majunior Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλησπέρα, ψάχνω για συνεργείο και φρενά για παλιό Corolla Verso με 300k km. Κατά προτίμηση στα ΒΠ. Ο λόγος που ανοίγω θέμα είναι γιατί τα περισσότερα boutique συνεργεία βαριούνται να ασχοληθούν με κάτι τόσο παλιό ή ακόμα χειρότερα, το κάνουν εισαγωγή και δουλεύουν χωρίς καμία προσοχή. Οι εργασίες που θέλω είναι λάδια, καθαρισμός ψυκτικού συστήματος και δίσκοι/τακάκια, για αρχή.
villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Για φρενα τραβα στον ΜΟΡΑΛΗ στην Αγ.Παρασκευη δεν παιζεται ο τυπος https://www.morarisbrakes.gr/ 3 1
majunior Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε ααα νταξ το κανεις και μονος σου Είναι συγγενή το αυτοκίνητο. Εγώ ούτε το δικό μου δεν έχω χρόνο να φτιάξω.
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 ώρες πριν, majunior είπε Καλησπέρα, ψάχνω για συνεργείο και φρενά για παλιό Corolla Verso με 300k km. Κατά προτίμηση στα ΒΠ. Ο λόγος που ανοίγω θέμα είναι γιατί τα περισσότερα boutique συνεργεία βαριούνται να ασχοληθούν με κάτι τόσο παλιό ή ακόμα χειρότερα, το κάνουν εισαγωγή και δουλεύουν χωρίς καμία προσοχή. Οι εργασίες που θέλω είναι λάδια, καθαρισμός ψυκτικού συστήματος και δίσκοι/τακάκια, για αρχή. Για φρένα εγώ δε έβρισκα στο Μοραρη που αναφέρθηκε διαθέσιμο ραντεβού. Πήγα σε φρενά επί της Βουλιαγμένης για συντήρηση του πίσω άξονα (ταμπούρα) . Επίσης λόγω ηλικίας να δεις και τα σωληνάκια φρένων. Τα υπόλοιπα σε οποιοδήποτε συνεργείο. Αλλά εάν έχεις σκουριές το κύκλωμα ψύξης καλύτερα άλλαξε ψυγείο . Επίσης υπάρχουν και ψυγειαδες που κάνουν καθαρισμό κυκλώματος ψύξης. 1 1
Nabuko Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πήγα σε φρενά επί της Βουλιαγμένης Στον eurofren μήπως?
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 5 hours ago, majunior said: Καλησπέρα, ψάχνω για συνεργείο και φρενά για παλιό Corolla Verso με 300k km. Κατά προτίμηση στα ΒΠ. Ο λόγος που ανοίγω θέμα είναι γιατί τα περισσότερα boutique συνεργεία βαριούνται να ασχοληθούν με κάτι τόσο παλιό ή ακόμα χειρότερα, το κάνουν εισαγωγή και δουλεύουν χωρίς καμία προσοχή. Οι εργασίες που θέλω είναι λάδια, καθαρισμός ψυκτικού συστήματος και δίσκοι/τακάκια, για αρχή. Γαζετας στα Μελισσια που ειναι εξιδεικευμενο στα toyota (ηταν παλια επισημο). Αν θες φρενα μονο, τοτε Ρουβελας πισω απο το 24ωρο στη Σταυρο 1
meletis_m Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Στον eurofren μήπως? Ναι , εάν και έκαναν μια κουταμαρα με τα έκκεντρα ταμπουρων . Και το διόρθωσαν από μόνοι τους . Πήγα μέσα σε 2 μέρες . Από τιμές σε σύγκριση με άλλους ίδιες ήταν . Είχα ρωτήσει και αλλού . 1η φορά πήγα . 1
G.bar Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 15 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Γαζετας στα Μελισσια που ειναι εξιδεικευμενο στα toyota (ηταν παλια επισημο). Αν θες φρενα μονο, τοτε Ρουβελας πισω απο το 24ωρο στη Σταυρο Συμφωνώ και επαυξάνω για Ρουβέλα, απλά η καλή δουλειά πληρώνεται εκεί. Για Toyota γενικότερα παλιό ή πιο καινούργιο, Ιωαννίνων 12 Γερακας. 3
cmaniac Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μοραρης ή Ρουβελας για φρένα, στον Γέρακα και οι δύο. Αλλιώς για πιο κοντά, πας στον Κατσιπανο που ειναι εξουσιοδοτημένο Τογιότα. Μια χαρά αναλαμβάνει, και έχεις και τον κατασκευαστή απο πάνω. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από cmaniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα