JakeKaufman Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 15 hours ago, sphinxgr said: Πιο χάλια κριτικές δεν έχω δει ξανά! Δηλαδή έχεις δει εισπρακτική με καλες κριτικές;
yojep10425 Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 11 ώρες πριν, sphinxgr είπε Κοίτα να δεις, για 130€ που θα πρέπει να δώσεις όλο το χρόνο κ δεν θες, δεν ξερω αν κυνηγάνε. Μπορεί να έχουν όμως κανά κρυφό νόμο που να τοκίζει μετα το χρόνο κ να φτασει κανα 1000αρικο και μετά να σε κυνηγάνε. Προσωπικά, δεν χρωστάω ούτε 1€ πουθενά για να κοιμάμαι ήσυχος (κ έχει πιάσει). Τώρα το τι θα κάνεις και τι θα κάνουν, είναι ρίσκο... Δεν είναι ότι δεν θέλω, απλά από τη στιγμή που μου έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες, για ποιο λόγο να πληρώσω για κάτι το οποίο δεν είχα; Αν δεν ήθελα να αποκλειστικά να πληρώσω και να τους πιστολιάσω, δεν θα τους ρωτούσα αν μπορώ να αποπληρώσω όλο το ποσό απευθείας και να ξεμπερδεύω με αυτούς, απλά οι ύπουλες τακτικές τους δεν μου αρέσουν και ειδικότερα όταν σου ζητάνε να πληρώσεις και να συνεχίζεις να πληρώνεις ενώ σου σταματάνε τις υπηρεσίες αν γίνεται αποτυχημένη πληρωμή. Να πω ότι οι υπηρεσίες συνεχίζαν κανονικά, ναι, προφανώς εκεί έχουν κάθε λόγο να ζητάνε τα χρήματα τους.
geobalc Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, yojep10425 είπε Δεν είναι ότι δεν θέλω, απλά από τη στιγμή που μου έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες, για ποιο λόγο να πληρώσω για κάτι το οποίο δεν είχα; Αν δεν ήθελα να αποκλειστικά να πληρώσω και να τους πιστολιάσω, δεν θα τους ρωτούσα αν μπορώ να αποπληρώσω όλο το ποσό απευθείας και να ξεμπερδεύω με αυτούς, απλά οι ύπουλες τακτικές τους δεν μου αρέσουν και ειδικότερα όταν σου ζητάνε να πληρώσεις και να συνεχίζεις να πληρώνεις ενώ σου σταματάνε τις υπηρεσίες αν γίνεται αποτυχημένη πληρωμή. Να πω ότι οι υπηρεσίες συνεχίζαν κανονικά, ναι, προφανώς εκεί έχουν κάθε λόγο να ζητάνε τα χρήματα τους. ποιες υπουλες πρακτικές ρε φίλε μας δουλεύεις; Δεν είναι ότι δεν θέλω, απλά από τη στιγμή που μου έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες, για ποιο λόγο να πληρώσω για κάτι το οποίο δεν είχα; αποδέχτηκες contract κατά την εγγραφή σου, τόσο απλα. χέστηκε η ionos αν το project σου δεν συνέχισε. Συμφώνησες σε συμβόλαιο ορισμένης διάρκεια τέλος. άλλωστε σου έλεγε 1 δολάρια για ένα μήνα και μετά 10 ή 15 ευρώ τους επόμενους, ανάλογα το wordpress hosting πακέτο. Αποδέχτηκες contract για να σου δώσει τη προνομιακή τιμή. και το ποσό που καλείσαι να πληρώσεις τώρα είναι ή υπηρεσίες μέχρι τη διακοπή από την ionos ή το υπολοιπο κόστος+ διαχειριστικά κόστη ανάλογα τους όρους που υπέγραψες και αποδέχτηκες. Ακριβώς τα ίδια κάνει και η netcup. Πληρώνω 17 εευρώ κάθε μήνα για VPS 2000 πακέτο της μόνο και μόνο να μην μπλέξω με εισπρακτικές. Καλύτερα 17 και ας μην το χρησιμοποιώ, παρά 200 κάτι σε εισπρακτική + άλλα κόστη για ένα VPS που το πήρα το γενάρη, το χρησιμοποιησα 4 μήνες αλλά το contract τελειώνει Γενάρη του 2026. + Ότι θα με banάρει οριστικά και δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω ξανά vps, root server ή domain αν χρειαστώ κάτι στο μέλλον. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από geobalc 5
Neptu Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Κι εγώ είχα φεσώσει κάποτε μια πασίγνωστη εταιρία hosting. Ήταν λίγο περίεργη φάση. είχαν χακάρει το λογαριασμό μου (εκεί φταίω εγώ) και προλάβανε να μου κάνουν μια μικρή ζημιά. Ποτέ δε τους πλήρωσα. Αν θυμάμαι καλά το ποσό ήταν γύρω στα 60€. Μου στείλανε κάποια mails αλλά δεν ασχολήθηκα. μάλιστα έκανα πάλι λογαριασμό με άλλο mail και άλλη κάρτα και όλα καλά. Δε θυμάμαι πότε έγινε. Μπορώ να το βρω όμως. Σίγουρα έχει πάνω από 3 χρόνια. Εν ολίγης αμφιβάλλω ότι θα σου κάνουν κάτι. Τώρα αν εμφανιστούν μετά από 5 χρόνια και μου πούνε δώσε μας 10,000€, τι να πω;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 ώρα πριν, yojep10425 είπε Δεν είναι ότι δεν θέλω, απλά από τη στιγμή που μου έχουν σταματήσει τις υπηρεσίες, για ποιο λόγο να πληρώσω για κάτι το οποίο δεν είχα; Αν δεν ήθελα να αποκλειστικά να πληρώσω και να τους πιστολιάσω, δεν θα τους ρωτούσα αν μπορώ να αποπληρώσω όλο το ποσό απευθείας και να ξεμπερδεύω με αυτούς, απλά οι ύπουλες τακτικές τους δεν μου αρέσουν και ειδικότερα όταν σου ζητάνε να πληρώσεις και να συνεχίζεις να πληρώνεις ενώ σου σταματάνε τις υπηρεσίες αν γίνεται αποτυχημένη πληρωμή. Να πω ότι οι υπηρεσίες συνεχίζαν κανονικά, ναι, προφανώς εκεί έχουν κάθε λόγο να ζητάνε τα χρήματα τους. Πλήρωσε αυτά που χρωστάς να συνεχίσουν οι υπηρεσίες.Αλλιώς τζόγαρε στο τι μπορεί να γίνει. 4
spinemm Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Συμπερασμα...."δανειστηκες" απο "εισπρακτικη" στην ουσια με δοσεις, λες οτι δεν το καταλαβες, δεν θες κλπ και τωρα δεν θες να πληρωσεις....ή λαθος καταλαβα??? Πληρωσε οτι χρωστας και αλλη φορα να ξερεις που "βαζεις" την ηλεκτρονικη υπογραφη σου...διαφορετικα σε βλεπω με κανα φεσι +ποσα χιλιαρικα και θα κλαις που δεν το πληρωσες τοοοοτε που ηταν στο 100αρικο!!! Αυτο ομως που παντα φταινε οι αλλοι και εμεις ποτε με ξεπερναει, πραγματικα!!! Σχεδον αντιστοιχο, φιλος ηρθε Ισπανια το 2016 για δουλεια, τελικα εμεινε κανα 7μηνο, δεν του αρεσε και γυρισε Ελλαδα, ενδιαμεσα ειχε κανει συμβολαιο για τηλ-ιντερνετ 24μηνο, τους πιστωλιασε, αρχισαν να του στελνουνν ευγενικα γραμματα (στην ισπανικη δνση) περι πληρωμης ανεξοφλητου για περιπου 2 χρονια, μετα ανελαβε δικαστικο γραφειο, του τα εστελνα ή οταν ερχομουν Ελλαδα του τα εφερνα, στα @@ του, τον Απριλιο βρηκα νεο γραμμα, το ανοιξα κατοπιν δικης του εντολης, μετα απο 2 σελιδες μπλα μπλα, του ζητανε τα αζητητα + δικαστικα εξοδα + εξοδα εντοπισμου + εξοδα απασχολησης + κατι αλλα εξοδα που ηταν παρα πολυ νομικιστικα και δεν καταλαβα τιποτα....του το εστειλα, περιμενω να δω τι θα γινει/κανει.... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΝ παιζεις με εταιρειες του εξωτερικου, δεν θα σε βρισκουν...καποτε θα σε βρουν ΟΜΩΣ σιγουρα.... Επεξ/σία 21 Ιουνίου από spinemm 2
spirostolios Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στείλε τους ένα μήνυμα που θα γράφεις τους λόγους για τους οποίους δεν θέλεις να πληρώσεις (ώστε να έχεις και ένα αποδεικτικό ότι δεν αδιαφόρησες). Το πιθανό σενάριο είναι να σου απαντήσουν θετικά ή να διαπραγματευθούν. Δεν συμφέρει κανέναν για 100 ή 200 ευρώ να ακολουθήσει έστω και εξωδικαστικά την νομική οδό. Συμβαίνουν αναποδιές στη ζωή..
CMOS_Z Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 19/6/2025 στις 9:59 ΜΜ, yojep10425 είπε Καλησπέρα σε όλους, Πριν μερικούς μήνες αγόρασα μία προσφορά που τρέχει από το ionos.fr (πλάνο hosting & domain) για 1 χρόνο και για ~1€ περίπου ανά μήνα. Μαζί με αυτό, καταλάθος μετέπειτα αγόρασα και μία επέκταση για το πλάνο, η οποία κοστίζει ~13€ περίπου ανά μήνα. Μην τα πολυλογώ, δεν θέλω να χρησιμοποιώ πλέον τις υπηρεσίες τους, για διάφορους λόγους και κυρίως γιατί σαν άνεργος δυστυχώς αυτό το διάστημα, δεν είμαι σε θέση να τους πληρώνω για κάτι το οποίο δεν χρησιμοποιώ πλέον. Το θέμα είναι ότι δεν με αφήνουν να τις κάνω terminate έως τον Μάιο του 2026 και με το τσατ δεν βγαίνει άκρη καθώς μιλούν μόνο γαλλικά και δεν ψήνονται να συνεργαστούν. Έπειτα από δύο ανεπιτυχείς πληρωμές μου ήρθε σήμερα email από μία Riverty* στο οποίο καλούμε να αποπληρώσω ένα ποσό έως τις 25 αυτού του μήνα. Να το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι; Επίσης πως μπορώ να κινηθώ, ώστε να διακόψω τις υπηρεσίες και να μην τους πληρώνω πλέον; Οι τύποι δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι και απαντάνε σε φάση, δεν μας απασχολεί, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις καθυστερήσουμε έπειτα από αίτηση κατά 40 ημέρες. Επίσης να σημειώσω πως προφανώς δεν έχω πρόσβαση πλέον στις υπηρεσίες τους καθώς τις έχουν μπλοκάρει, επομένως δεν είναι ότι ζητάνε χρήματα για υπηρεσίες που συνεχίζουν να μου παρέχουν! Απλά προσπαθούν με αθέμιτους τρόπους να σε αναγκάζουν να συνεχίζεις να πληρώνεις για όλο τον χρόνο και ας μην θέλεις. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τι αγόρασες ακριβώς; Εάν πήρες το παρακάτω γιατί δεν μπορείς ακύρωση; Ανανεώνεται το 12-μηνο συμβόλαιο εάν δεν ακυρώσεις στους 12 μήνες;
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 4 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Τι αγόρασες ακριβώς; Εάν πήρες το παρακάτω γιατί δεν μπορείς ακύρωση; Ανανεώνεται το 12-μηνο συμβόλαιο εάν δεν ακυρώσεις στους 12 μήνες; Κάποια στιγμή αγόρασε κάποιο από αυτά με 1 ευρώ, και τον Μάιο/Απρίλιο που μας πέρασε πρόσθεσε επιπλέον κάποιο πρόγραμμα με 13 ευρώ για 12 μήνες, οπότε τώρα λήγει τον Μάιο του 2026
yojep10425 Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 10 ώρες πριν, spinemm είπε Σχεδον αντιστοιχο, φιλος ηρθε Ισπανια το 2016 για δουλεια, τελικα εμεινε κανα 7μηνο, δεν του αρεσε και γυρισε Ελλαδα, ενδιαμεσα ειχε κανει συμβολαιο για τηλ-ιντερνετ 24μηνο, τους πιστωλιασε, αρχισαν να του στελνουνν ευγενικα γραμματα (στην ισπανικη δνση) περι πληρωμης ανεξοφλητου για περιπου 2 χρονια, μετα ανελαβε δικαστικο γραφειο, του τα εστελνα ή οταν ερχομουν Ελλαδα του τα εφερνα, στα @@ του, τον Απριλιο βρηκα νεο γραμμα, το ανοιξα κατοπιν δικης του εντολης, μετα απο 2 σελιδες μπλα μπλα, του ζητανε τα αζητητα + δικαστικα εξοδα + εξοδα εντοπισμου + εξοδα απασχολησης + κατι αλλα εξοδα που ηταν παρα πολυ νομικιστικα και δεν καταλαβα τιποτα....του το εστειλα, περιμενω να δω τι θα γινει/κανει.... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΝ παιζεις με εταιρειες του εξωτερικου, δεν θα σε βρισκουν...καποτε θα σε βρουν ΟΜΩΣ σιγουρα.... Αν του παρείχαν υπηρεσίες όσο δεν πλήρωνε, λογικό. Παράλογο μου φαίνεται να ζητάνε χρήματα όταν έπειτα από αποτυχημένη πληρωμή, έχουν σταματήσει αυτομάτως να σου παρέχουν υπηρεσίες απλά για να αναγκάζουν να συνεχίσεις το contact, θέλεις, δεν θέλεις. Ναι οκ, συμφωνήσαμε για ένα χρόνο, δύο, όσα είναι αλλά όπως ανέφερε πολύ σωστά κάποιος παραπάνω, κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο, επομένως είναι χαζό να μη σου δίνουν εναλλακτικές, είτε να το τερματίσουν από χ μη πληρωμές μόνοι τους, είτε να δίνουν τη δυνατότητα τερματισμού με ρήτρα (όπως πχ κάνουν οι πάροχοι τηλεφωνίας εδώ), είτε, είτε είτε. Επίσης έστω ότι εγώ είχα χάσει την πρόσβαση στο μαιλ, πως θα γνωρίζω ότι η εισπρακτική μου έστειλε μαιλ και μάλιστα μαιλ που ούτε καν αναφέρονται στοιχεία μου πέρα από το μικρό μου όνομα;!
Nabuko Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 21 ώρες πριν, spinemm είπε ...καποτε θα σε βρουν ΟΜΩΣ σιγουρα.... 3
gorge18 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 15 ώρες πριν, yojep10425 είπε κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο, επομένως είναι χαζό να μη σου δίνουν εναλλακτικές, Οταν εκανες το συμβολαιο, ηξερες τι σου ξημερώνει αυριο; Οταν περνουν τοσοι ανθρωποι δανεια, ξέρουν τι τους ξημερωνει αυριο; Κοιτα. 100% τρολλαρεις. Κανείς νοήμον ανθρωπος δεν θα εκανε τις ερωτήσεις που κανεις. Αν παλι δεν εισαι τρολλ, καλα κανουν και καλα θα κανουν να τα τοκίσουν μπας και βαλεις μυαλο.. 2 1
spinemm Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, yojep10425 said: Αν του παρείχαν υπηρεσίες όσο δεν πλήρωνε, λογικό. Παράλογο μου φαίνεται να ζητάνε χρήματα όταν έπειτα από αποτυχημένη πληρωμή, έχουν σταματήσει αυτομάτως να σου παρέχουν υπηρεσίες απλά για να αναγκάζουν να συνεχίσεις το contact, θέλεις, δεν θέλεις. Ναι οκ, συμφωνήσαμε για ένα χρόνο, δύο, όσα είναι αλλά όπως ανέφερε πολύ σωστά κάποιος παραπάνω, κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο, επομένως είναι χαζό να μη σου δίνουν εναλλακτικές, είτε να το τερματίσουν από χ μη πληρωμές μόνοι τους, είτε να δίνουν τη δυνατότητα τερματισμού με ρήτρα (όπως πχ κάνουν οι πάροχοι τηλεφωνίας εδώ), είτε, είτε είτε. Επίσης έστω ότι εγώ είχα χάσει την πρόσβαση στο μαιλ, πως θα γνωρίζω ότι η εισπρακτική μου έστειλε μαιλ και μάλιστα μαιλ που ούτε καν αναφέρονται στοιχεία μου πέρα από το μικρό μου όνομα;! Ποσο χρονων εισαι?? εστω οτι αγοραζεις απο καποιο καταστημα με δοσεις ενα κινητο πχ 1000Ε σε 24 δοσεις, σταματας να χρησιμοποιεις το κινητο μετα απο 10 μηνες για το Χ,Υ λογο (αλλαζεις κινητο, σπαει, στο κλεβουν) τις υπολοιπες δοσεις επειδη δεν το χρησιμοποιεις δεν θα τις πληρωσεις?? Επεξ/σία 22 Ιουνίου από spinemm 3
yojep10425 Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 22/6/2025 στις 4:02 ΜΜ, spinemm είπε Ποσο χρονων εισαι?? εστω οτι αγοραζεις απο καποιο καταστημα με δοσεις ενα κινητο πχ 1000Ε σε 24 δοσεις, σταματας να χρησιμοποιεις το κινητο μετα απο 10 μηνες για το Χ,Υ λογο (αλλαζεις κινητο, σπαει, στο κλεβουν) τις υπολοιπες δοσεις επειδη δεν το χρησιμοποιεις δεν θα τις πληρωσεις?? Τελείως άκυρη συσχέτιση. Εδώ μιλάμε για υπηρεσία που όποτε θέλουν μπορούν να στην σταματήσουν και που αν δεν πληρώσεις για τον χ, ψ λόγο σου σταματούν τις υπηρεσίες (και καλά κάνουν) και όχι για κάτι φυσικό. Στις συνδρομές σε Netflix, Spotify κλπ γιατί ζητάνε προπληρωμή αν επιλέξεις εξάμηνο ή ετήσια συνδρομή πχ, διαφορετικά πάει ανά μήνα και τις σταματάς όποτε θες; Ή οι πάροχοι κινητής και σταθερής, γιατί παρόλο που είναι ετήσιες ή δύο χρόνων οι συμβάσεις, μπορείς να τις σπάσεις με το ανάλογο κόστος; Δεν σας παραξενεύει καθόλου που εδώ σε σου δίνουν καμία απολύτως επιλογή; Το θεωρείτε σωστό δηλαδή; Τέλος πάντων, εύχομαι να μην σας τύχει σε ορισμένους γιατί μεγάλες κουβέντες λέτε μέχρι να συμβεί σε εσάς. . Επεξ/σία 23 Ιουνίου από yojep10425
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 ώρες πριν, yojep10425 είπε Τελείως άκυρη συσχέτιση. Εδώ μιλάμε για υπηρεσία που όποτε θέλουν μπορούν να στην σταματήσουν και που αν δεν πληρώσεις για τον χ, ψ λόγο σου σταματούν τις υπηρεσίες (και καλά κάνουν) και όχι για κάτι φυσικό. Στις συνδρομές σε Netflix, Spotify κλπ γιατί ζητάνε προπληρωμή αν επιλέξεις εξάμηνο ή ετήσια συνδρομή πχ, διαφορετικά πάει ανά μήνα και τις σταματάς όποτε θες; Ή οι πάροχοι κινητής και σταθερής, γιατί παρόλο που είναι ετήσιες ή δύο χρόνων οι συμβάσεις, μπορείς να τις σπάσεις με το ανάλογο κόστος; Δεν σας παραξενεύει καθόλου που εδώ σε σου δίνουν καμία απολύτως επιλογή; Το θεωρείτε σωστό δηλαδή; Τέλος πάντων, εύχομαι να μην σας τύχει σε ορισμένους γιατί μεγάλες κουβέντες λέτε μέχρι να συμβεί σε εσάς. . Αρα το προβλημα σου ειναι γιατι δεν σε αφησαν να πληρωσεις εξαρχης 156 ευρω απευθειας? Θα τα πληρωνες αν το εβλεπες ή και παλι θα επελεγες το 12*13 ευρω? Τα συμβολαια κινητης μπορεις να τα σπασεις με ποινη, γιατι εξαρχης σου οριζουν την ποινη στο συμβολαιο που υπογραφεις. Θα μπορουσε η ποινη να ειναι το ιδιο με το μηνιαιο παγιο. Επισης και εκει αν δεν πληρωσεις 2 μηνες, σου βαζουν φραγη, και καλεισαι να πληρωσεις και τα χρωστουμενα (με προσαυξηση πλεον), και τους υπολοιπους μηνες ή ποινη αν διακοψεις τελικα. Δεν ειναι να μας τυχει ή οχι, ειναι να ξερεις σε τι ορους συμφωνεις-ουμε εξαρχης. Αν πληρωσεις τα χρωστουμενα, η προσβαση σου θα επανελθει. Τ οτι δεν το χρειαζεσαι πλεον, δεν τους νοιαζει και δεν θα επρεπε να τους νοιαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις