Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να μεταφέρω από Αθήνα στη Βορειά Εύβοια ένα ψυγείο, πλυντήριο, μονό κρεβάτι και ένα διθέσιο καναπέ.

Βρήκα μόνο μια μεταφορική που μπορούν να έρθουν να φορτώσουν από το σπίτι όμως το κόστος είναι αρκετά υψηλό.  Οι υπόλοιπες μου είπαν να τα πάω εγώ τα πράγματα στις εγκαταστάσεις τους και θα τα μεταφέρουν αυτοί στο προορισμό που θέλω.

Υπάρχει κάποια πρόταση για μεταφορική που παραλαμβάνει από το σπίτι σου και μεταφέρει επαρχία σε φυσιολογικές τιμές;

Δημοσ.
2 minutes ago, Panagispar said:

Καλησπέρα!

Θέλω να μεταφέρω από Αθήνα στη Βορειά Εύβοια ένα ψυγείο, πλυντήριο, μονό κρεβάτι και ένα διθέσιο καναπέ.

Βρήκα μόνο μια μεταφορική που μπορούν να έρθουν να φορτώσουν από το σπίτι όμως το κόστος είναι αρκετά υψηλό.  Οι υπόλοιπες μου είπαν να τα πάω εγώ τα πράγματα στις εγκαταστάσεις τους και θα τα μεταφέρουν αυτοί στο προορισμό που θέλω.

Υπάρχει κάποια πρόταση για μεταφορική που παραλαμβάνει από το σπίτι σου και μεταφέρει επαρχία σε φυσιολογικές τιμές;

Τι θεωρείς φυσιολογικές τιμές; Πόσα σου ζήτησε η συγκεκριμένη εταιρία; 

Δημοσ.

Η μεταφορά από έδρα της εταιρίας (Αγίας Άννης και πέριξ, στην Αθήνα) στην αντίστοιχη έδρα στον τόπο προορισμού σίγουρα δεν στοιχίζει πολύ, καθώς το φορτηγό θα πάει έτσι κι αλλιώς (αυτές οι εταιρίες έχουν πολλές φορές και καθημερινά δρομολόγια οπότε πχ ένα ψυγείο είναι καλό εξτραδάκι).

Όταν όμως θέλεις παραλαβή από το σπίτι σου (εδώ) και παράδοση στο σπίτι σου (εκεί) μιλάμε για πιο custom υπηρεσία και δυστυχώς στοιχίζει.

Επίσης στο 1ο σενάριο (έδρα σε έδρα) ΕΣΥ παραδίδεις και παραλαμβάνεις και άρα κάνεις το χαμαλίκι (να κατεβάσεις το ψυγείο από το σπίτι σου ή να το παραλάβεις από το δρόμο, στον τόπο προορισμού). Ενώ στο 2ο πρακτικά το κάνουν άλλοι για σένα και κατά συνέπεια πρέπει να πληρωθούν

Δημοσ.

Για σύγκριση, μου πήραν 150€ (μαυρίλα εννοείται, δεν μου το διευκρίνισαν εξαρχής βέβαια), για παραλαβή λίγο περισσότερων, αλλά ελαφρύτερων αντικειμένων, από 4ο όροφο με ανελκυστήρα, σε 1ο όροφο χωρίς, σε απόσταση ~25χλμ εντός Θεσσαλονίκης.

Σύγκρινε.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν είναι πολλά χλμ και μπορεί να γίνει αυθημερόν στη θέση σου θα νοίκιαζα ένα van και θα έβρισκα και ενα φίλο να με βοηθήσει στο κουβαλημα. Ενοικίαση διόδια πετρέλαιο καφέδες φαγητό θα σου βγουν λιγότερα από αυτά που σου ζητάνε 

Δημοσ.

^ ο,τι ειπε ο φιλος απο πανω. Με αυτο τον τροπο μετακομισαμε ολοκληρο σπιτι του αδερφου μου 3 ατομα 2 δρομολογια, σε 1 μερα. Χωρια ο χαβαλες.

Εσυ που μιλας για λιγα αντικειμενα θα ξεμπερδεψεις με 1 δρομολογιο και 2 ατομα αρκουν για το κουβαλημα.

Δημοσ.

Μετά από πολύ ψάξιμο, βρέθηκε επαγγελματίας σε λογική τιμή για την μεταφορά και συνεννοήσιμος άνθρωπος.

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...