contravener Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pany6879 είπε Ο πωλητής δεν μου έδινε πληροφορίες απλά μου είπε έχει προβλήματα ομιλίας και δεν μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο. Ή ίσως δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά... Από Moritz Sebchuster η αγγελία στο γερμανικό Η άλλη αγγελία που έχει με το ηχείο είναι από τον Christian Schultz στο γερμανικό Επεξ/σία 19 Ιουνίου από contravener
kalmik Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Γενικά συναλλαγές μόνον με άτομα με αρκετές θετικές και καμία άντε μία αρνητική (και αυτή όχι με ...κακό περιεχόμενο) και χέρι χέρι με προσεκτικό έλεγχο πριν την παράδοση. Ακριβά πράγματα εξ αποστάσεως μόνον με ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΕΜΠΙΣΤΑ άτομα και με επιφύλαξη (π.χ. μπορεί σε ένα laptop να μην δουλεύει μια θύρα USB ή το HDMI και ο κάτοχος να μην το έχει πάρει χαμπάρι γιατί δεν το αξιοποίησε ποτέ και μετά να γίνει η παρεξήγηση όταν γράφει "άψογη κατάσταση" Πληρωμή εξ αποστάσεως καλύτερα paypal και IRIS Γενικοί κανόνες Καλύτερα χέρι χέρι σε πολυσύχναστο σημείο Χέρι χέρι σε δικό σας αλλά δημόσια προσεγγίσιμο χώρο πχ. στο γραφείο της δουλειάς σας που δουλεύει και άλλος κόσμος Προσεκτικός έλεγχος Μιλάμε πρώτα στο τηλέφωνο να καταλάβουμε τι καπνό φουμάρει ο άλλος Καλύτερα να υπάρχει ένα δεύτερο κινητό (όχι το προσωπικό) για τέτοιες επικοινωνίες Επεξ/σία 19 Ιουνίου από kalmik
Artman13 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε και η (μεγαλυτερη) πλακα ειναι οτι το iban που θ ασου δωσει να βαλεις το χρημα μπορει να μην ειναι δικο του, μπορει να ειναι απο αλλον, οπως του φιλου απο πανω που λεει οτι το εδωσε σε καποιον μην σου πω ότι δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα.
great Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου ενα thread ειχε το forum που αξιζε το "χαρισε το" και αυτο καπηλευθηκε και το καταστρεψαν τα τζιμανια που τα ανεβαζαν σε αγγελίες μετά. 5
fastnq2 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, pany6879 είπε μου είπε έχει προβλήματα ομιλίας και δεν μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο. Αν θέλω να βάλω τα χρήματα και να το στείλει boxnow.
dkstopo Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου εχω στείλει μηνύματα σε αγγελίες που ενδιαφερόμουν πραγματικά, με νορμαλ τιμες οχι "ευκαιρίες", ζητώντας τηλέφωνο και ωρα επικοινωνίας, διαβάστηκαν και δεν απαντήθηκαν ποτέ.
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Εδώ σε μαγαζιά στέλνεις email και ζητάς προσφορά ή τους παίρνεις τηλέφωνο σου λένε θα σε καλέσουν εκείνοι και δεν απαντούν ποτέ, που είναι και επαγγελματίες και είναι η δουλειά τους. Και περιμένετε οπωσδήποτε απάντηση από αγγελίες μεταχειρισμένων.
kalmik Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Να καταλάβουμε ότι δεν είναι όλοι logged 24/7 στο insomnia να απαντήσουν dt σε μια αγγελία που έβαλαν για μία μνήμη των 10 ευρώ. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά επιμείνετε. Προσωπικά αν και απαντάω άμεσα έχει τύχει να μην απαντήσω και μια βδομάδα για οικογενειακό θέμα που έτρεχε και σιγά μην είχα μυαλό να εξηγώ ότι απλά δεν μπορώ στη συγκεκριμένη φάση. Απλά υπομονή ή προσπερνάμε αν κάποιος δεν απαντήσει. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Artman13 είπε μην σου πω ότι δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα. για να γινει η τριγωνικη κομπινα με ξενο iban θα πρεπει να βρισκεται στην Ελλαδα 2 ώρες πριν, fastnq2 είπε αυτη η φωτο ειναι για το νημα "Βρειτε τη ταινια". Gran Torino? 😀
vamvakoolas Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 hours ago, kalmik said: Να καταλάβουμε ότι δεν είναι όλοι logged 24/7 στο insomnia να απαντήσουν dt σε μια αγγελία που έβαλαν για μία μνήμη των 10 ευρώ. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά επιμείνετε. Προσωπικά αν και απαντάω άμεσα έχει τύχει να μην απαντήσω και μια βδομάδα για οικογενειακό θέμα που έτρεχε και σιγά μην είχα μυαλό να εξηγώ ότι απλά δεν μπορώ στη συγκεκριμένη φάση. Απλά υπομονή ή προσπερνάμε αν κάποιος δεν απαντήσει. θα διαφωνησω γιατι αυτο που περιγραφεις διχνει ελλειψη σεβασμου και οχαδελφισμο: δε σου ζητησε καποιος να πας να σκαψεις αλλα καποια στιγμη να απαντησεις που δε νομιζω να παρει πανω απο 5 λεπτα χρονομετρημενα. Εχω τυχει σε παρα πολλες αγγελιες εδω που ειτε ο αλλος το εχει πουλησει και εχει ακομα την αγγελια, ο αλλος απανταει μετα απο 2-3 εβδομαδες (1 εβδομαδα εχει γινει πλεον το καλο σεναριο) κτλ Αν θες να πουλησεις κατι για να παρεις χρημα πρεπει να θυσιασεις και λιγο χρονο. Αν δε μπορεις καντο σε μια στιγμη που θα μπορεσεις για να μη ταλαιπωρεις και τρως χρονο αγοραστη 2
great Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 36 minutes ago, vamvakoolas said: θα διαφωνησω γιατι αυτο που περιγραφεις διχνει ελλειψη σεβασμου και οχαδελφισμο: δε σου ζητησε καποιος να πας να σκαψεις αλλα καποια στιγμη να απαντησεις που δε νομιζω να παρει πανω απο 5 λεπτα χρονομετρημενα. Εχω τυχει σε παρα πολλες αγγελιες εδω που ειτε ο αλλος το εχει πουλησει και εχει ακομα την αγγελια, ο αλλος απανταει μετα απο 2-3 εβδομαδες (1 εβδομαδα εχει γινει πλεον το καλο σεναριο) κτλ Αν θες να πουλησεις κατι για να παρεις χρημα πρεπει να θυσιασεις και λιγο χρονο. Αν δε μπορεις καντο σε μια στιγμη που θα μπορεσεις για να μη ταλαιπωρεις και τρως χρονο αγοραστη συμφωνω, οκ δεν ειανι ολο πανω απο το πληκτρολόγιο αλλα δεν μπορω να βαζω αγγελια να λενε το θελω να στέλνεις μήνυμα και να μην παίρνεις απάντησή ποτέ, και μαλιστα να βλεπεις οτι εχει κανει login την τελευταια μερα ας πουμε. 1
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, great είπε συμφωνω, οκ δεν ειανι ολο πανω απο το πληκτρολόγιο αλλα δεν μπορω να βαζω αγγελια να λενε το θελω να στέλνεις μήνυμα και να μην παίρνεις απάντησή ποτέ, και μαλιστα να βλεπεις οτι εχει κανει login την τελευταια μερα ας πουμε. Ποιο πληκτρολόγιο ρε παιδιά; Όλοι πάνω στα κινητά είναι. Δεν το βλέπουν; Έλα τώρα. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του. Έχουμε γίνει κατά καιρούς αποδέκτες παραπόνων και αιτημάτων να παρέμβουμε γιατί "δεν μου απαντάει ενώ μπαίνει". Δεν θα αναρωτηθώ καν γιατί θα ήθελε κάποιος να ασχοληθεί περισσότερο και να έχει οικονομική συναλλαγή με κάποιον που δεν απαντάει. Θα περιοριστώ στο εξής: Έχει τύχει περιστατικό που χρήστης, υποψήφιος αγοραστής, "απαιτούσε" να "τιμωρήσουμε" πωλητή που δεν του απαντούσε, και επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, τα οποία συστηματικά αποδεικνύονται εύθραυστα και σπάνε, την ίδια ημέρα άλλος πωλητής μας διαμαρτυρήθηκε γιατί υποψήφιος αγοραστής (ο γκρινιάρης παραπάνω) τον είχε στο περίμενε ενώ είχε δηλώσει ενδιαφέρον και δεν απαντούσε. Γιατί δεν απαντούσε; Γιατί κοίταζε, προφανώς, τι θα του κάτσει καλύτερα να αγοράσει. Ο ίδιος, βέβαια, απαιτούσε άμεση ανταπόκριση και απαντήσεις απίκο. Κατά τα άλλα, εφόσον εντοπίζετε προβληματικές αγγελίες (καταφανώς μεταφρασμένες και μάλιστα πρόχειρα, με υλικό από άλλες αγγελίες, εικονικές τιμές ή το έξοχο "ακούω προσφορές") στείλτε αναφορά και μην ασχολείστε περαιτέρω. 4
Neptu Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πολλοί κάνετε σαν μικρά παιδιά. Μαμαααα, δε μου απάντησε. Κάνε του ντα. Καλά ρε είμαστε σοβαροί; Εκτός αν είμαστε φόρουμ νηπιαγωγείου. Δε σου απαντάει ο άλλος; Γράψε τον και πήγαινε παρακάτω. Αλλιως πήγαινε σε ένα κατάστημα να έχεις τον πωλητή σκυλάκι από πίσω σου. Όπως είπε και ο από πάνω, ο καθένας το συμφέρον του. Μη το κουράζετε. 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα