anonymous999 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Δεν προσποιείται καν πλέον...ψιτ, που είστε όλοι εσείς που προσπαθούσατε να μας πείσετε ότι "έχει σχέδιο" και "θα σώσει την Αμερική"? 4 1 1
Xvipes Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ I'll just leave this here(Για όσους θυμούνται το Escobar phone). 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 μμ Να ετοιμαστούμε για το Coolis Phone? 4
cpc464 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 μμ (επεξεργασμένο) Αλυσίδα με μαγαζιά τάκο πρέπει να ανοίξει. Θέλω να δώ ποιός θα πάρει το κινητό του μετά το φιάσκο με τα ρολόγια των 600$,αλλά και πάλι το ρητό "κάθε λεπτό γεννιέται και ένα κορόϊδο" για κάποιο λόγο βγήκε. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:19 μμ από cpc464 1 2
Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 μμ 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Και φυσικά made in China. Οπως όλα.
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:29 μμ Βρε παιδιά. Κάτι τέτοιες ειδήσεις τις κρατάμε για πρωταπριλιά. Ούτε τα προσχήματα πλέον... Με το κινητό του Τραμπ, θα είναι όλα τα εξαρτήματα made in China με την συναρμολογηση στις ΗΠΑ, σιγά μην το φτιάχνουν ΗΠΑ εξ ολοκλήρου, απλά δεν παίζει. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 09:44 μμ Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά στους φανς του ταιριάζει μια χαρά και θα το πάρουν!
gregory22 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 μμ H καρακιτσαρία του Τράμπ πάει παντού 1
Rockavlon Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:18 πμ 2 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά στους φανς του ταιριάζει μια χαρά και θα το πάρουν! Σε αντίθεση με τους φανς των Δημοκρατικών που θα το έκλεβαν😉 1
freegr Δημοσ. Τρίτη στις 12:25 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:25 πμ Πουλάνε με το κιλό δόσεις μάρκετινγκ για να βγάλουν χωρίς κόπο χρήμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα