60 ευρώ) και το τρέχουν με μία καλή κάρτα sd. Έχω και από αυτό, αλλά όταν ανεβάζει θερμοκρασία θέλει προσοχή. Θέλει δηλαδή θήκη με ψύκτρα, ή να κρατάς συχνά backup για το ενδεχόμενο να κρασάρει. Δηλαδη android tablet δεν παιζει εδω σωστα?
Pan_K Δημοσ. Τετάρτη στις 12:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:05 μμ (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Metalman9 είπε Τι πρέπει να απαιτήσω συγκεκριμένα από τους τεχνικούς για να γίνει η σωστή εγκατάσταση? Δεν ξέρω και τι ποιότητα εξυπηρέτησης να περιμένω από το public. 2 λεπτά πριν, Lofarek είπε Δηλαδη android tablet δεν παιζει εδω σωστα? Σωστά Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:07 μμ από Pan_K
verlemakos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:27 μμ 4 ώρες πριν, plasTOST είπε Παρόμοια και εδώ Λάρισα γερό crash test με Sensira 9 άρια σε υπνοδωμάτια με δυτικό προσανατολισμό να τα χτυπάει ο ήλιος και θερμοκρασία έξω 44 βαθμούς. Έπαιζαν στις 4 το μεσημέρι με κατανάλωση ~340watt φλάτ με ρύθμιση στους 29. Αντίστοιχα σε διπλανό δωμάτιο με Νότιο προσανατολισμό το 9αρι Carrier crystal ion II με ίδια εξωτερική θερμοκρασία και ίδια ρύθμιση εσωτερική έπαιζε από 250 έως 515 watt με σκαμπανεβάσματα. Το βράδυ από τα ξημερώματα μέχρι νωρίς το πρωί με θερμοκρασίες από 32 έως 25 βαθμούς και υγρασία εξωτερική να σκαρφαλώνει μέχρι και 42% έπαιζαν στα 120-140 watt. Με τέτοιο καιρό, όποια μπορούν και πέφτουν κάτω από 400-500wh το μεσημέρι/απόγευμα είναι αξιέπαινα. Χρήσιμες οι μετρήσεις σου και κάτω από τρομερά αντίξοες συνθήκες. 3
amotida Δημοσ. Τετάρτη στις 12:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:33 μμ 33 minutes ago, Pan_K said: Μια χαρά δουλεύουν. Υπάρχει ενσωμάτωση της tp-link για το Home Assistant και δουλεύει άψογα. Ναι. Θες έναν μίνι υπολογιστή στον οποίον μπορείς να εγκαταστήσεις το λογισμικό του Home Assistant. Πολλοί χρησιμοποιούν έναν παλιό laptop. Άλλοι (όπως εγώ) παίρνουν αυτό που δουλεύει απροβλημάτιστα https://www.meidanis.gr/el/home-assistant-green-smart-hub-server-sumvato-me-alexa-apple-homekit-google-home-matter-163-ncgreen1175.html?srsltid=AfmBOorsRgtXT_XfiHr5Ovrs1Cll4H0_0GNGyBzGlCZFmrA4yosLWYrT. Άλλοι πάλι παίρνουν ένα raspberry pi 4 ή 5 (κόστος από 60 ευρώ) και το τρέχουν με μία καλή κάρτα sd. Έχω και από αυτό, αλλά όταν ανεβάζει θερμοκρασία θέλει προσοχή. Θέλει δηλαδή θήκη με ψύκτρα, ή να κρατάς συχνά backup για το ενδεχόμενο να κρασάρει. Υπόψιν, θα πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό για να καταγράφει μετρήσεις και να εκτελεί αυτοματισμούς. Άλλοι πάλι το εγκαθιστούν απλά στο προσωπικό τους laptop και παρακολουθούν γραφήματα μόνο όταν θέλουν και όσο το έχουν ανοιχτό... 😄 27 minutes ago, Lofarek said: Δηλαδη android tablet δεν παιζει εδω σωστα? 26 minutes ago, Pan_K said: Σωστά Και σε android tablet γίνεται να εγκατασταθεί το HA, με περιορισμούς φυσικά. Δεν είναι η πιο σωστή λύση, αλλά για βασική χρήση... παίζει! 😉
vdeseris Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:43 μμ (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, verlemakos είπε Με τέτοιο καιρό, όποια μπορούν και πέφτουν κάτω από 400-500wh το μεσημέρι/απόγευμα είναι αξιέπαινα. Χρήσιμες οι μετρήσεις σου και κάτω από τρομερά αντίξοες συνθήκες. Χθεσινή κατανάλωση από Midea xtreme Graphite 12000 btu στους 26 βαθμούς με το eco ενεργοποιημένο (εκτός από κάνα δυο ώρες που το έκλεισα για να δω πόσο θα ανέβει η κατανάλωση). Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:45 μμ από vdeseris 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα