Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nvel είπε

IFO είναι ότι δεν είναι UFO αλλά όχι απαραίτητα εξωγήινης προέλευσης.

Οπότε να διευκρινίζουμε το "extra terrestrial" του θέματος.

Τέλος πάντων.. πολλή φιλολογία, δεδομένα μηδέν. Το ότι κάποιοι αρχαίοι πολιτισμοί φαντάζονταν όντα από άλλους κόσμους δεν λέει τίποτα. Η ελληνική μυθολογία μόνο, είναι τόμοι επί τόμων. Στο σχολείο μαθαίναμε μόνο μερικά στοιχειώδη πράγματα.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Το συμπαν ειναι απεραντο. Το ενα σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαστε μονοι. Ακομη και εαν εξωγηινοι βρηκαν τον πλανητη μας και μονο το γεγονος οτι ειχαν/εχουν την ικανοτητα να το κανουν αυτο οταν εμεις οι ιδιοι ουτε καν στη σφαιρα της φαντασιας μας δεν μπορουμε να παμε τετοιες τεραστιες αποστασεις να βρουμε αλλες μορφες ζωης, δειχνει ποσο διαφορετικοι και εξελιγμενοι ειναι ως ειδος σε συγκριση με μας.
Θα μας βλεπουν οπως εμεις βλεπουμε τα μυρμηγκια. Βλεπουμε τα μυρμηγκια, βλεπουμε πως συμπεριφερονται ως συνολο πως συνεργαζονται και φτιαχνουν τις αποικιες τους και προχωραμε παρακατω. Ετσι θα μας βλεπουν και οτι εξωγηινοι ηρθαν/θα ερθουν. Σιγα μη μπουν στον κοπο να επικοινωνησουν με πρωτογονα ζωα γιατι αυτο ειμαστε/θα ειμαστε στα ματια τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...