Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και skroutz και box now το κάνουν αυτό. 

γλυτώνουν δρομολόγια αν είναι όλα συγκεντρωμένα, αυξάνουν χωρητικότητα, έχουν έλεγχο για πιθανές καταγγελίες (φαντάζομαι οι χώροι θα έχουν κάμερες).  

δεν νομίζω ότι θα πάνε σε κατάργηση των υπαίθριων, ίσως αυτών που βλέπουν ότι δεν έχουν μεγάλη/ικανοποιητική κίνηση.. 

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των μαγαζιών με θυρίδες αντί για τις υπαίθριες είναι ότι τώρα το καλοκαίρι με καύσωνα κλπ μπορείς να παραλάβεις άφοβα συμπληρώματα διατροφής, καφέδες, ζωοτροφές κλπ χωρίς να φοβάσαι ότι θα φτάσουν 50+ βαθμούς και θα αλλοιωθούν.

Πράγματα που δεν θέλουν μεν ψυγείο αλλά σε συνθήκες ακραίας ζέστης όπως το ελληνικό καλοκαίρι θα είχαν πρόβλημα

το περιεργο ειναι οτι επιτρεπεται να αφηνεις τροφιμα σε θυριδες...

Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 5:15 ΜΜ, MikeJ είπε

Δε ξέρω κατά πόσο βέβαια τους συμφέρει γιατί τα άλλα τα έβαζαν ουσιαστικά δωρεάν σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη στη λογική θα κερδίζεις δυνητικά πελατεία που θα έρχεται να παραλάβει/ στείλει, ενώ τώρα πληρώνουν ενοίκια για ισόγεια καταστήματα. 

Εχουν ενοικιο,δεν ειναι δωρεαν.

Στις 19/6/2025 στις 6:56 ΜΜ, SabotazNic είπε

Η εφαρμογή σου δείχνει πάντως αυτά που έχουν θέσεις, ενώ στο σαιτ στα δείχνει όλα (και με κίτρινο αυτά που έχουν περιορισμένες) 

Πχ τώρα που μπήκα να δω στην περιοχή, εμφανίζει 1 ενώ υπάρχουν 4, και στο σαιτ όντως τα 3 είναι κίτρινα 

Αν ειναι γεματα,δεν τα εμφανιζει το site.

Στις 19/6/2025 στις 7:52 ΜΜ, Nabuko είπε

Δεν ξέρω τι παίζει με τα πεζοδρόμια και τις άδειες, αλλά να προσθέσω ότι στο Παγκράτι είδα locker skroutz point εντός καταστήματος

Δε μπαινουν στο πεζοδρομιο ποτε.
Ειναι σιγουρα σε χωρο καταστηματος.

Στις 20/6/2025 στις 7:50 ΠΜ, varg88 είπε

Θεωρώ πως όταν σε μια ολόκληρη περιοχή έχουν φύγει τα κατά τόπους lockers και υπάρχει μόνο ένα μεγάλο κατάστημα τότε ίσως να μειώθηκε και το προσωπικό.

Καλαματα παντως,σε συγκεκριμενο locker, βλεπω αρκετους διαφορετικους.
Μαλιστα προχθες ειδα εναν πιτσιρικα μαζι με τη μανα του,να βαζουν δεματα στις θυριδες.

3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των μαγαζιών με θυρίδες αντί για τις υπαίθριες είναι ότι τώρα το καλοκαίρι με καύσωνα κλπ μπορείς να παραλάβεις άφοβα συμπληρώματα διατροφής, καφέδες, ζωοτροφές κλπ χωρίς να φοβάσαι ότι θα φτάσουν 50+ βαθμούς και θα αλλοιωθούν.

Σιγουρα δεν ειναι αμελητεο το να ειναι μιση μερα στο ερμαριο,αλλα μη νομιζεις οτι και πιο πριν δεν τραβανε λουκι,ειτε ειναι σε παλετες-κλουβια εξω απο τις αποθηκες,ειτε ειναι μεσα στα βαν τη μιση μερα,ειτε οτι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
On 22/06/2025 at 00:58, StamTheMan said:

Εχουν ενοικιο,δεν ειναι δωρεαν.

Ναι είπαμε όμως το "ενοίκιο" για τις θυρίδες μπροστά σε κάποιο μαγαζί είναι αμελητέο, 30-50 ευρώ το μήνα σαν τσοντάρισμα στο ρεύμα του καταστηματάρχη.

Τώρα όμως που παίρνουν όλο το χώρο κανονικά ένα ισόγειο κατάστημα όλο δικό τους στην Αθήνα, δε νομίζω να δίνουν κάτω από 300 το μήνα (στη καλύτερη έτσι γιατί έχει δει ενοίκια στη Καλλιθέα χωρίς να είναι καν σε κεντρικό δρόμο στα 700 με 800 ευρώ για τρύπες) + φυσικά το ρεύμα που πλέον θα πληρώνουν όλο δικό τους.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ναι είπαμε όμως το "ενοίκιο" για τις θυρίδες μπροστά σε κάποιο μαγαζί είναι αμελητέο, 30-50 ευρώ το μήνα σαν τσοντάρισμα στο ρεύμα του καταστηματάρχη.

Τώρα όμως που παίρνουν όλο το χώρο κανονικά ένα ισόγειο κατάστημα όλο δικό τους στην Αθήνα, δε νομίζω να δίνουν κάτω από 300 το μήνα (στη καλύτερη έτσι γιατί έχει δει ενοίκια στη Καλλιθέα χωρίς να είναι καν σε κεντρικό δρόμο στα 700 με 800 ευρώ για τρύπες) + φυσικά το ρεύμα που πλέον θα πληρώνουν όλο δικό τους.

Τέτοιες εταιρείες που τζιραρουν εκατομμύρια δεν κολλάνε στο κόστος του ενοικίου. Το διαχειριστικό κέρδος του  να έχουν μόνο 1 2 σημεία με περισσότερα locker μαζεμένα σε κάθε δήμο σε σχέση με πολλά διάσπαρτα locker με χαμηλό ενοίκιο είναι τεράστιο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeJ είπε

Δεν ειπαμε αυτο,ειπαμε οτι ειναι δωρεαν,που δεν ειναι.
Τροφοδοτουνται κυριως απο ηλιακη ενεργεια,οποτε το τζιραρισμα στο ρευμα δεν ισχυει.
Και 50 ευρω το μηνα δεν ειναι αμελητεα.

Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 6:56 ΜΜ, SabotazNic είπε

Η εφαρμογή σου δείχνει πάντως αυτά που έχουν θέσεις, ενώ στο σαιτ στα δείχνει όλα (και με κίτρινο αυτά που έχουν περιορισμένες) 

Πχ τώρα που μπήκα να δω στην περιοχή, εμφανίζει 1 ενώ υπάρχουν 4, και στο σαιτ όντως τα 3 είναι κίτρινα 

Γιατί υπάρχει διαφορά μεταξύ εφαρμογής και σάιτ?

Υπάρχει εξήγηση?

Δημοσ.
Στις 23/6/2025 στις 8:21 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Υπάρχει εξήγηση?

Τεχνικες διαφορες.
Η πιο απλη ειναι οτι η ΒΟΧ ειναι για κλωτσιες.

Δημοσ.

Το μεγάλο μειον  για μένα η παραλαβή εντός 2 ημερών και αν δεν γίνει επιστροφή.

Μου ετυχε 2-3 φορές να τα πάνε Παρασκευή που ήμουνα  επαρχία και γυρίζω Δευτέρα ή Τρίτη. Πήρα τηλέφωνα και μου λένε αν δεν παραληφθεί γυρίζει Κίνα. Δεν υπάρχει κάποια αποθήκη να πας να παραλάβεις μετά το 2ήμερο. Ετσι ετρεχα φίλους να πάνε να τα παραλάβουν.Θα ήταν ευχής εργο αν μπορούσαν να το δουν έστω για 3-4 μέρες να μπορείς να πας σε κάποια αποθήκη άσχετα με την περιοχή όπου θα πας να το παραλάβεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το μεγάλο μειον  για μένα η παραλαβή εντός 2 ημερών και αν δεν γίνει επιστροφή.

Μου ετυχε 2-3 φορές να τα πάνε Παρασκευή που ήμουνα  επαρχία και γυρίζω Δευτέρα ή Τρίτη. Πήρα τηλέφωνα και μου λένε αν δεν παραληφθεί γυρίζει Κίνα. Δεν υπάρχει κάποια αποθήκη να πας να παραλάβεις μετά το 2ήμερο. Ετσι ετρεχα φίλους να πάνε να τα παραλάβουν.Θα ήταν ευχής εργο αν μπορούσαν να το δουν έστω για 3-4 μέρες να μπορείς να πας σε κάποια αποθήκη άσχετα με την περιοχή όπου θα πας να το παραλάβεις.

Και 2 μέρες πολύ είναι. Αν θέλει ο καθένας σας 4-5 μέρες περιθώριο τοτε θα μπουκωσει το ήδη μπουκωμενο σύστημα και δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα ελεύθερη θυρίδα. 1 ημέρα έπρεπε να είναι και τέλος.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Και 2 μέρες πολύ είναι. Αν θέλει ο καθένας σας 4-5 μέρες περιθώριο τοτε θα μπουκωσει το ήδη μπουκωμενο σύστημα και δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα ελεύθερη θυρίδα. 1 ημέρα έπρεπε να είναι και τέλος.

Μία είναι απλά σου δίνει δικαίωμα για 24ωρη παράταση😜Α ρε acs και μια βδομάδα μετά πήγαινες αποθήκη και το επαιρνες

Δημοσ.

Εαν έχεις εγκαταστημένη την εφαρμογή του Box Now στο κινητό , μπορείς να κάνεις παράταση της παραμονής. Νομίζω 1+1 ημέρα επιπλέον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...