Black Flag Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ 6 ώρες πριν, Huruduru είπε Θαυμάζω σε μερικούς από εσάς την πεποίθηση ότι μπροστά στα σκατά ο βόθρος είναι καλύτερος. Εδώ μιλάμε για ανοιχτές κρυπτογραφημένες λύσεις όπως το Signal ή ακόμα και το Matrix αν θέλει κάποιος ανωνυμότητα και εσύ προτείνεις το αντίθετο άκρο και μετά απορούν πολλοί γιατί πάμε κατά διαόλου ως ανθρωπότητα.. Στους Δυτικούς και στους συμμάχους τους πάνε αυτές οι δύο λέξεις που χρησιμοποίησες για να χαρακτηρίσεις. Έτσι ελπίζω να συμβαίνει. 1
PCharon Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Δυστυχώς το τί έχεις εξαρτάται από το τί έχει ο κόσμος. Στη δουλειά, σε σεμινάρια κλπ κλπ όλοι γκρουπ σε viber... οπότε τρώω viber με το τσουβάλι. Κανά 2 φίλοι μου είχαν whatsup έβαλα και αυτό και άρχισαν κάτι κλήσεις κοροϊδίσιες. Και messenger επειδή δουλευει γι αγγελίες στο fb. Δεν υπάρχει σωτηρία, πας με το ρεύμα. 3
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:42 μμ Αυτό θα αλλάξει μόνο εάν με κάποιο τρόπο μπορείς να μιλάς με διαφορετικά apps δηλ αν έχεις signal να μπορείς να μιλάς με viber. Χλωμό να μπορεί να γίνει αλλά ναι αν έχουν όλοι viber τι να το κάνεις το signal να μιλάς με τον εαυτό σου? 1
SeaLion Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ 6 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Viber + Insta που εχουν οι παντες και καθαρισες... Viber + Insta και μετά κουβεντούλα για το πως "ε ρε συ, μας ακούνε" 1
MetroStar Δημοσ. Τρίτη στις 07:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:31 μμ 4 hours ago, BritGreek said: Το δοκίμασα εγώ. Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις τον λόγο που καθημερινά έχω πάνω από 12 μήνύματα από αγνώστους; Αυτό συμβαίνει μόνο στο Signal. Καλοπροαίρετα ρωτάω. Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς, το χρησιμοποιώ χρόνια και δε μου έχει συμβεί ποτέ.
kanenaprivacy Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MetroStar είπε Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς, το χρησιμοποιώ χρόνια και δε μου έχει συμβεί ποτέ. χμμ και εμένα νομίζω μου έτυχε μια φορά. Μπορεί να υπάρχει εκστρατεία όπου εκμεταλλεύονται το discoverability μέσω username ( που είναι προαιρετικό ) στο signal? Επεξ/σία Τρίτη στις 07:50 μμ από kanenaprivacy
Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 08:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:16 μμ 2 ώρες πριν, Black Flag είπε Στους Δυτικούς και στους συμμάχους τους πάνε αυτές οι δύο λέξεις που χρησιμοποίησες για να χαρακτηρίσεις. Έτσι ελπίζω να συμβαίνει. Τα σκατα ήταν για την Αμερική και ο βόθρος για Ρωσία Κίνα.
Black Flag Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 μμ 58 λεπτά πριν, Huruduru είπε Τα σκατα ήταν για την Αμερική και ο βόθρος για Ρωσία Κίνα. Ξέχασες και μια άλλη χώρα που σκοτώνει αμάχους.
mariosnik_ Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 μμ 10 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Eμενα αν μου ελεγε καποιος οτι πρεπει να βαλω Signal για να του στειλω μηνυμα θα του απαντουσα η βαλε Insta που εχει ολος ο κοσμος η θα παρεις τα @@ μου... Μπράβο ωραία απάντηση. Εγώ άμα είχα άτομο που θα μου έλεγε να βάλω insta δεν θα έβαζα καθόλου και θα σταματούσα την επικοινωνία. Σιγά μην ασχολούμαι με όλη την σαβούρα. Ας πάρει τηλέφωνο αν θέλει να μιλήσουμε. 1
Huruduru Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:15 μμ 56 λεπτά πριν, Black Flag είπε Ξέχασες και μια άλλη χώρα που σκοτώνει αμάχους. Αυτή ήταν ανέκαθεν κολλητάρι με τους Αμερικανούς, γιαυτο δεν την έβαλα μέσα, αλλά πες ότι την συμπεριέλαβα και αυτή μέσα μαζί με τους Αμερικανούς. Δεν την εξαιρώ. Μην συνεχίσουμε όμως εδώ ποιος ανοίκει που. Ας κρατήσουμε ότι και οι δυο μεριές εδώ και χρόνια τα κάνουν σκατά ειδικά οι μεγάλες δύο που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Μπράβο ωραία απάντηση. Εγώ άμα είχα άτομο που θα μου έλεγε να βάλω insta δεν θα έβαζα καθόλου και θα σταματούσα την επικοινωνία. Σιγά μην ασχολούμαι με όλη την σαβούρα. Ας πάρει τηλέφωνο αν θέλει να μιλήσουμε. Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου, ουτε σε εσενα αρεσει να σου λεει καποιος τι θα πρεπει να εχεις για να επικοινωνεις μαζι του... Τωρα ως προς τον τροπο που θα απαντουσα αν μου ελεγε οτι θα πρεπει να εχω το Signal για να μπορω να επικοινωνω μαζι του αυτο θα εξαρτιοταν απο το πως θα μου το ελεγε, αν ηταν καποιος ξενερωτος βαρετος θα του ελεγα ακριβως αυτο που εγραψα στο ποστ που εκανες παραθεση... Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:57 πμ από ScorpioX777 1
mariosnik_ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 πμ 3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου, ουτε σε εσενα αρεσει να σου λεει καποιος τι θα πρεπει να εχεις για να επικοινωνεις μαζι του... Τωρα ως προς τον τροπο που θα απαντουσα αν μου ελεγε οτι θα πρεπει να εχω το Signal για να μπορω να επικοινωνω μαζι του αυτο θα εξαρτιοταν απο το πως θα μου το ελεγε, αν ηταν καποιος ξενερωτος βαρετος θα του ελεγα ακριβως αυτο που εγραψα στο ποστ που εκανες παραθεση... Δεν θα πω σε κανέναν τι να βάλει. Απλά θα του πω ότι εγώ δεν έχω αυτή την εφαρμογή Α που μου λες έχω την Β. Αν ενδιαφέρεται θα την βάλει μόνος του, αν όχι δεν θα μιλάμε μέσω εφαρμογών, ας με παίρνει τηλέφωνο. Το viber το έβαλα αναγκαστικά επειδή το είχε ένας φίλος από Καναδά που δεν μπορούσαμε να τον βρούμε και κόστιζε το να μας κάνει κλήσεις από εκεί. Αλλά αν μπορέσω και βρω λύση θα το αφαιρέσω διότι υπάρχουν διάφορα που δεν μου αρέσουν, μόνο messenger με όποιον μπορεί.
BritGreek Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:28 μμ 16 ώρες πριν, MetroStar είπε Δεν έχω ιδέα για τι μιλάς, το χρησιμοποιώ χρόνια και δε μου έχει συμβεί ποτέ. 16 ώρες πριν, kanenaprivacy είπε χμμ και εμένα νομίζω μου έτυχε μια φορά. Μπορεί να υπάρχει εκστρατεία όπου εκμεταλλεύονται το discoverability μέσω username ( που είναι προαιρετικό ) στο signal? Το εγκατέστησα ξανά σήμερα. Έβαλα να μην μπορεί να με βρει κάποιος μέσω τηλεφώνου, παρά μόνο με το username. Θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε εκπαιδευτική δομή, για να στέλνουμε μαθήματα, να βάλουμε τα τμήματα σε ομαδικές, να παρακολουθεί κάποιος μαθητής το μάθημα όταν είναι άρρωστος (μεγάλο μειονέκτημα το ότι δεν υπάρχει διαμοιρασμός ήχου κατά το screen sharing). E, έχω ήδη λάβει 4 μηνύματα με αριθμό που δεν γνωρίζω, με ένα σκέτο "Hi". 1
MetroStar Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, BritGreek said: Το εγκατέστησα ξανά σήμερα. Έβαλα να μην μπορεί να με βρει κάποιος μέσω τηλεφώνου, παρά μόνο με το username. Θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε εκπαιδευτική δομή, για να στέλνουμε μαθήματα, να βάλουμε τα τμήματα σε ομαδικές, να παρακολουθεί κάποιος μαθητής το μάθημα όταν είναι άρρωστος (μεγάλο μειονέκτημα το ότι δεν υπάρχει διαμοιρασμός ήχου κατά το screen sharing). E, έχω ήδη λάβει 4 μηνύματα με αριθμό που δεν γνωρίζω, με ένα σκέτο "Hi". Κάντους block ξέρω γω. Και περίμενε να δεις αν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Το πιο πιθανό να είναι bots. Δε νομίζω να ξανασυμβεί. Ή μίλα τους. Στην χειρότερη θα κάνεις 4 νέους φίλους 😛 Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:00 μμ από MetroStar
kanenaprivacy Δημοσ. Πέμπτη στις 08:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:08 μμ (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2025 στις 12:28 ΜΜ, BritGreek είπε Το εγκατέστησα ξανά σήμερα. Έβαλα να μην μπορεί να με βρει κάποιος μέσω τηλεφώνου, παρά μόνο με το username. Θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε σε εκπαιδευτική δομή, για να στέλνουμε μαθήματα, να βάλουμε τα τμήματα σε ομαδικές, να παρακολουθεί κάποιος μαθητής το μάθημα όταν είναι άρρωστος (μεγάλο μειονέκτημα το ότι δεν υπάρχει διαμοιρασμός ήχου κατά το screen sharing). E, έχω ήδη λάβει 4 μηνύματα με αριθμό που δεν γνωρίζω, με ένα σκέτο "Hi". Αν μπορούν spammers να δημιουργούν αβέρτα λογαριασμούς και να στέλνουν όπου θέλουν τότε μάλλον είναι αδυναμία του signal. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:12 μμ από kanenaprivacy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα