SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Περιμένουμε να δούμε τι γίνει με κοινωνικούς τουρισμούς, τουρισμούς για όλους, fuel pass κτλ 1 1
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Γενικά είμαι εδώ και χρόνια σε ένα μόνιμο mood "Fuck you" σε όλα τα καταλύματα και φυσικά τα καρτέλ των ακτοπλοϊκών εταιριών. Φτάνουμε σε σημείο (αν δεν είμαστε εκεί ήδη), που το να πας 1 εβδομάδα στις Κυκλάδες θα σου ειναι πιο ακριβό από το να πας στις Μαλδίβες. Για φέτος λοιπόν Camping που τα 5 βράδια διαμονής θα μου κοστίσουν όσο η μια νύχτα σε ένα Airbnb του "πισινού". Το που είναι το ερώτημα γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα. 3
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Μόλις τώρα, BlueBlade είπε και φυσικά τα καρτέλ των ακτοπλοϊκών εταιριών. Καλά, ως βορειοελλαδιτης, δεν ψηνόμουν που δεν ψηνόμουν για νησιά λόγω απόστασης, τώρα ειδικά με το κόστος δεν υπάρχει λόγος να μην πάω Χαλκιδική ή Ιόνιο για 2-3 βράδια παραπάνω. Μέρη που ξέρω, μαγαζιά με φαγητό που ξέρω ότι μου αρέσει, το ίδιο και beach bars... 3
villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Τα νησια ειναι πλεον απλησιαστα και πανακριβα . Εγω αγαπησα χερσαιους προορισμους , αξιζει να δειτε πχ Παραλία Σκοτινης , Λεπτοκαρυά , Παραλια κατερινης ( Ολυμπιακη ακτη ) 1
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καλά, ως βορειοελλαδιτης, δεν ψηνόμουν που δεν ψηνόμουν για νησιά λόγω απόστασης, τώρα ειδικά με το κόστος δεν υπάρχει λόγος να μην πάω Χαλκιδική ή Ιόνιο για 2-3 βράδια παραπάνω. Μέρη που ξέρω, μαγαζιά με φαγητό που ξέρω ότι μου αρέσει, το ίδιο και beach bars... Καλά ναι στην περίπτωση σου να το καταλάβω. Εγώ πάλι που είμαι Αθηναίος, τραβάω τα μαλλιά μου που οι κυκλάδες είναι δίπλα και για να πάω χρειάζομαι μόνο για μεταφορικά 2 άτομα + αμάξι κοντά ένα 600αρι... Ούτε αεροπορικά δεν έχω πληρώσει τόσο πολύ στην ζωή μου. 1 1
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Κι εγώ ηπειρωτική Ελλάδα, οι νησιώτικοι προορισμοί έχουν ζορίσει πολύ τα τελευταία χρόνια, ειδικά Ιούλιο/Αύγουστο. Για Ιούνιο ακούω δεξιά κι αριστερά ότι υπάρχουν επιλογές και ευκαιρίες κι εκεί. Το άσχημο είναι ότι πολλοί γηγενείς δε θα επισκεφτούν ποτέ τα περισσότερα νησιά, σε αντίθεση με τον κάθε τυχάρπαστο τουρίστα. 5
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, villasg είπε Τα νησια ειναι πλεον απλησιαστα και πανακριβα . Εγω αγαπησα χερσαιους προορισμους , αξιζει να δειτε πχ Παραλία Σκοτινης , Λεπτοκαρυά , Παραλια κατερινης ( Ολυμπιακη ακτη ) Καλά και εγώ χερσαίους ψάχνω απλά ιδανικά κάπου που να μην γίνεται πανικός από κόσμο. Αλήθεια έχεις εικόνα για τις περιοχές που ανέφερες αν παλεύετε λίγες μέρες μετά τον 15Αυγουστο; Προσπαθώ να αποφύγω τον ατελείωτο κόσμο σαν τα μυρμήγκια, μωρά παντού, ρακέτες, φασαρία κτλ. 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Κι εγώ ηπειρωτική Ελλάδα, οι νησιώτικοι προορισμοί έχουν ζορίσει πολύ τα τελευταία χρόνια, ειδικά Ιούλιο/Αύγουστο. Για Ιούνιο ακούω δεξιά κι αριστερά ότι υπάρχουν επιλογές και ευκαιρίες κι εκεί. Το άσχημο είναι ότι πολλοί γηγενείς δε θα επισκεφτούν ποτέ τα περισσότερα νησιά, σε αντίθεση με τον κάθε τυχάρπαστο τουρίστα. Δυστυχώς, πάμε βουρ για να γίνουμε Μαλδίβες, Μπόρα Μπόρα, τουριστικά σημεία σε Ασιατικές χώρες κτλ. Κοινώς, οι ξένοι θα κάνουν τις διακοπάρες τους και εμείς θα είμαστε απλά τα γκαρσόνια τους, χωρίς να μπορούμε να απολαύσουμε τον πλούτο της δικής μας χώρας...Θλίψη τουλάχιστον αλλά ας το αφήσω εδώ μην ξεφύγουμε. 1
phanispal Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλά, έτσι όπως πάει το πράγμα με τα ακίνητα (ενοικίαση και πώληση), σε λίγο δε θα έχουμε πού να μείνουμε, οι διακοπές θα είναι το μικρότερο πρόβλημα για πολύ κόσμο. Να 'μαστε καλά που τα πουλάμε στους ξένους. 1
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, phanispal είπε Το άσχημο είναι ότι πολλοί γηγενείς δε θα επισκεφτούν ποτέ τα περισσότερα νησιά, σε αντίθεση με τον κάθε τυχάρπαστο τουρίστα. Να πω την γνώμη μου? Πέρα από κάποια νησιά που αξίζει να τα επισκεφτείς έστω μια φορά (Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, ίσως Τήνο (έχει ωραία μέρη πέρα από χώρα, Ρόδο), τα άλλα.....πολυ ξερονήσι ρε σεις. Προτιμώ Πήλιο, Χαλκιδική, Ιόνιο. Πελοπόννησο δεν έχει τύχει να πάω. 1
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 minutes ago, SabotazNic said: Να πω την γνώμη μου? Πέρα από κάποια νησιά που αξίζει να τα επισκεφτείς έστω μια φορά (Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, ίσως Τήνο (έχει ωραία μέρη πέρα από χώρα, Ρόδο), τα άλλα.....πολυ ξερονήσι ρε σεις. Προτιμώ Πήλιο, Χαλκιδική, Ιόνιο. Πελοπόννησο δεν έχει τύχει να πάω. καλο ειναι να μη κρινουμε με δικες μας εμπειριες και να γενικευουμε. Αν ο λογος πχ στα γραφομενα σου ειναι η χλωριδα, γενικα οι κυκλαδες δε θυμιζονται. Μυκονο/Σαντορινη δε θα σχολιασω καν εκτος αν μιλαμε για γιολο φαση και οχι ειτε για ζευγαρι ειτε για οικογενεια. 2
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε καλο ειναι να μη κρινουμε με δικες μας εμπειριες και να γενικευουμε. Αν ο λογος πχ στα γραφομενα σου ειναι η χλωριδα, γενικα οι κυκλαδες δε θυμιζονται. Μυκονο/Σαντορινη δε θα σχολιασω καν εκτος αν μιλαμε για γιολο φαση και οχι ειτε για ζευγαρι ειτε για οικογενεια. Μάλλον θα ξέχασα να ξεκινήσω την εμπειρία μου λέγοντας "να πω την γνώμη μου". Oh wait. Και όχι, δεν είναι μόνο η χλωρίδα. Ευκολία να πας, τιμές σε καταλύματα και φαγητά/ποτά. Αν υπάρχουν 10 νησιά για οικογένειες, υπάρχουν άλλοι 1000 χερσαίοι προορισμοί. Μύκονο, Σαντορίνη και Τήνο έβαλα μέσα γιατί αξίζουν μια επίσκεψη, δεν αφορά μόνο ζευγάρια και νέους
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου εκτος αν αναφερεσαι σε οικογενεια απο εξωτερικο ή απο υψηλο εισοδημα σχεδον σε ολα τα νησια που αναφερεσαι εισαι εκτος πραγματικοτητας για οικονομικους λογους. Αν εστω μια οικογενεια εχει το 600αρι να παει με καραβι και ιχ, πως θα τη παλεψουν με το υψηλο κοστος διαμονης και διασκεδασης σε αυτα τα νησια; Μιλαμε για χιλιαδες ευρω για 5-7 μερες!
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εκτος αν αναφερεσαι σε οικογενεια απο εξωτερικο ή απο υψηλο εισοδημα σχεδον σε ολα τα νησια που αναφερεσαι εισαι εκτος πραγματικοτητας για οικονομικους λογους. Αν εστω μια οικογενεια εχει το 600αρι να παει με καραβι και ιχ, πως θα τη παλεψουν με το υψηλο κοστος διαμονης και διασκεδασης σε αυτα τα νησια; Μιλαμε για χιλιαδες ευρω για 5-7 μερες! Μάλλον λέμε το ίδιο πράγμα και δεν το έχεις καταλάβει. 1
dkstopo Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου θελω να παω στην Βιεννη για ενα 4ημερο, πειτε κανα αξιοπρεπες κατάλυμα - ξενοδοχειο σε λογικη τιμη και τροπους για γεμισμα της μέρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις